שאלות לנועם:

שאלות לנועם:

*מה הפרופיל שלך? *איפה אתה משרת? *חוויות מימיוני גלצ- פרט.... אשמח ליחס!

שאלות למנהל הפורום.

ניתן להפנות במסרים אישיים. פשוט לחץ על כפתור "מסר למחבר/ת" שנמצא מתחת להודעה זאת שלי.

ליאנוש

New member
אני לא מבינה...

למה הפורום הזה כזה נוקשה!?! הוא היה יכול להיות הרבה יותר חביב אם היה יוצא קצת ממסגרת השאלות הרשמיות. לא מזיק שיהיה גם הווי פורומי כזה, לשבור את הדיסטנס, משהו בסגנון הזה... אני חושבת גם שזאת אחת הסיבות שאני כמעט ולא כותבת הודעות אלא רק קוראת. נועם, מקווה שתיקח לתשומת לבך אבל לא תיעלב!

לקחתי זאת לתשומת ליבי.

ואני אענה לבחור בפרטי. מה שכן, אני לא סבור ששאלות למנהל או לכל גולש אחר צריכות להישאל בפורום הכללי.

daniel9977

New member
אני אמנם חדש בפורום ועדיין לא...

מכיר בדיוק את הדינמיקה, אבל דבריה של ליאנוש נראים לי הכי הגיוניים שיש. בפורום נוסף שבו אני נמצא - פורום ביטלס בתפוז, יש הווי פורומי לכל דבר, כולם מכירים את כולם, יש מפגשי פורום וכל חבר פורום בהחלט יכול לשאול כל חבר פורום אחר איזה שאלה שירצה על גבי הפורום לעיני כל. הרי אחרי הכל זו מטרת הפורום, שאנשים יוכלו לומר ולשאול את אשר על ליבם לפני כולם. חבל שיש בפורום דיסטנס מסוג כזה או אחר. לדעתי, זה לא אמור להיות כך.

אתה תותח!!!

אתה ממש ע-נ-ק שענית לי בכזאת מהירות רק עוד משהו קטן:ראיתי שהקבצים מורדים מפילפלון למה אי אפשר להירשם שם?

פּלפּל

New member
מאזין יקר

הקבצים מתארחים ע"ג השרת שלי, שנמצא בכתובת פילפלון.קום. כתובת זו משמת אותי גם לצרכים אחרים, המחייבים כניסה למורשים בלבד, אבל אין לכך קשר עם הפורום. רשימת הקבצים המלאה והקישורים מופיעים כולם בדף קבצי הקול של הפורום.

פּלפּל

New member
תוקן. סליחה!

ותודה על שהפנית את תשומת לבי. אגב, נועם, מחכים בשרת לא מעט קבצים חדשים, הגיע הזמן לעדכן!

אתה צודק ../images/Emo140.gif

בקרוב - ממשק חדש ונוח.
אני הייתי בטוח שזה ייעשה כבר לפני שבועיים, אבל מספר פרוייקטים צצו - ומנעו ממני לעבוד על בניית הממשק החדש.
על ההשקעה.

יש הרבה

יש הרבה פיספוסים חדשים בעיקר ב103 ששמה מקפידים על הארכיון אז יש המון חדשים של ורדה של זהבי ועוד. אגב יש קטע ידוע של זהבי שהוא פשוט במשך כמה דקות עושה קולות ומשמיע אפקטים של חיות למאזינה יש לך את זה פילפלון?

alpha80

New member
(-: ארכיון ו-103 אלה מילים נרדפות..

יש המון פיספוסים ישנים וחדשים של כולם כמעט ואני מקווה לעשות סדר ולהעביר לנועם בהקדם.... בקשר לקטע של זהבי שאתה מדבר - אתה מתכוון לפרות, לקופים, לתוכים, לזאבים או לכלבים...

המתעדכן

New member
אני מתכוון

לקטע ממש ארוך יש לך את זה? (כמו שכתבתי למעלה אני "מאזין נחמד וקבוע" רק שאני עכשיו מסלולרי

alpha80

New member
סביר להניח שכן

תן לי יותר פרטים ונעלה על זה בארכיון בלי בעיה.

למעלה