שאלות למצ'ועממים

שאלות למצ'ועממים

מה הצבע האהוב עליכם ספרו משהו מענין על עצמכם מה השיר והלהקה האהובה עליכם תבחרו: קיץ או חורף שחור או לבן חום או שחור כחול או ורוד אדום או צהוב אם אני כבר שואלת או או ,אז אני אשאל גם עוד משהו :) מכבי ת"א או הפועל ת"א? סנדלים או נעלי אצבע ספורט או התפדלעות (מלשון פדלעה :D ) טלויזיה או מחשב ספר או מוזיקה טבע או עירוני? לילה או יום סרט או מסעדה/בית קפה או משהו בסגנון גלידה או ארטיק שוקולד או וניל תותים או אבטיח פסטה או עוגה רוטב של פסטה-עגבניות או פסטו או פטריות מוזיקה -רוק או פופ או שחורה או מזרחית או משהו אחר? ים או בריכה ארוך או קצר קפה שחור או נס תה או קפה רצפה או שטיח שטפון/שלג או שרב עגול או מרובע חתול או כלב שפן או ארנב סנאי או צינצילה נחש או עכבר נהג קבוע במכונית פשוטה או BMW שאת/ה נוהג/ת בה ס או ש ק או ת ר או מ י או האות נ עייפות או עירנות משעמם או מצעמם ארץ נהדרת או הישראלים או יצפאן האלופה או השיר שלנו כוכב נולד או האלופה בהצלחה,זהו זה להיום..

תמיד אני ראשונה :(

קיץ או חורף----חורף בלי גשם! שחור או לבן--שחור אבל לא יותר מידי חום או שחור-- גם וגם כחול או ורוד--כחול אדום או צהוב--אדום אם אני כבר שואלת או או ,אז אני אשאל גם עוד משהו :) מכבי ת"א או הפועל ת"א? הפועל,אדום עולה!!!!
סנדלים או נעלי אצבע--נעלי טבע ונעלי בובה ספורט או התפדלעות (מלשון פדלעה :D ) -לצערי התפדלעות ,למרות שאני לא נגד ספורט טלויזיה או מחשב-מחשב ספר או מוזיקה- מוזיקה טבע או עירוני? גםצ וגם לילה או יום- גם וגם ,תלוי לאיזה מטרה סרט או מסעדה/בית קפה או משהו בסגנון -בית קפה גלידה או ארטיק-גלידה שוקולד או וניל-שוקולד תותים או אבטיח-אממ אבטיח נראה לי
פסטה או עוגה-פסטה!!!!!! רוטב של פסטה-עגבניות או פסטו או פטריות-עגבניות,למרות שאני בעד גיוון מוזיקה -רוק או פופ או שחורה או מזרחית או משהו אחר? הכל (חוץ ממזרחית :) ) ים או בריכה- ים בלי חול ארוך או קצר- אממ באמצע קפה שחור או נס- נס תה או קפה- קפה נראה לי
רצפה או שטיח-רצפה שטפון/שלג או שרב- לאאאא!!! בעע עגול או מרובע-עגול חתול או כלב- לא יודעת,לא משנה כל עוד הם רחוקים שפן או ארנב- ארנב סנאי או צינצילה-לא זה ולא זה נחש או עכבר-לא ולא נהג קבוע במכונית פשוטה או BMW שאת/ה נוהג/ת בה-נהג דה! ס או ש ק או ת ר או מ י או האות נ עייפות או עירנות-עייפות לצערי משעמם או מצעמם-מצעמם ארץ נהדרת או הישראלים או יצפאן-ארץ.. האלופה או השיר שלנו-האלופה כוכב נולד או האלופה-אממ האלופה??! לאדעת

nOway1

New member
ותמיד אני ה 2

מה הצבע האהוב עליכם כחול ספרו משהו מענין על עצמכםיש הרבה עדיף לא לרשום מה השיר והלהקה האהובה עליכם השיר הוא : SAY IT RIGHT ל נלי פורטדו להקה אין תבחרו: קיץ או חורף : חורף =סקס שחור או לבן : לבן =טוהר חום או שחור: חום =חום כחול או ורוד : כחול = גברי יותר אדום או צהוב: שניהם ... אדום =דם "אני אוהב דם .. צהוב = אור אם אני כבר שואלת או או ,אז אני אשאל גם עוד משהו :) מכבי ת"א או הפועל ת"א? הפועל .. סנדלים או נעלי אצבע .... סנדל ספורט או התפדלעות (מלשון פדלעה :D ) ספורט בטח טלויזיה או מחשב מחשב כי גם במחשב רואה תלוויזיה ספר או מוזיקה מוזיקה = כי מוזיקקה לפעמים מספרת ספר .. טבע או עירוני? טבע לילה או יום לילה סרט או מסעדה/בית קפה או משהו בסגנון סרט גלידה או ארטיק גלידה שוקולד או וניל שוקולד תותים או אבטיח מת על שניהם פסטה או עוגה בטח עוגה רוטב של פסטה-עגבניות או פסטו או פטריות כלום מוזיקה -רוק או פופ או שחורה או מזרחית או משהו אחר? פופ ים או בריכה ים =בריכה זה לילדים ארוך או קצר מה הכוונה קפה שחור או נס נס =כשאני אשתי ננס =אני ממחכה לנס תה או קפה תה אבל עם נענע רצפה או שטיח רצפה שטפון/שלג או שרב שטפון עגול או מרובע לא אוהב עגול =כי לא רוצה שהדברים שעשיתי יחזרו חתול או כלב חתול =בגלל ש.... שפן או ארנב לא זה ולא זה סנאי או צינצילה סנאי כי הוא מגעיל נחש או עכבר נחש..כי יש לי הרבה שונאים נהג קבוע במכונית פשוטה או BMW שאת/ה נוהג/ת בה פירארי ס או ש ס= סקס ק או ת ק = אין .... ר או מ מ = אות של השם של החברה שלי י או האות נ נ= נו כבר מתי מסתיים השחק ה...היפה הזה עייפות או עירנות עייפות =אוהב לעבוד על אחרים "תשומת לב " משעמם או מצעמם משעמם ארץ נהדרת או הישראלים או יצפאן כולם מצחיקים האלופה או השיר שלנו כוכב נולד חחחחח כוכב נולד או האלופה בהצלחה,זהו זה להיום..

LiorShap

New member
מזה צריך להיות

ברור שמכבי,יש פה שאלה בכלל? ובקשר לשאר השאלות... מה הצבע האהוב עליכם: כחול,שחור ספרו משהו מענין על עצמכם: אני לא מעניין במיוחד מה השיר והלהקה האהובה עליכם: וויט'ין,אפיקה,נייטוויש,לינקין ועוד...שיר ספציפי אחד אהוב אין. אולי "קריי פור ד'ה מון" של אפיקה תבחרו: קיץ או חורף: חורף,רק חבל שאנחנו לא חיים בעמק המומינים,היינו יכולים לישון כל החורף.. שחור או לבן: שחור חום או שחור: שחור כחול או ורוד: כחול אדום או צהוב: צהוב אם אני כבר שואלת או או ,אז אני אשאל גם עוד משהו :) מכבי ת"א או הפועל ת"א? שאלה ריטורית סנדלים או נעלי אצבע: אצבע ספורט או התפדלעות (מלשון פדלעה :D ) תלוי איזה ספורט חח.. טלויזיה או מחשב: מחשב ספר או מוזיקה: מוזיקה טבע או עירוני? גם וגם לילה או יום: תלוי סרט או מסעדה/בית קפה או משהו בסגנון: הכל גלידה או ארטיק: גלידה,בתנאי שהיא בטעם ריבת חלב או מסטיק עם סוכריות שוקולד או וניל: וניל תותים או אבטיח: תותים פסטה או עוגה: עוגה רוטב של פסטה-עגבניות או פסטו או פטריות: לא הבנתי... מוזיקה -רוק או פופ או שחורה או מזרחית או משהו אחר? רוק,עדיפות למטאל ים או בריכה : ים ארוך או קצר: לאיודע קפה שחור או נס: נס תה או קפה: קפה רצפה או שטיח: רצפה שטפון/שלג או שרב: שלג עגול או מרובע: עגול חתול או כלב: כלבב שפן או ארנב: לא יוןדע סנאי או צינצילה: לאיודע נחש או עכבר: נחש נהג קבוע במכונית פשוטה או BMW שאת/ה נוהג/ת בה: מה אכפת לי ס או ש: ס ק או ת: ת ר או מ: מ י או האות נ: י עייפות או עירנות: זה תלוי בי , אבל נו ברור שהייתי מעדיף להיות עירני כל היום משעמם או מצעמם: משעמם ארץ נהדרת או הישראלים או יצפאן: ארץ נהדרת האלופה או השיר שלנו: השיר שלנו,אבל רק שתי העונות הראשונות כוכב נולד או האלופה: כוכב נולד[רק האודישנים]

eshkolit32

New member
גמאני עונה

מה הצבע האהוב עליכם: לאחרונה -ירוק זית ספרו משהו מענין על עצמכם: יש לי חוליה אחת יותר בגב מאשר לכולכם כאן
מה השיר והלהקה האהובה עליכם: הסיזר סיסטרס עם החידוש המדהים! שלהם ל- comfortably numb של הפינק פלויד. קיץ או חורף - חורף. שחור או לבן - לבן . חום או שחור - חום.. כחול או ורוד - כחול. אדום או צהוב- אדום. מכבי ת"א או הפועל ת"א? - הפועל ת"א (אחרת יגמרו איתי את החשבון בעבודה). סנדלים או נעלי אצבע - סנדלים-הרבה יותר נוח. ספורט או התפדלעות (מלשון פדלעה :D ) ספורט לייט (הליכה בים למשל). טלויזיה או מחשב - מממ... קשה. נראה לי שטלויזיה. ספר או מוזיקה - מוסיקה (בדר"כ אני עצלנית בספרים למרבה הצער). טבע או עירוני? -עירוני שאפשר לברוח לטבע מדי פעם כשנמאס מהרעש ומהפיח. לילה או יום - לילה. סרט או מסעדה/בית קפה או משהו בסגנון - שילוב של סרט ומסעדה. גלידה או ארטיק - גלידה. שוקולד או וניל - כמובן ששוקולד. תותים או אבטיח - אבטיח. פסטה או עוגה - פסטה. רוטב של פסטה-עגבניות או פסטו או פטריות - פטריות. מוזיקה -רוק או פופ או שחורה או מזרחית או משהו אחר? רוק+פופ+מזרחי+שחורה+מוסיקה משנות ה-50, הכל הולך אצלי. ים או בריכה - בוודאי שים, איזו שאלה !!!! ארוך או קצר - ארוך. קפה שחור או נס - אוי זה לא פייר... אני מעריצה נלהבת של הנס אבל פיתחתי סוג של אלרגיה לחלב ולנס ולכן אני שותה שחור כמו פועל בנין כל יום. פשוט נורא. אבל מתרגלים. תה או קפה - אוי! קפה. רצפה או שטיח - שטיח. שטפון/שלג או שרב - שלג!!!!!!!! עגול או מרובע - מרובע. חתול או כלב - חובבת חתולים וגם כלבים וכל יצור חי אחר שאינו מקק, עכביש וכו'. שפן או ארנב - שניהם סבבה. סנאי או צינצילה - שניהם סבבה גם. נחש או עכבר - אוי, לא רוצה אף אחד מהם. נהג קבוע במכונית פשוטה או BMW שאת/ה נוהג/ת בה - מעדיפה מונית. ס או ש - ש'. ק או ת - ק'. ר או מ- מ'. י או האות נ- נ'. עייפות או עירנות - עירנות. משעמם או מצעמם - מצ'עמם! ארץ נהדרת או הישראלים או יצפאן - הישראלים, עיווו-ני! האלופה או השיר שלנו =הלו...? כאילו ברור שהאלופה? מור את אמורה כבר לדעת את זה... כוכב נולד או האלופה - קשה מאד אבל האלופה. תודה רבה למור על השאלון !

eshkolit32

New member
נראה לי שעדיף

שאתה תסגור איתי חשבון ולא עשרת הבוסים שלי (שהם גם גברים וגם עורכי דין במקרה)

למעלה