שאלות למירי

האוירון

New member
שאלות למירי

בשבועות האחרונים היו ויכוחים שונים, בעד ונגד, קטגוריה מול סניגוריה עד כדי כך שלא הבנתי אם הנושא לויכוח הוא אורן שמואל כיוצר או ריקודיו או שזה קשור אחד בשני, היות ונבצר ממני להגיע להרקדה של שלום עמר ברעננה, אני סקרן לדעת: 1. מעניין אותי אם אוהדי אורן שמואל כשבראשם לילך שטינברג וארז אופיר הגיעו להרקדה של שלום עמר ביום חמישי האחרון. 2. האם שלום עמר "שם" את הריקוד "הנה שנה עוברת". ואם כן, איך הוא התקבל? אשמח לשמוע תגובות גם מחברים נוספים. תודה.

תשובות ל"אוירון"

1. אורן שמואל וקבוצת המעריצים של ריקודיו, לא הגיעו לרעננה השבוע כפי שהבטיחו כאן בפורום שיגיעו. אני הכנתי לכבודם בקבוק שתיה 2 ליטר ועוגת דבש כדי להנעים את השהייה לאורחים הבאים מנהריה, אך לצערי לא ראיתי אותם וחילקתי את המטעמים להנאת החברים המקומיים. 2. ראשית עלי לציין שבלוח הבקשות לא נרשם הריקוד הזה כלל. בכל זאת שלום עמר שם את הריקוד ופעמיים רצוף. בפעם הראשונה, עליתי על הבמה לידו ולא רקדתי, רציתי להתרשם ממבט על. המראה היה רע, בלגן, כולם חיפשו ממי להעתיק. גברת אחת ניגשה לשלום ואמרה : "שלום, כל אחד מושך לכיוון אחר". שלום אמר ברמקול : "בואו ננסה שוב" בפעם השניה נכנסתי למרכז המעגל והשתדלתי לרקוד לאט וברור לעזור לחברים. יתכן שבפעם השניה חל שיפור ואולי לא, לא יודעת. ההצעה לאורן נשארה בעינה : בוא שוב לרעננה ונסה לשקם את הריקוד, ולא, בעוד שבוע שבועיים הריקוד שלך יוגדר כ"חלף עם הרוח", חבל לך. מירי.

למירי לוי היקרה שבת שלום,

ראשית ברצוננו להודות לך על שחיכית לנו ועל שהכנת עבורנו עוגת דבש ושתייה, זה כבר מראה לנו משהו חשוב על אישיותך , כל הכבוד !!!, שנית ברצוני לאמר לך ( אמנם באיחור רב ) כי אורן שמואל נמצא כרגע בשירות מילואים בצפון ומאחר ולא ידענו-הבטחנו אך ברגע שישתחרר אנו נודיע לך כאן בפורום ונגיע לרעננה. תודה לך על שלא שכחת ועל שאכפת לך מאורן ומהריקוד שלו "הנה שנה עוברת", אנו נודיע על כך כבר לאורן. שבת שלום לך ממני ומהחברה כאן בנהריה.

תודה רבה !

ללילך היקרה. תודה על תגובתך היפה. דרישת שלום גם לחבר שלך מנהריה אופיר ארז. לאורן שמואל נאחל שישוב משרות המילואים בריא ושלם. ריקודים מהנים לאנשי הצפון ולכל החבר´ה. שבת שלום. מירי.

CARMEL EZRA

New member
מירי החביבה.שלום אמר לי שהריקוד

מצא חן בעיניו ובעיני רוקדים רבים. לא סתם הוא שם אותו פעמיים.

תודה עזרא.

מכל מקום שלום עמר לא טרח ללמוד את הריקוד כאשר אורן שמואל ביקר בחוג. גם שהסבו את תשומת ליבו לבלגן בעת שהריקוד נרקד, שלום לא ירד לעזור לרוקדים, אלא זרק הוראות מעל הבמה כמו מאמן כדורגל. ולכן נ א ל ץ לשים אותו פעמיים. לידיעתך עזרא. מירי.

זורי1

New member
הנה שנה עוברת

מירי מדוע שלום עמר היה על הבמה ולא רקד במרכז המעגל. ממרקיד כמו עמר הייתי מצפה באם הוא שם ריקוד פעמיים להוביל את רוקדין.במקרה זה לדעתי האשמה אינה בריקוד שהוא מוצלח ואהוב במקומות שאני רוקד,אלא במדריך שבמקום להמריץ ולהדגים אומר בואו ננסה שוב. האם בפעם השניהה עמר רקד במרכז, מצפה לתשובה.

למעלה