שאלות למיניהן

ליל13

New member
שאלה../images/Emo13.gif

מישהו יכול להגיד לי איפה בnever gone הוואי שר?(אם הוא שר) ואתם יכולים למקד אותי בדיוק לשיר ואיפה זה בא? תודה

../images/Emo27.gif

Incomplete - יש לו קולות ליווי בפזמון..אפשר להגיד ששומעים אותו.
Climbing The Walls - הוא שר את רוב הגשר. [אמצע-סוף השיר] Safest Place To Hide - שר את בית שני. Never Gone - לא זוכרת בדיוק איפה הוא שר, אבל אני בטוחה שהוא שר כאן משהו.
אני יכולה לבדוק אם את רוצה..

ליל13

New member
הוא שר יפה../images/Emo99.gif

אז למה לא נותנים לו הרבה סולואים?
ואיפה בריאן שר
תודה

עטר9

New member
../images/Emo45.gif אני בעד שיוויון!!!

קווין והאווי [
] לא שרים מספיק לדעתי.... אבל צריך להבין שכנראה הם פחות מתאימים מהאחרים לסולואים מסויימים
ואני עוד לא הבנתי את זה...

עטר9

New member
../images/Emo45.gif את חכמה מאמי!!!! ../images/Emo99.gif

אני פשוט מתה על האווי ואיך שהוא שר כי הוא פשוט מושלם!!!!!! ואם את שמת לב לזה את חכמה!!!!! חוצמזה אני מזדהה איתך בנוגע לזה שהאווי[
]; לא מקבל מספיק לשיר... וכמוהו גם קווין שיש לו קול יהפ ולא שר כמעט כלום!!!!!!! קיצר האווי לנצח!!!!!!!!!
האווי פשוט מושלם!!!
!!!!!!

עטר9

New member
בNEVER GONE הוא שר את הבית

השני אחרי בריאן ואז הוא ממשיך לפזמון עם שילוב של בריאן וקולות ליווי של הבויז.... [אני מנצלת כל פינה הכי קטנה שהוא שר כדי לשמוע אותו אז בגלל זה אני זוכרת בדיוק איפה הוא שר
... ואיך אפשר לשכוח עם כזה קול?!
]

chenush12

New member
???

Safest Place To Hide - שר את בית שני. זה לא ניק ואלכס שרים את הבית השני?

עטר9

New member
לא...בריאן מתחיל ואז הוא וגם ממשיך

לפזמון עם שאר הקולות...

H a d a r 15

New member
........

לא הוא לא שר את הבית השני
בשיר Safest Place To Hide בית 1:בריאן בית 2:הוואי בית 3:ניק בית 4: אייג'יי בית 5 :קווין..
אממ ואז יש פזמוןןן שכולם שרים ביחד

עטר9

New member
אני מתה על השיר הזה הוא בין היחידים

בנבר גון שבאמת שומעים את כולם, ויש כזו הרמוניה בקול שלהם זה מושלם!!!!!!!!! שייתנו להאווי
וקווין לשיר עוד!!!!!!

Nickita111

New member
נכון

גם אני חושבת שצריך לתת להם קצת יותר לשיר אבל גם צריך לזכור שבלהקות יש לכל אחד"תפקיד" כלומר יש קולות שמתאימים יותר לסולו ויש כאלה שמתאימים לליוי . זה מה שיוצר את ההרמוניה הזו אצל הבויז ומבדיל אותם מלהקות אחרות יאאאאאאא נסחפתי סורי

עטר9

New member
חחחח לא נורא מאמי

אבל מה שאני לא מבינה במה שאמרת זה שיש קולות מתאימים ללווי ויש לסולו, לדעתי זה לא ממש נכון, כל הבויז מוכשרים בטירוף, ולא צריך לחלק כל שנייה שווה בשווה אבל כן צריך שיוויון מסוים...מה לא?! סורי גמאני נסחפתי... הרבה

למעלה