שאלות למחשבה

גאיה0

New member
שאלות למחשבה

האם יש דברים שאתן נמנעות מלעשות בהווה ומתכננות לעשות אותם כשתגיעו למשקל הרצוי? האם המשקל מונע מכן עכשיו ללבוש דברים מסויימום? לעשות דברים מסויימים? מה הציפיות שלכן כשתגיעו למשקל הרצוי? כיצד ישפיע על חייכן? מה הדבר שאתן הכי מחכות לעשות או ללבוש כשתגיעו למשקל הרצוי? יום מקסים לכולן

מאיוש1982

New member
עונה

האם יש דברים שאתן נמנעות מלעשות בהווה ומתכננות לעשות אותם כשתגיעו למשקל הרצוי? לי אין דברים מסויימים שלא עשיתי גם כשהייתי יותר שמנה ושאני כן יעשה אותם כיותר רזה. האם המשקל מונע מכן עכשיו ללבוש דברים מסויימום? לעשות דברים מסויימים? ללבוש בטח שכן, אני לא סובלת את הבחורות האלה שלובשות בגדים של דוגמנית בת 16 והכל נשפך להם החוצה. מה הציפיות שלכן כשתגיעו למשקל הרצוי? כיצד ישפיע על חייכן? אני לא חושבת שזה ישפיע עלי הרבה חוץ מזה שאני פשוט ירגיש יותר טוב עם עצמי ושאני יצליח למצוא יותר בגדים שאני אוהבת. מה הדבר שאתן הכי מחכות לעשות או ללבוש כשתגיעו למשקל הרצוי? למדוד את החצאית מיני מהרווקות, אני לא אומרת שאני אלבש אותה בחוץ אבל רק לדעת שהני יכולה, זה יספק אותי. כשהייתי רווקה הייתי מתלבשת מאד חשוף היום כשיש לי ילד אין מצב.

גאיה0

New member
עונה גם

האם יש דברים שאתן נמנעות מלעשות בהווה ומתכננות לעשות אותם כשתגיעו למשקל הרצוי? אני די נמנעת מהליכה לים או לבריכה , הולכת רק עם החברה הכי טובה. האם המשקל מונע מכן עכשיו ללבוש דברים מסויימום? לעשות דברים מסויימים? בהחלט מונע לילבוש בגד ים, בעיה עם הרבה חולצות צמודות. מה הציפיות שלכן כשתגיעו למשקל הרצוי? כיצד ישפיע על חייכן? בעבר היו לי הרבה ציפיות מההרזיה, חשבתי ברגע שאני ארזה החיים שלי ישתנו, אני אהיה יותר מאושרת אעשה יותר דברים ואפילו אצליח יותר בלימודים. כשהגעתי לזה גילתי ששום דבר לא השתנה ולכן השמנתי שוב. היום תולה פחות דברים בהרזיה, נכון כשארזה אוכל ליקנות ולילבוש בגדים שאני רוצה ,אבל כל השאר תלוי רק בי ולא במספר שעל המשקל. מה הדבר שאתן הכי מחכות לעשות או ללבוש כשתגיעו למשקל הרצוי? ג'ינס דיזל מדהים שמחכה לי בארון.

ליאת 0212

New member
עונה../images/Emo26.gif

האם יש דברים שאתן נמנעות מלעשות בהווה ומתכננות לעשות אותם כשתגיעו למשקל הרצוי? לא. האם המשקל מונע מכן עכשיו ללבוש דברים מסויימום? לעשות דברים מסויימים? המשקל הנוכחי מונע ממני ללבוש את רוב המלתחה שלי
מה הציפיות שלכן כשתגיעו למשקל הרצוי? כיצד ישפיע על חייכן? הציפיות שלי הן להצליח לשמור על ההישג, זה הכל. מה הדבר שאתן הכי מחכות לעשות או ללבוש כשתגיעו למשקל הרצוי? אני הכי מחכה ללבוש את שמלת הסטרפלס הסגולה שלי

רגב ת

New member
חושבת גם

לא נמנעת בכלל אבל משתדלת לא להיות ביותר מידי תמונות לקנות חצאיות חדשות ומחמיאות לא אבל מוציא את החשק והכיף שבלקנות בגדים חדשים כשאגיע למשקל הרצוי אשאר כמו שאני ולא אהפך לבלונדינית זוהרת אשאר אני רק רזה יותר קלילה יותר ומרגישה טוב עם עצמי יותר הדבר הראשון שאעשה כשאגיע למשקל הרצוי יהיה לבוא לבעלי ולהגיד לו ננננננננננננננננהההההההההההה עכשיו אתה מפסיק לעשן

../images/Emo140.gifמצטרפת גם

האם יש דברים שאתן נמנעות מלעשות בהווה ומתכננות לעשות אותם כשתגיעו למשקל הרצוי? אני חושבת שלחזור ולנעול נעלי עקב שוב. אף פעם לא הלכתי עם עקב גבוה, קטן כזה וחמוד, אלא שעם המשקל גם זה נעשה מאוד מציק ברגל. אז נראה לי שאוכל לנעול אותם שוב בלי לסבול. האם המשקל מונע מכן עכשיו ללבוש דברים מסויימום? לעשות דברים מסויימים? אני מרגישה כבדות, ואני עובדת עם ילדים, אז זה מפריע לי. זו גם אחת הסיבות שהתחלתי עם השמירה הזו על מסגרת ורצון להפחית קצת.חוץ מזה שאני לרוב יושבת על הרצפה [מחוברת לאמא אדמה], אז מסורבל לי לקום ממנה
מה הציפיות שלכן כשתגיעו למשקל הרצוי? כיצד ישפיע על חייכן? אני רואה את עצמי הרבה יותר קלילה, הרבה יותר אנרגטית וכמובן בלי לאבד אפילו פרור משימחת החיים שלי. מה הדבר שאתן הכי מחכות לעשות או ללבוש כשתגיעו למשקל הרצוי? אז החלום היחיד שלי זה לקנות מכנס חצי סרבל וללכת עם חולצת טריקו בתוכו עם חגורה. מכנס במידה 42 בהחלט מספק אותי. וחוץ מזה להיכנס שוב למלתחה המדהימה שלי שמחכה רק לי

יעל י

New member
יותר סקר מנקודה למחשבה אבל חשוב בהחלט

אני בהחלט נמנעת מלהצטלם (לרוב אני המצלמת),לקנות בגדים כולל לבנים (קונה רק שצריך) שלא לדבר על בגד ים... אני מקווה להרזות וכן להשתתף בכל ה"חגיגות" שאני נמנעת מהן כיום והכי הכי הייתי רוצה ללבוש...גופיה. מתה על גופיות ולא מרשה לעצמי.

לילית462

New member
שאלה מעולה, לא נעים לי להודות אבל היא מביאה א

השאלה הזאת מביאה אותי לידי דמעות. אני יודעת שיש המון דברים שאני חושבת שיקרו כשאני אהיה רזה. בגדול אני אסכם אותם ב - 'כשאהיה רזה, אני אהיה מאושרת והכל יהיה בסדר' לצערי הרב אני יודעת שזה ממש לא נכון, לא קשור ולא ריאלי... מה שבטוח שכשאהיה רזה, אני אהביה רזה- וזה גם משהו לא ? נ.ב חולצות בטן, בקיני, סקיני ועוד כל מיני כאלו לא מדברים אלי בכלל...

גאיה0

New member
מבינה ../images/Emo24.gif

וואו ליפני שנתיים זה בדיוק היה המוט שלי בחיים - הסתגרתי בבית, התנתקתי מחברות, לא יצאתי, בקושי הלכתי ללימודים- חשבתי שרק ברגע שאני ארזה הכל יסתדר -אני אהיה מאושרת וכמו כולם. אבל זה לא קרה כי:א. סירבתי להבין שאני כבר רזה כשרזיתי- תמיד חשבתי עוד קצת ועוד קצת ב. כשהבנתי שאני כבר רזה וכלום בחיים שלי לא השתנה נכנסתי ממש לדיכאון והעלתי הרבה בחזרה ביום אני מנסה לא ליפול למקומות האלה- אני יצאת מבלה, שמחה, לומדת גם כשעדיין לא הגעתי למשקל היעד, עדיין יש הרבה דברים שאני תולה ברזון.עדיין כל יום נלחמת בקבלה עצמית, אהבה עצמית ובעיקר לסלוח ולא לכעוס על עצמי כל כך. המשפט שלך מאוד ריגש אותי והחזיר אותי שנים אחורה,הרגשתי שאני קוראת את המילים והמחשבות שלי.

חלומות...

האם יש דברים שאני נמנעת לעשות - אין משהו שאני לא עושה אבל עושה אחרת, פחות משוחרר כמו למשל - לרקוד סלואו עם בעלי באירועים, ללבוש בגד ים ולא להתכסות כל הזמן עם חולצה או מגבת, לשבת על כורסא ולחבק כרית כדי שתסתיר את הבטן ועוד... ועוד... ללבוש - לא לובשת שמלות וחצאיות כבר שנים. לא לובשת גופיות, לא לובשת צמוד, לא לובשת מכנסיים קצרים מה הדבר שאני הכי מחכה - ללבוש שמלה !!

Sphinga

New member
עונה

האם יש דברים שאתן נמנעות מלעשות בהווה ומתכננות לעשות אותם כשתגיעו למשקל הרצוי? כן - לקנות בגדים האם המשקל מונע מכן עכשיו ללבוש דברים מסויימום?ברור , כי מלא דברים פשוט נראים לא יפה ולא מחמיא לעשות דברים מסויימים?עושה הכל כרגיל מה הציפיות שלכן כשתגיעו למשקל הרצוי?להפסיק להתפדח מאיך שאני נראית , בעיקר ליד המשפחה של בעלי שם כולן רזות (ולא אוהבות לאכול) כיצד ישפיע על חייכן? אהיה יותר משוחררת מה הדבר שאתן הכי מחכות לעשות או ללבוש כשתגיעו למשקל הרצוי? ללבוש בגד ים ובעיקר להרגיש טוב עם עצמי...

דבר אחד בטוח כשאני אהיה רזה לא יהיה לי סוכרת

וזה הדבר היחיד המשמעותי לגבי. בגדים ממש לא עושים לי את זה. אבל אם כבר לוחצים אני מאוד אשמח ללבוש את הג'ינס מהתיכון.......והמבין יבין.

jesie12

New member
תגובותיי

האם יש דברים שאתן נמנעות מלעשות בהווה ומתכננות לעשות אותם כשתגיעו למשקל הרצוי? - כן, לשרוץ בים האם המשקל מונע מכן עכשיו ללבוש דברים מסויימום? לעשות דברים מסויימים? - גופיות, מה שלא נראה לי שיקרה בקרוב, אני סובלת קשות מעור עודף ורפוי בידיים מה הציפיות שלכן כשתגיעו למשקל הרצוי? כיצד ישפיע על חייכן? - אני כמעט שם ועדיין לא חשבתי על זה מה הדבר שאתן הכי מחכות לעשות או ללבוש כשתגיעו למשקל הרצוי? - שמלה קצרצרה שתחשוף רגליים חטובות חחח ד"א אני חווגת שנה לדיאטה ב1 במאי

רגב ת

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כל הכבוד על ההתמדה ממש ראוי להערכה וכולנו מעריכות

עונה

נמנאת מללבוש טוניקות או שמלות וחצאיות וכמובן בגד ים. לוקח לי המון זמן להחליט מה ללבוש - גם כי אני מרגישה ששום דבר לא מחמיא וגם כי אין לי הרבה בגדים כי ממש קשה לי לקנות. אני מחכה להגיע למשקל הרצוי ולככת לקנות בגדים ועוד בגדים ועוד ועוד. להתלבש גם על הארון של אחותי ולהשאיל כל מיני חצאיות ושמלות וללכת לבריכה ולים ולהרגיש שאין לי למה להתבייש.

למעלה