שאלות למבינים

שאלות למבינים

1. שאלתי אבל ממש לא ענו לי איך עושים חתימה. 2. למה כדי לראות הודעות חדשות אני חייבת לצאת ולהכנס מחדש כדי לראות אותם אם אני במסך אני לא רואה הודעות שמגיעות חדשות. 3. איך אני עושה שכנכנסים לכרטיס האישי שלי לא רואים את כל ההודעות שלי כי אני רואה שזה אפשרי לחלק יש הודעות בתחתית הכרטיס ולחלק לא ושלא תעיזו לבקש מימני תשלום עבור שיעור פרטי|חיבוק סתם החיבוק לא אמיתי זה רק שוחד כדי שלא תבקשו כסף

mariana

New member
תשובות שלאלות

1)בקשר לחתימה את ניכנסת לעדכון הכרטיס האישי שזה נמצא איפה שאת שולחת הודעה, ושם למטה יש חתימה שלי ואת כותבת שם מה שאת רוצה 2)בקשר להודעות חשדות את פשוט עושה רענוןׂREFRESH או F5 3)ובקשר לכרטיס האישי כשאת מקבלת הודעה אז יש לך מעטפה שמהבהבת וההודעות שם אחד אחרי שני אחרי שאת קוראת אותם, תצאי ותעשי שוב רענון. מקווה שעכשיו הרבה יותר ברור ותזכי למצוות, עכשיו חמש שקל ביציאה

mariana

New member
וחוץ מזה...

אני מודה לך מאוד על מה שרשמת לי בקשר לבעייתי אתמול, אבל חבל שהבעייה נימשת גם היום. החלטתי לכתוב לו מכתב והעברתי את זה לדודתו שתביא לו, כתבתי לו את כל מה שאני מרגישה ושאני מעדיפה להיתבטאות יותר טוב במכתב מאשר בטלפון כשאתה מנתק. אני מתגעגעת אליו, אני לא אוהבת שמכל דבר כזה הוא הופך את זה לפיל. אני עדיין לא אתקשר אליו מה את אומרת? וקראתי גם שכתבת שאם יש לך משהו להגיד לגבר שלך זה רק כשהוא שבעה מכל הבחינות ולהביא עליו את הבום(קראתי את זה בספר שקניתי) שוב תודה לך

מרין יקירתי

את תקראי ספרים ואני ילמד מהחיים אוולה יופי
לגבי שאלתך אז ככה תני לכם עוד זמן קצט לא יותר מדי

Queen Of Love

New member
קוראת מחשבות קטנה..

גם אני רציתי לדעת, וכל פעם התעצלתי לשאול!
תודה לך! וגם למרין כמובן!
----->למרינוש ונופר!

למעלה