שאלות לי אליכם

שאלות לי אליכם

1 לא הבנתי את הקטע עם קואימי הילד אמיתי או נשמה? 2מה עם המפגש? מה הולך איתו? אנחנו עושים אותו? מי בא? 3יש לכם מידע על לוסמון במצב שטן אני רוצה לעשות אותו {פסל}? 4מה צריך לעשות פה הפורום בשביל שאנשים יצחילו לדבר איתי??????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בתודה אלעד

lori4

New member
תשבות(לשני הסעיפים הראשונים ספוי)

1.קודם כול זה קואיצ'י אני אפילו אאיית לך את זה ק-ו-א-י-צ-'-י. והוא לא באמת בעולם הדיגיטלי זאת רק הנשמה שלו, בצורה גשמית הוא בעולם האמיתי.(לפירוט תקרא את שירשור הפרק של היום בעיון) 2.יש לי מילה אחת בשבילך בנוגע לזה: ס-ב-ל-נ-ו-ת

Ray girl

New member
אני יענה

1. זה קואיצ'י ק-ו-א-י-צ-'-י!!!!!!!!! ותמשיך לראות את הפרקים ותבין 2. סבלנות!!!!!!!!!! >_< 3. היית יכול לשים ספוילר ליד השאלה בזאת! >_< 4. בשביל זה אתה צריך להיות יותר סבלני, פחות מציף ויותר נחמד!!!!!!!! >_<

blitzmon

New member
תפסיק לבלבל את המוח בבקשה

אתה רוצה ספוילרים, לך לאתרים ותראה הכל, או שתתחיל להוריד פרקים, אבל בבקשה תפסיק לשאול שאלות מספיילרות.

תודה רבה !!!!

אני רק שואל אתכם אני לא צופה מושבע של דיגימון זה דבר ראשון!!!!!!!!!!! אז אני לא יודע את השמות שלהם ואני לא צריך גרש לקואיצ'י שלכם ורק שאלתי על המפגש לא בדיוק ביקשתי ממכם דברים אתם כולכם ממש לא סבלניים בעצמכם!!!!!! ואני מצטער אם אני מציף זה פורום שני שלי אני מנסה להשתלב ואתם רק דוחים אותי מהפורום!!!!!!!!!!!!!!!

blitzmon

New member
אף-אחד לא דוחה אותך

אתה פשוט שואל שאלות מספיילרות. כמו שאמרתי-אתה רוצה, לך לאתרים. תקשיב, זה לא שחסרים מקורות מידע. זה מעצבן שאתה פותח הרבה שרשורים חדשים על כל מיני שאלות כאלה, תנסה לחפש באינטרנט. כאן זה סתם הורס לכל מיני ילדים.

blitzmon

New member
אה, כן

תתעלם מריי, היא אובססיבית (ע"ע "שרשור ההצבעה").

Digi Lista

New member
אלעד../images/Emo13.gif

על 3 השאלות הראשונות ענו לך(לגביי שתיים אני עוד לא יודעת)אבל אותי הכי מעניינת השאלה הרביעית. אנחנו פורום קטן ויחסית אנחנו מאוד מגובשים ולכן קצת קשה להשתלב בהתחלה אבל אני בטוחה שזה לא מרוע לב,להיפך נשמח שתצטרף אלינו(אגב לפעמים אנחנו לא כאן או שאין לנו מושג אז לא עונים מהר,בסוף תמיד עונים,סמוך עליי יש כאן אחלה אנשים
),מה צריך לעשות?כלום,פשוט תשתתף בדברים וככה תשתלב,אני לשירותך אם אתה צריך עזרה בהשתלבות

למעלה