שאלות לי אליכם

שאלות לי אליכם

מתי עדיף לקנות את המחשב הנייד {כלומר מתי יש מבצעים למחשבם ניידים } איפה כדאי לקנות מחשבים מה אני ימצא במחיר הזה 3,576 חשוב שהיה צורב במחשב זה ישמש למישחקים קטנים סרטים ואולי לאיטרנט תודה לעוניים

תיקון הודעה עשיי בלגאן בהודעה

שאלות לי אליכם מתי עדיף לקנות את המחשב הנייד {כלומר מתי יש מבצעים למחשבם ניידים } איפה כדאי לקנות מחשב נייד מה אני ימצא במחיר הזה 3,576 חשוב שהיה צורב במחשב זה ישמש למישחקים קטנים סרטים ואולי לאיטרנט תודה לעוניים

Jan22

New member
מבצעים תמיד יש

אם זה בחנויות מחשבים ,רשתות חנויות חשמל ,ואפילו רשתות של אוכל. רק צריך לשים לב ולחפש . בכל מקרה צורב 99% מהמקרים מגיע בתור צורב DVD ולא רק CDRW . במחיר ה4K תוכל למצוא נייד עם ליבה כפולה ,80/120G הארדיסק / 512MB עד 1G זיכרון ,וכרטיס מסך בסיסי ביותר .

תודה רבה

מחשב נייד הוא בא אם הכיסוי עבר קטן אני כבר מחכה למחשב הנייד אני מחכה לכסף שישתחרר רק באוגוסט אני יוכל לראות סרטים ולשחק משחקים הוא לגלוש באיטרנט באיכות טובה במחשב הנייד אמרתה כרטיס מסך בסיסי שזה אומר

Jan22

New member
צפייה בסרטים לא קשורה לכרטיס מסך כבד

אתה יכול להשתמש במינימום של המינימום שזה INTEL EXTREME 64 ועדיין לראות כאילו אתה מסתכל בכרטיס מסך מקצועי שעולה 1000 שקל יותר .ההבדל יהיה בתמיכה בתוכנות עריכה/פוטושופ/אוטוקאד/משחקים של 3D וכו' - שם אתה לא תוכל לעבוד עם כרטיס פשוט !

תודה רבה אתה עוזר לי המון

מה שהצגתה זה טוב למחשב בסיסי כלומר יש לי שתי מחשביים נייחים שאיתם אני משתמש פשוט רציתי מחשב נייד שהיה לי אם אני ירצה לקחת אותו לנסיעות וכאלה

Jan22

New member
בתקציב שהצגת

נייד בסיסי ,מעבד ליבה כפולה (לא יודע עד כמה ישמש אותך ,אבל מספיק ביותר לאופיס/סרטים/אנטרנט) עם 512 לא יעבור 4K.

למעלה