שאלות לילה

katadgi

New member
שאלות לילה

נוכחתי לראות שהפעילות הלילית בפורום הזה יוצאת דופן, אז יש לי מספר שאלות
רציתי לדעת מה אורך ממוצע סופי של בואה זכר/נקבה מאיפה ניתן להשיג מד חום דיגיטלי ובכמה (מד-חום קבוע) ואיזה סוג של בואה הוא הנדיר יותר בואה.ק.ק או בואה.ק.א תודה מראש, קובי

tesnake

New member
בקשר לאורך הבואות

אם אני לא טועה הנקבות (הן כמעט תמיד גדולות מהזכרים) מגיעות בערך ל4 מטרים בקירוב. הזכרים פחות מזה. בקשר למדי טמ"פ : כדאי לך לפנות למפעלי ים (ככה קוראים למקום) חנות המפעל, דיברו על המקום בפורום תוכל למצוא אותו, המקום נמצא ביפו. אני מרוצה מהשרות ובמיוחד מן המחיר!. אתה יכול לנסות אולי בחנויות של אלקטרוניקה, לפעמים יש להם שם כל מיני גדג'יטים כאלה.

Rea Livny

New member
אני מתפלא עלייך איתי

אתה עובד בפארק הזוחלים ה-101 לא? בואה נקבה מגיע לאורך 2.4 מטר לרוב לפעמיים גם ל-2.5 מטר...הזכרים יותר קטנים מהנקבות כמו שאיתי אמר.

snake20

New member
רע- אולי כדאי שתתחיל

לבדוק את עצמך- בתור ילד שאת הזוחל הראשון שלו קנה מהכסף של הבר- מצווה (שלהזכירך לא היה כל כך מזמן) אני מציע שאם אתה חולק על מישהו בפורום תברר קצת פרטים בנושא, לדוגמא- ישנו תעוד על בוא שהגיע גם לאורך של 18 פיט ושישה אינצ' שזה מעל שישה מטר. בואות נקבות מגיעות בתנאים טובים ללא שום בעיה גם ל3.5 ו4 מטר. אז אני מציע שבמקום לקטול אנשים שהתחילו עם הנושא לפני שההורים שלך חשבו עליך תשב קצת עם ספרים מקצועיים ותלמד.

למעלה