שים לב שלא דובר כאן רק על אונס
אלא על הטרדות מיניות באופן כללי.
אני יכול להגיד לך שכאשר חברתי או האקסיות שלי הלכו איתי, מעולם לא הוטרדו מינית. לעומת זאת, הוטרדו מינית אינספור פעמים כאשר הלכו לבד (ואני לא קובע פה לאף בחורה איך ללכת, אלא רק מציג את הדברים כפי שאני מכיר מניסיוני). בנוסף לזה, הן טוענות שההטרדות המיניות מאנשים זרים ברחוב גדלות משמעותית כאשר הן לבושות פרובוקטיבי יותר.
דבר נוסף, לגבי מה שכתבת כאן:
"האויב של הנשים הוא בד"כ מכר או קרוב, כך שהסיכוי שלה ליפול קורבן לאונס של בן זוגה גבוה יותר מהסיכוי שלה ליפול קורבן לאונס בסימטה. כך שההליכה בלבוש מהוגן ברוטשילד לא מגנה עליה מפני אונס. כלל וכלל לא. כך שכל התיאוריה של מיסטר נועם לעיל מתפוגגת באויר."
אני חושב שהטעות שלך היא שאינך מסתכל על הפרופורציות הנכונות.
נכון, באופן אבסולוטי, הרבה יותר נשים נאנסות ע"י מכר ותיק או בן זוג, מאשר ע"י זר כשהן שיכורות במועדון או בסמטה חשוכה, אבל הסיבה לכך היא לא שלהשתכר במועדון או ללכת לבד בסמטה אינו מסוכן יותר מאשר להיות עם בן הזוג, אלא שמספר הנשים שהולכות לבד בסמטה חשוכה במקום מפוקפק, או ששותות לשוכרה במועדון כשהן לבד, הוא יחסית קטן בהשוואה למספר הנשים שיש להן מכר ותיק או בן זוג (שזה למעשה כל הנשים בישראל).
כלומר, לגבי אונס ע"י מכר או בן זוג: יש 4 מיליון קורבנות פוטנציאלים, שיומיום חיות את הסיכון. לעומת אונס כתוצאה מהשתכרות עד איבוד שיקול דעת במועדון או הליכה לבד בסמטה חשוכה במקום מפוקפק, שזה מתאים אולי ל- 100 אלף קורבנות פוטנציאליים (נשים שעושות את זה), שלא חיות יומיום את הסיכון, אלא זה קורה להן לעיתים נדירות יחסית שעושות דברים כאלו, וגם אז לזמן קצר.
אם כל 4 מיליון הנשים בישראל היו משתכרות במועדונים כל לילה, בעודן לגמרי לבד, ואח"כ גם יוצאות לבד לאיזורים מפוקפקים בעודן חצי עירומות, תהיה בטוח שמקרי התקיפה וההטרדות המיניות היו עולים פלאים. די טריוויאלי...
אתה יכול בתמורה לענות לי: אבל זה לא קורה, הנשים בישראל לא מתנהגות כך, אלא נזהרות. וזה נכון, הן נזהרות היום, אבל אם הזרם המסוכן שגורס כי אין שום יכולת לאישה להתנהג בצורה שתעלה את הסיכוי להטרדה/תקיפה מינית (כי לאישה אין שום אחריות על בטחונה), אז יתחילו לצוץ כאן נערות יהירות שיתחילו לסכן את עצמן ולהתנהג בצורה לא אחראית.