שאלות לזאק

MacMac7

New member
שאלות לזאק

שלום חברה. עברתי על כל השאלות שלכם , בחרתי 23 שאלות טובות , תירגמתי אותן ושלחתי לקרוב משפחה שלי ב-LA. עם קצת סבלנות יגיעו התשובות. לפני שבוע וחצי הם התחילו את העונה ה-7 והאחרונה , כרגע אין עדיין צילומים אלה הכנות לקראת הצילומים. הצילומים יתחילו בערך עוד שבועיים. ועוד קצת מידע , שלא נוגע לסקראבס, דווקא על הסדרה "אבודים" : הם מתחילים לצלם עכשיו את עונות 4 עד 6 ברצץ. בכל עונה יהיו בערך 18 פרקים (במקום 22-24) והם יתחילו לשדר את העונה הרביעית בפברואר 2008. אמיר

Angelus

New member
מעולה,

הסבלנות רבה, תודה על המיזם. מה זאת אומרת מצלמים את כל העונות ברצף? במשך כמה זמן? ולמה, למען השם, העונה ה-4 תתחיל רק בפברואר?

MacMac7

New member
אני לא יודע כמה זמן יקח לצלם

את כל העונות אבל אני כן יודע למה בפברואר עד לפני שנה תמיד היו מתחילים לשדר בספטמבר/אוקטובר , עושים הפסקה של חודשיים בדצמבר/ינואר בגלל החגים וחוזרים לשדר בפברואר. השנה החליטו לוותר על ההפסקה והתחיל לשדר ישר בפברואר.

mikmik000

New member
תודה :)

יש לך קשרים גם על הסט של אבודים?

steelwater

New member
וואו, תודה רבה לך!

אתה יכול אולי לפרסם את השאלות ששלחת לו?

MacMac7

New member
בבקשה

1. We hared that you are planning to come to Israel, is it true? 2. Which one of the episodes you made so far you had the best time? 3. With which one of the guest stars you enjoyed the most? 4. What are your favorite movies/TV shows/bands? 5. Which director(s) influenced you the most? 6. Which good movie you have seen lately? 7. What is your favorite movie of all times? Is there a movie that changed your life? 8. Would you like to direct a movie by a specific book? 9. Do you know any Israeli movies? 10. What is your favorite "Scrubs" episode? 11. In your blog you talked about that crazy working hour on "Scrubs" , how did you find the time to direct some of the episodes? 12. Did playing a doctor made you think that maybe you should have gone to medical school? 13. If you get an offer to act-in/direct another sitcom will you be interested? 14. After 6 seasons of "Scrubs" do you still love working in the series? 15. Which word in Hebrew, other than "shalom" , do you know You said that you love Purim , what was your best custom? 16. You said that you love Jewish humor, what did you mean in Jewish humor? 17. Did you have other pets before rosko? 18. In which place in the world you would like to be right now? 19. With which person, dead or alive, you would like to meet? 20. What was the present that made you the happiest? 21. What was the happiest moment of your life? 22. What would you consider the top of you carrier? What would you do after you have achieved it? 23. What was the most moving compliment you ever got?

guanyin

New member
תודה רבה, אבל...

באמת שאני לא מנסה לקטר או משהו, אבל דוקא שתי השאלות של הסרט לבבות פתוחים, שלדעתי יהיו לו את התשובות הכי ארוכות ומעניינות לא שם.
חוצמזה - שכחתי לשאול מה המשמעות של EAGLE (ז"א - למה הוא אומר דוקא את זה בסדרה), אבל נראה לי שאתה היית צריך לשאול את זה!
בכל מקרה - תודה רבה!

MacMac7

New member
קרוב משפחה שלי מגיע לארץ שנה הבאה בקיץ

אולי נארגן משהו קטן עם חברי הפורום. אבל רק אולי , אני לא מבטיח כלום. תלוי לכמה זמן הוא יבוא ואם יהיה לו זמן פנוי.

steelwater

New member
תודה רבה

אילו שאלות ממש מעולות! שמת את השאלה שלי חחח! ואחת השאלות הכי טובות היא 8. יו איזה מרגש, אני ממש מקווה שהוא יענה על זה!

mikmik000

New member
אחלה. :)

חבל לי רק שלא כללת את השאלה שלי על עם איזה שחקן אורח מסקראבס הוא הכי נהנה לעבוד. ממש עניין אותי לדעת את התשובה. :]

למעלה