שאלות להראל

man2002

New member
שאלות להראל

מה הסיכוי שלנו נגד אוסטריה? עד לאיפה אתה חושב שהנבחרת שלנו יכולה להגיע? עד לאיפה אתה חושב שתוכל להגיע בדרוג העולמי (בהנחה שתחזור לכושר שיא)?

uuuuuuuuu

New member
שאלה להראל

שלום אני אורי אחד ממקימי האתר שלך באינטרנט רציתי לשאול איך אתה מעביר את הזמן בארץ כשאתה פצוע ולשאול מאיזה דרוג תתחיל כשתחזור מפציעה

אהלן אורי

מאז הניתוח אני עושה פעילויות גופניות שונות במסגרת המותר כך שאני די עסוק. בנוסף בזמן שנותר אני לומד, נפגש עם חברים ומבלה די הרבה דברים שלא יכולתי לעשות במהלך התחרויות.אני אמור לחזור באפריל בדרוג 110 בערך. הדרוג המוגן הקובע את כניסתי לתחרויות יהיה בערך 75.

galitay

New member
כאשר שחקן נפצע

ומפסיק לשחק יותר משישה חודשים נינת לו האפשרות לחזור להתחרות ב 8 תחרויות לפי בחירתו עפ"י הדירוג הקודם שלו לפני הפציעה

יוסי

שחקו שנעדר בגלל פציעה מעל 6 חודשים מקבל דרוג מוגן.זהו הדרוג שלפני הפציעה. דבר המאפשר לשחקן כניסה ל8 תחרויות.

יוסי®

New member
ואז בתחרויות אלו בעצם "להרוויח"

את מקומו הקודם בחזרה...?

יוסי

הדרוג המוגן נותן כניסה לתחרויות שבהן אני צריך לנצח כדי להתקדם. הדרוג המוגן הוא זמני ואינו משפיע על הדרוג עצמו.

man2002

האוסטרים פייבוריטים. אבל תמיד קיים סיכויי לנצח. אני לא הולך רחוק מדי אני חי ממפגש למפגש.בדרוג העולמי שלי אני מקווה לחזור למה שהיגעתי ואף יותר.

אוהדים יקרים

השתדלתי לענות לכולם. תודה על התמיכה.תמשיכו להחזיק אצבעות ומקווה לא לאכזב.להתראות

למעלה