שאלות לד'ר יגיל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drshatil

New member
שאלות לד'ר יגיל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

האם ידוע לך שהבניה הבלתי חוקית היא לא רק של המגזר הערבי ???האם ידוע לך שבמגזר היהודי ,לא פחות בניות והרחבות בתים כולל אזור הוילות בנוה אלון ???האם תפעל להוצאת עובדים שעזבו את העיר בשנים האחרונות ,אבל ''עובדים'' למען פרנסתם בעירנו ??? האם תפטר עובדים ששנים מחתימים כרטיס ולא נמצאים בעבודה -גם חברים בועד העובדים שעצם היותם בועד מקבלים גיבוי נגד פיטורים ??? הרבה שאלות לי אליך שלא אספיק להעלותם על הכתב . הבעיה בלוד היא לאו דוקא הבניה הבלתי חוקית, הבעיה היא כספית ,ומי שממשלת ישראל אמורה הייתה לתת גיבוי לכאורה -היא הועדה הקרואה שהייתה כאן והזיקה יותר לעיר ,גם בהעלאת המינוס,בממשלה יודעים זאת ,מדוע שלא יכסו ראשית את המינוס שהם יצרו ,קריא: הועדה הקרואה . אשמח לשמוע קולך גם טלפונית -054 252256 -ל ד''ר שתיל עודד. שבוע טוב ושנה טובה לכל משפחתיך ועם ישראל.

raf60

New member
שאלה לכל משתתפי הפורום:../images/Emo35.gif

בני רגב, גבי אסרף, ד"ר יגיל לוי, עארף מוחארב (שכנראה עושה עיסקה עם גבי אסרף ופורש מהמרוץ), נסים דהן, עמוס חג'ג' - כולם מפרסמים פרסומים שונים ומפריחים הבטחות רבות ומגוונות לחלל האוויר. האם מישהו ממשתתפי הפורום יכול להגיד מה הם באמת רוצים להשיג? האם אתם מסוגלים לסמן ולו בסימן שאלה, מי מהם באמת יהיה רציני בסופו של דבר ואכן יביא ישועה לעירנו? שימו רק ליבכם לעובדה שאינני מציג כאן, ולו ברמז קטן, את דעותיי הפרטיות. אני שומר את הקלפים שלי קרוב לחזה. שנה טובה לכולכם, ושאכן תהיה זו השנה הבאה עלינו לטובה, טובה הרבה יותר מקודמותיה.

dron a

New member
תגובה ל-raf60 !

לצערי בשנים האחרונות זה הפך לנורמה{איך יבזבזו כסף, או לסירוגין איך יתעשרו הסוקרים למינהם}. לגבי שאלתך מה הם רוצים, כלום! ראה שמעון פרס תמיד הוביל בסקרים אך לא בקלפי. וכשלעצמו כל סקר שנעשה משמיע את מה שרצה לשמוע מזמין הסקר.

תגובה ל- raf60

שלום ל- raf60, יש לך אי-הבנה באשר למסרים שלי. המסרים שלי נטולים הבטחות, ועל כך אני מקפיד גם בחוגי הבית והמפגשים הרבים עם תושבים. אני מתחייב לעבודה קשה, מתן ביטוי לניסיוני המצטבר בעיקר בהבראת רמלה, עבודה ביושר ובתום-לב והתחייבות לדרך. הדרך מופיעה באתר האינטרנט שלי והיא בנוייה משלושה שלבים/אופקים של זמן שבכל אחד מהם מרכז הכבוד משתנה. ההתחייבות היא לעשות ניסיון אמיתי להבריא את העיר כדי שתהיה מקום טוב יותר לחיות בו. זה מה שאני מבקש להשיג.

raf60

New member
לד"ר יגיל -

מוזר הוא שבעקבות פניה כוללנית ביותר למועמדים ו/או תומכיהם הגעת למסקנה שאין לי הבנה באשר למסרך. אני מכיר את פועלך בעיריית רמלה ואכן דרוש כאן מישהו בלוד, אשר "ינקה את האורוות". אבל אם בך עסקינן, כניסתך למרוץ לקראת הישורת האחרונה, מאוחרת קצת לדעתי, כי יכולת לצבור הרבה הרבה יותר תומכים לו היית מתחיל לפעול בשטח מוקדם יותר. תושבי העיר לא מכירים אותך אישית מספיק זמן כדי לתמוך בך וברעיונותיך אם כי בסתר ליבם הם מיחלים לשינוי דרסטי בצמרת אשר יוביל את העיר לשינוי המיוחל. נכון להיום, נראה לי כי מרבית הציבור הלודאי יצביע ברגליו וחבל שכך יהיה!!! אם זיכרוני אינו מטעה אותי, גם בבחירות האחרונות, בהם נבחר מקסים לוי ז"ל לראשות העיר, אחוז ההצבעה היה נמוך מאוד. ובהקשר לתשובתך לאחד מחברי הפורום ביחס לבניה הבלתי חוקית בלוד: האם אתה מוכן לגלות כאן, ולו במעט, מה הוא הקו המוביל שלך ביחס לאותם בתים שכבר עומדים על תילם ואשר אין להם כל בסיס חוקי לבנייתם? יש כאלה הן במגזר הערבי והן במגזר היהודי. אחד מהמועמדים לראשות העיר, הצהיר בריש גלי, כי ימסד את הבניה הבלתי חוקית כך שיינתן "הכשר" לאותם בתים שנבנו בבנייה לא חוקית ולאחר מכן יקפיד על התהליך החוקי ככתבו וכלשונו. אני סקרן לדעת מה דעתך בנושא עדין זה. כל טוב לך שנה טובה וגמר חתימה טובה.

תגובה ל- raf60- עיתוי כניסתי ובנייה

שלום ל- raf60 בהתייחס לעיתוי כניסתי למרוץ. בהנחה כי התושבים רוצים שינוי ובהנחה כי ביכולתי לחולל את השינוי המבוקש, הרי זה אבסורד לדחות אפשרות זו רק מפני שנכנסתי למרוץ כביכול מאוחר. תחת הנחות אלה, המחיר שהעיר תשלם הוא גבוה וחבל. לא מבטלים חלופה טובה רק מפני שהופיעה מאוחר! בשאלת הבנייה הבלתי חוקית. כבר הצהרתי מעל דפי האתר שלי כי אני מצדד בפתרון של הכשרת הבנייה הקיימת, ליהודים ולערבים כאחד. זאת מטעמים פרקטיים ומתוך רצון לפתוח דף חדש במערכות היחסים בעיר. עם זאת, אין מדובר בהכשרה גורפת אלא תחת שורה של התניות: ללא פגיעה בשטח המיועד לצורכי ציבור, תשלום אגרות, לא מבנה המשמש צרכים פליליים ועוד. והחשוב מכול-ההכשרה תותנה בהתחייבות של ראשי הציבור הערבי לכללי משחק חדשים התואמים למקובל במדינת חוק. שנה טובה יגיל לוי

תגובה לשאלה

כל אחד מהמשתתפים רוצה להשיג את טובת העיר. אחד ע"י רמאות השני על ידי שלט רחוק ואילו שלישי שכל כוונותיו טובות.

תגובה ל- drshatil

שלום ד"ר שתיל, בתשובה לשאלותיך: אכן הצהרתי כי אאכוף את חוקי הבנייה על יהודים וערבים כאחד. לא ברורה לי כוונתך באשר ל"עובדים". אאכוף, כפי שאכפתי ברמלה, כללי התנהגות אחרים בקרב ציבור העובדים. אני מסכים אתך ועם גולשים אחרים כי בעיית הבנייה הבלתי חוקית נופחה למימדים לא סבירים עד כי נדמה שאם נהרוס כמה בתים יבוא המזור ללוד. גם הבעייה הכספית אינה בעייה בפני עצמה אלא משקפת כשלון ניהולי מתמשך של פרנסי העיר. אך מה לעשות, חלק גדול מפתרון הבעייה הכספית ייפול על שכמנו והממשלה תסייע רק אם נסייע לעצמנו, לרבות עמידה בתכנית הבראה מוסכמת. שנה טובה לך ולמשפחתך, יגיל לוי

למעלה