שאלות... (לגברים...)

שאלות... (לגברים...)

היי לכולם תודה על התשובות הקודמות... עכשיו יש לי תהיות נוספות- גבר יכול להרגיש מסופק אחרי אקט מיני גם בלי לגמור? אם לא עומד לו כשהוא רואה אותי ערומה ונוגע בי זה אומר שהוא פשוט לא נמשך אלי? תודה

zukik

New member
בדרך כלל

שגבר גומר זה השיא ... ההתפרקות ...... אז אני חושב שאחרי שהוא גומר אז הוא מרגיש מסופק לגבי השאלה השניה לא אומר כלום .... בעיקר אם הוא ואת כבר מכירים מעט ושלב הראשוני עבר ....

שגיתא

New member
לשמחתי אני לא גבר ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

אבל לשמחתי אני שואלת שאלות ולרוב גם עונים לי ואני מניחה שגם בכנות
(כי אני שואלת בצורה עניינית וסקרנית ולא מתוך התגרות
) ולפי מה שנסיוני למדני כן גבר יכול להנות אפילו שהוא לא גומר או שנפלט לו זרע אבל לדאבוני אם אין בעיה פיזית (רפואית
) או לחץ נפשי של האדון (את יודעת מרוב שהוא בלחץ שיעמוד או להרשים אותך לא עומד לו
אני חושבת שזה שנקרא חרדת ביצוע) וחלק מהגברים צריכים גירויי יותר מעשי מאשר ויזואלי בלבד אפילו שאת ממש מולם
אבל עם אתם ביחד מתלטפים ועדיין לא עומד, מצטערת מתוקה וכנראה
שזה לא זה אין מה לעשות
בכח לא כדאי זה בד"כ לא ממשיך נעים וכיף כמו כשיש תשוקה ומשיכה כמו שצריך
היה לי מאהב שההנאה שלי היתה חשובה לו תרתי משמע יותר מהסיפוק שלו, בקושי רצה שאני אגרה אותו או אגע בו, עכשיו זה נחמד מידי פעם או פעם פעמיים, אבל ליחסים מתמשכים ממש לא, מקווה שקצת עזרתי שגיתא

לא מבינה!

תודה... אני כבר לא יודעת מה לחשוב... אני בתולה והבחור (סוג של ידיד, סטוץ, בלי רגשות) חשב שהוא הולך להיות הראשון שלי. רגע לפני אמרתי לו שלא שוכבים אבל חוץ מזה אפשר הכל. ואז הוא התחיל עם זה שיש לו נקיפות מצפון ובקושי הסכים משהו. הוא כל הזמן החמיא לי על הגוף שלי ושהוא נהנה כשירדתי לו אבל לא רצה בשום אופן לגמור בשום צורה. לא יודעת אם זה איכפתיות ומצפון או שעבר לו החשק כי לא רציתי לשכב או כי אני פשוט לא עושה לו את זה... ואם אני לא עושה לו את זה ויש לו מצפון, למה לבא אלי בכלל?!? אי אפשר להבין גברים, פשוט אי אפשר...

שגיתא

New member
עדיין שמחה שאני לא גבר ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

אז ככה במקרה שלך אני לא מכירה את כל הסיפור
, אבל להרבה גברים קשה לגמור שלא בחדירה (הם פחות נהנים פיסית), אלא אם כן הם עושים
ביד בעצמם עדיף אפילו כשאת נגיד מתגרה בפניהם
, וכשהם יודעים שאין להם ממש יעד לכיבוש פיזית
אז לפעמים קצת יורד החשק להתחמם
בעצמם, ויכול להיות שהוא מנסה לגרום לך לנקיפות מצפון לא בטוח במקרה הזה
אבל את לא צריכה להרגיש לא נעים כל עוד את לא מוכנה את לא מוכנה
מצד שני לטעמי
כל עוד שני הצדדים לא שלמים עם הסקס ללא חדירה אז אולי לא כדאי
כי איזה כיף יש בלהיות עם משהו שלא ממש נהנה מזה, אם אין לך איזה עניין עתידי בבחור הזה מעבר למה שאת מציעה, יקירתי מצאי פרטנר שכן יסכים ותהנו מזה בהצלחה שגיתא
נ.ב. גברים אני אשמח אם תתקנו אותי

לא בהכרח בכלל

יש מצב שהוא נתון בלחצ גדול אז זה לא יעמוד ויש מצב שמרוב שהוא רוצה אותך כול כך אז גם זה יקרה...

לכו תבינו גברים...

הוא סתם לא ברור. כולה איזה סטוץ... וזה שהוא לא רצה לגמור??? אי אפשר להבין גברים. עוד אף אחד מהמעטים שנגעו בי לא גרמו לי לגמור ורובם אפילו לא התקרבו לשם...

למעלה