שאלות לגבי XEVO 250

תומר8450

New member
שאלות לגבי XEVO 250

אהלן, אז התחדשתי לי באקסבו 250, ויש לי מספר שאלות:

1. הוא נמכר לי עם מפתח אחד (יד שנייה כמובן), ולאחר מכן גיליתי שמערכת ההתנעה מצויידת באימובילייזר ושיש צורך במפתח מאסטר כדי לבצע שיכפול. המפתח שאני קיבלתי הוא לא המאסטר. במוסך של עופר אבניר אמרו לי שאין להם מה לעשות, אבל שלחו אותי למישהו שיודע "לעקוף" את זה. מה אתם אומרים - בטוח/הגיוני? אגב, ברור לי שזו טעות שלי ושהייתי צריך לבדוק את זה מראש.. להבא אדע.

2. לגבי קשירה של הכלי - ראיתי שהוא מצוייד בטבעת D להעברת שרשרת, באמת יותר בטוח לקשור משם או שעדיף מהגלגל?

3. איך לעזאזל מאפסים את המד טיול? קראתי באינטרנט שלחיצה ארוכה על הפכתור הימני עושה את זה, וזה לא עובד.

תודה מראש

יהיה11

New member
XEVO

הבעיה עם טבעת ה-D היא ששרשרת או מנעול נורמלים לא עוברים בה. די פשלה לטעמי.
מד הטיול מתאפס ע"י לחיצה ממושכת על הכפתור שנמצא בתא הקטן שמשמאל לכידון.
בהצלחה.

W i z

New member
מזל טוב..

ניסית לפנות למוכר ולשאול אותו אולי המפתח עדיין נמצא אצלו ?

איפה יש לו טבעת D ?! יש לי XEVO ומעולם לא שמתי לב לזה .. בכל מקרה - ממליץ תמיד לקשור דרך הגלגל האחורי. שים לב לא לרסק את הפנס האחורי (במידה ואתה מנסה להצמד לאיזה עמוד ומעלה אותו על ג'ק אמצע).

בתוך התא הנפתח בצד שמאל (איפה שנמצא שקע המצת) יש לי לחצן. כל לחיצה קצרה עליו תעביר אותך לתצוגה הבאה לפי הסדר - מד טמפרטורה => מד מרחק 1 => מד מרחק 2 וחוזר חלילה. לחיצה ארוכה על הלחצן כשאתה נמצא באחד ממדי המרחק תאפס אותו. שים לב - יש דיווחים על כך שלאט לאט המגע של הלחצן הזה "מתחרפן" ופתאום הלחיצות לא משפיעות עליו/כל לחיצה מקפיצה אותו כמה תצוגות. ריסוס של ספרי מגעים/WD מבחוץ פותר את הבעיה. כמובן - אפשר גם לשלוף את כל האמבטיה הזאת ואז לפרק בזריזות את הלחצן על מנת לטפל בו. אפשר גם להגיע לאותו לחצן אם מפרקים את המסכה הקדמית, אבל זה סתם מורכב ומיותר.

בהצלחה!

תומר8450

New member
תודה רבה!

קניתי את הקטנוע מסוכנות, אם לא תהיה ברירה באמת אבקש מהם את הפרטים של המוכר ואנסה להשיג אותו.

טבעת D - תמונה מצורפת

עכשיו נשאר לי להתרגל לתוספת הכוח.. בנסיעה הרצינית הראשונה שלי היום תפסתי את עצמי על 120 בלי לשים לב בכלל. שזה מבורך, אבל אני מעדיף לשים לב כשאני עובר את המהירות המותרת.
במובי זאת לא הייתה בעיה

W i z

New member
שניה, שאני אבין - הסוכנות מכרה לך

קטנוע בלי להגיד לך שחסר לך המפתח האדום ?

אף אחד לא דיבר איתך על המשמעויות של זה לפני ?

אני הייתי חוזר אליהם ומבקש לדבר עם מנהל הטרייד. אתה קנית את הקטנוע ועשית את זה בתום לב בלי לדעת שחסר מפתח, אבל להם לא היה תום לב בעסקה אם הם ידעו שחסר מפתח ולא אמרו לך את זה.

תומר8450

New member
אני רוצה להאמין

שהמוכר פשוט לא ידע שזה עניין קריטי, כי הוא באמת לא ידע להסביר לי כמעט כלום על הקטנוע. הוא זה שאמר לי מייד עם הקנייה ללכת למוסך של עופר אבניר לשכפל את המפתח.
בכל מקרה, אני צריך לחזור לשם מחר או מחרתיים אז אעלה את העניין. פשוט נראה לי מוזר מאוד שאין למוסך המרכזי של היבואן שום דרך לעקוף את העניין הזה.

המסכה הקדמית של ה-X-EVO

שה' ישמור...

יש ליצרן בן דוד שמשווק ברגים???

300 ברגים ב-X-EVO לעומת 7 ב-JM...

פרארי1

New member
הרבה יותר

צריך לפרק גם את המראות.
למיטב זכרוני, החלפת נורה הצריכה פתיחת איזה 18 ברגים, אמנם אצלי זה היה X8, עם מסכה קצת שונה, אבל איכשהו מאד יפתיע אותי אם המסכה ב-XEVO תוכננה בצורה יותר ידידותית למשתמש.

W i z

New member
צודק - שכחתי גם אותם.. תוסיף 4

הגענו ל 9.

דיברנו על המסכה הקדמית, לא על החלפת נורה. בשביל זה צריך להוציא את הפנס. אם אני לא טועה - מדובר על עוד 3 ברגים ואז אתה מגיע לנורה.

אבל עזוב - ויכוח עקר.. עוד 5 דקות, פחות 5 דקות. זה לא הסיפור. סה"כ עבודה פשוטה שאפשר לעשות לבד בבית.

למעלה