שאלות לגבי TOEFL

שאלות לגבי TOEFL

שלום,
ביום ראשון הבא יש לי מבחן טופל בתל אביב(מכללת לבינסקי), יש לי כמה שאלות שמאוד אשמח אם תוכלו לענות.
1)האם זה נכון שביום המבחן לוקחים לי תמונה?
2)באתר הטופל רשום שהשם שרשמתי כאשר נרשמתי למבחן צריך להיות בדיוק אותו דבר כמו בת''ז, אבל כשנרשמתי כתבתי את השם שלי באנגלית, ובת''ז השם רשום בעברית. אז איך זה הולך? והאם תהיה בעיה עם זה?
3)לפני כמה זמן צריך להגיע למקום המבחן?
4)איפה אני יכול למצוא באינטרנט על חוויות של אנשים עברו את הטופל?

sivan12316

New member
כן לוקחים תמונה

כדי למנוע העתקות וכו' וגם עושים לך בדיקה גופנית עדינה...
נראה לי שלא תהיה בעיה לגבי השם, אני באופן אישי בכלל שהתחתנתי ושיניתי שם בדרך ולא היה אפשר לשנות באתר אס פשוט הבאתי ת. ז, דרכון ורישיון רק למקרה ובאמת בדקו לי שניים מהם. תביא דרכון זה חשוב בגלל השם באנגלית.
עשיתי בלווינסקי, מקום נוח. שירותים קרובים. יש לוקר ששמים את התיק, האוכל והשתייה בפנים, בהפסקה יש גישה לאוכל ולשתייה, במהלך המבחן לא! מביאים לך אטמים, אבל אני גם הבאתי לבד.

בהצלחה

DianaMor2

New member
תיאור

לא עשו לי בדיקה פיסית, ברישיון יש את השם באנגלית ואיתי לא הקפידו (בפעמיים שלקחתי) על חתימות במסמכים, אבל הבאתי את כל השלוש. תגיע לשם 20 דקות לפני, אני הגעתי 30 דקות כי עדיף לא לפספס יש חתימה על הסכמי סודיות ושטויות. מצלמים, לא עניין גדול, זה תמונה שמופיעה בטופס עם הציון. לא היו לי לוקרים. המבחן ארוך תביא בקבוק שתיה, תאכל לפני. לא לעשות דברים בלחץ, ותמיד אפשר לקחת שוב :)

מצלמים "לא לוקחים תמונה"

התכונן כל כך הרבה למבחן באנגלית עד ששכח איך כותבים בעברית.

ateo

New member
לא מספיק ת"ז

מניסיון כואב...

צריך לבוא אם
1) ת"ז + ספח + רשיון נהיגה
או
2) דרכון

תוודא שיש חתימה בדרכון או בספח מראש, הם מקפידים על זה.
בהצלחה!

mayab13

New member
חוויות

גם אני עשיתי בלוינסקי, לדעתי המקום סבבה לעשות בו מבחן מבחינת ציוד, כיתות, נגישות של שירותים ועוד.
מושיבים אותך, עושים לך תמונה, ואתה מתיישב במקום שלך להתחיל את המבחן. לא סיפור.

באתר של הטופל הם אומרים שיש להגיע עם תעודה שיש בה חתימה. כשאני עשיתי את המבחן הגעתי עם רישיון ודרכון סתם בשביל להיות בטוחה ומסתבר שזה היה הכרחי כי בתעודות המזהות של ישראל אין חתימה אז האלטרנטיבות הם להביא 2 תעודות מזהות. זה מאוד חשוב כי לפחות 5 אנשים נשלחו חזרה הביתה עם ואוצ'ר למבחן הבא כי הם באו רק עם רישיון/ת"ז/דרכון.

זה ממש היה להם עגמת נפש.

לגבי חוויות - כשאני עשיתי את הטופל חיפשתי (בעיקר פה) חוויות עבר של נבחנים כדי לדעת למה אני מגיעה. היום אני יכולה לומר לך אל תתאמץ, כל אחד יש לו חוויה אחרת, חלקם סיפורי אימה חלקם סיפורי "וואו זה ממש קל". לרוב זה לא משקף. מאוד אינדיבידואלי.
זה מבחן ככל המבחנים, רק שהוא מאוד ארוך (לטעמי), ולא כזה פשוט (ואני נגשתי בלי לעשות קורס והוצאתי את הציון רצוי...ועדיין).

לקחת אותו ברצינות, לעבוד על מיומנויות של עבודה עם זמן, לישון טוב לפני כי לא פשוט לשבת 4 שעות עם הפסקות קצרות, ובגדול - כך את זה בקלות, אם זה טופל אקדמאי BTI אז יש הרבה מועדים שלו - מקסימום עושים עוד אחד. זה לא פסיכומטרי, רק אנגלית, הכל בסדר.

למעלה