שאלות לגבי 2 שירים

שאלות לגבי 2 שירים

האם באוסף החדש של יהודה השיר : ושום דבר אינו בא זהו שיר רק של ניגונים? או שיש בו מילים??? וגם השיר ששמו "בקרוב"

אהלן ישראל

בקשר לשאלותיך אז ככה השיר שום דבר אינו בא הוא אכן עם מילים הוא הרי אומר שם שום דבר אינו בא. ובקשר לשאלה השניה אז השיר בקרוב זהו שיר אינסטרומנטלי מהדיסק מאוחר אולי מוקדם... עד כאן שיעור היסטוריה להיום...משוחררים

ענתי44

New member
תודה מורתי

את ממש לא נראית מורה - מכירה את החנפנים הקטנים?

כןןןןןןןן

וואלה תמיד שנאתי אותם, תמיד יש איזה שניים כאלה בכל כיתה.."וואי המורה איזה יפה התלבשת היום"..."וואי המורה היום שבאתי לבצפר ראיתי את בעלך שהוא הביא אותך..אז הוא מה זה חתיך" אף פעם לא אהבתי אותם...אבל יחד עם זאת אני מוכנה לחזור לעשות כיתה א' מהתחלה..כאילו אני בת 30 כולה סיימתי יב'.

ענתי44

New member
והכי מגעילים

אלו עם החנונה הירוקה שמנגבים בשרוול ומלשינים למורה

ישראללללל

נתן זך יסלח לנו על זכויות היוצרים... אז את השיר שום דבר אינו בא הלחין יודה שלנו...וכתב נתן זך ואלו המילים: {אני אכתוב לך רק חלק מהם שלא יבלבלו לי במוח פה על זה שתפוז עושה בעיות} שומדבר אינו בא/הרוח הנושבת מן הלילה מענה/כמו שהרוח הנושבת מן הלילה מענה/שומדבר אינו בא/שום דבר אינו בא/הדלת שהיתה סגורה פתוחה/סגורה פתוחה/שומדבר אינו בא/ברך על ברך מנורה על השולחן/צל וגופיה/שום דבר אינו בא.../האיש אשר נכנס יצא/הוא האיש אשר יצא/שומדבר אינו בא/הרוח הנושבת מן הלילה מענה...

פוליקר

New member
שרולללל

אני זוכר אותך מהפורום של אביב גפן! מה נשמע..? טוב שקפצת לבקר

למעלה