שאלות לגבי רובה

Racheli75

New member
שאלות לגבי רובה

שלום, אני צריכה אקרילית רובה בכמה צבעים - לבן-אפור(לחיפוי קירות), אפור-חום(לרצפה), וירקרק(למילוי בין חריצי פסיפס). הייתי בבית טמבור, אך מניפת גווני הרובה שלהם מאוד דלה. לא מצאתי את הצבעים שאני צריכה. התקשרתי למרכז נירלט - כבר לא מתעסקים ברובה. לא מכירה עוד מקומות. איזה רובה אקרילית מומלצת כאן? (קראתי כל מיני שרשורים על בעיות עם רובה, ולכן מעדיפה לעשות שיעורי בית) אשמח לקבל המלצות על חברה אמינה, וגם איפה מוכרים בכלל? תודה
רחלי

ממליצה בחום

על הרובה של "דניאל" משתמשת רק בהם אני קונה ישר מהמקור ( נווה ימין ) אבל אני מאמינה שמחזיקים אותם בעוד מקומות יש להם מניפה ממש מגוונות והיא אכותית מאוד אפילו הקבלן שלי התחיל להשתמש בה בעקבות ההמלצה שלי

Racheli75

New member
תודה! איפה בנווה ימין?

האם יש להם דוגמאות של הצבעים בחנות? (לא מניפה על נייר, אלא ממש דוגמא של איך זה ניראה בפועל) אשח לקבל פרטים נוספים. תודה

מייד מחפשת לך

על גבי הקטלוג שלהם יש להם דוגמאות של הרובות שמגיעות כמו צבעים קטנים ניתן מאוד להתרשם מצבעים בצורה כזאת טוב אז ככה: מ.דניאל הגפן 15 נווה ימין 09-7652006

Racheli75

New member
תודה רבה

יצרתי איתם קשר, כניראה שאגיע לשם מחר בצהריים. שוב תודה

פיטנגו4

New member
המלצה על "לטיקריט"

נחשבת איכותית יותר משני אלה שהוזכרו כאן. גם קצת יותר יקרה. מניפת הגוונים עצומה. הנה http://www.orantechg.com/colors ניתם לרכישה אצל "אלוני" וגם באזור תעשיה קיסריה/פ"ח אצל אוראנטק גטאור.

Racheli75

New member
למה הכוונה איכותית יותר?

כיצד נמדדת איכות של רובה? אני שואלת ברצינות, כי אין לי מושג. תודה

פיטנגו4

New member
מבחינתי

שאלתי מישהו שמנוסה בתחום הבניה והריצוף עשרות שנים, מלמד את הנושא במכללות, אבל הוא לא מייצג שום חברה משווקת, לכן הוא נטול אינטרסים/ פניות / אחוזי עמלות /השפעה של שיווק וכו'. התשובה שלו היתה חד משמעית - לטיקריט. הוא דרג את לטיקריט מעל מאפיי ודניאל. הוא גם המליץ להשתמש בנוזל שלהם במקום במים.

Racheli75

New member
אוקי, תודה. אבדוק גם אותם

אמנם אני באה מתחום המדעים המדויקים, וקשה לי עם הסברים חסרי ביסוס לוגי או מתמטי
אבל אם יש משהו שלמדתי בבניה של הבית, זה שאין חכם כבעל נסיון
תודה

למעלה