שאלות לגבי מתח

שאלות לגבי מתח

איזה שרירים עובדים בדיוק כאשר מבצעים תרגיל מתח (בעזרת הידיים, עם מוט)? ומה עושים בדיוק כדי להתמיד ולגרום לכך שאפשר להאריך את מס' החזרות בסט אחד? על איזה שרירים לעבוד בשביל זה?

חן בבלי

New member
מה זה משנה כבר שאלו.

הוא חדש בפורום ובא לשואל שאלה תענה לבחור ואל תצא עליו כמו לא יודע מה.

Seth Able

New member
הכל בסדר אצלך?

זה שהוא חדש לא אומר שהוא לא יכול להשתמש בחיפוש. אף אחד לא יצא עליו. אם הוא רוצה לקבל תשובה מלאה, במקום חצאי תשובות מאנשים שכבר נמאס להם לכתוב שוב ושוב אותו דבר, הוא יכול פשוט לרשום "מתח" בתיבת החיפוש.

Knb the Bled II

New member
../images/Emo45.gif

סת' לא "יצא עליו" פה בכלל. ללמוד לנסות להשיג את התשובות שלך לפני שיתנו לך אותן זו תמיד מעלה חיובית, שתוכל להסתדר בעצמך הרבה תמיד בלי אחרים. גם אם הוא לא מכיר כאן את תכונת החיפוש, עכשיו הוא יודע עליה.

K C

New member
Latissimus Dorsi

זה התשובה לשאלה הראשונה. יש עוד הרבה שרירים שפועלים בתרגיל, לא באותו רמה כמו בשריר הנ"ל. בקישור http://www.exrx.net/WeightExercises/LatissimusDorsi/WtChinup.html , יותר פרטים. בעניין ההתמדה, גם אני נתקעתי ב-9 חזרות לסט, ויתרתי על המתח ועכשיו אני חוזר לתרגיל אחרי שהבנתי עד כמה הוא אפקטיבי, גם אם אני לא מצליח להעלות את מ"ס החזרות.

טוב בסדר סליחה ../images/Emo3.gif

לא עשיתי באמת בחיפוש מתח, אז כולה עוד שרשור מתח
תודה לעונים

אפשר להשתמש בגרביטון

אחלה מכשיר, אפשר לעשות איתו מס' סטים עם כמות חזרות שמעודדת גדילה - 8-10 עפ"י דעת הרוב. הוא בעצם מפחית ממשקלך כך שאתה יכול לבצע מס' חזרות רב יותר. עם הזמן אתה מתקדם עד שאתה יכול לעבוד עם משקל גופך הטבעי. ד"א, כמה עולה בערך הגרביטון הזה?

YomiRel

New member
סתם חיפשתי באתר בחול...

רשום 2000 דולר... תשתמש בכיסא ותעשה חזרות שליליות .. זול יותר

מה ההבדל בין מתח לבין פולי?

קשה לי לעשות מתח...לא מתחבר לתרגיל הזה לצערי

למעלה