שאלות לגבי משתמש.

שאלות לגבי משתמש.

א. מאז שפתחתי את המשתמש שלי, האימייל שבו אני עושה שימוש הוא האחד של אח שלי, פשוט מהסיבה הפשוטה שבזמנו לא היה לי מייל משלי. היום, אפילו אחרי 3 שנים, כל פעם שקורה לי משהו במשתמש (כמו למשל התנתקות ממנו), אני צריך לטרטר את אחי, וזה לא ממש נעים, בעיקר לי. הייתי רוצה סוף סוף להעביר את המשתמש שלי, על כל תכניו - הבלוג וכו' - אל המייל החדש והאישי שלי. האם זה אפשרי?
ב. האם ניתן לפתוח שני משתמשים באמצעות אותו המייל? כלומר, כל הסיסמא של כל משתמש תהיה שונה.

תשובות

א. כן. הכנס לעולם שלך ושם לחץ על "עדכון פרטים אישיים". שם תוכל לשנות את האימייל (זה תהליך קצר שכולל שליחת אימייל לוידוא שהכתובת היא אכן שלך).

ב. כן

אוקיי, עדכנתי את המייל - והבעיות לא נגמרות.

השתמשתי בסיסמה הזמנית שקיבלתי ונכנסתי לאתר. עכשיו אני רק רוצה לעדכן את הסיסמה למשהו קבוע. הפעם כן שמרתי את הסיסמה הזמנית. כתבתי אותה ב"סיסמה נוכחית". כתבתי את הסיסמה החדשה ב"סיסמא חדשה" ואת אותה סיסמה ב"אישור סיסמה חדשה". ואז לחצתי שמור. וכלום לא קורה. כלום. כלום. כלום. לא הייתה שום אינדיקציה שנשמר לי. אז עשיתי בדיקה. התנקתי שוב וניסיתי להירשם עם הסיסמה החדשה שהגדרתי לעצמי. לא עבד. למזלי נראה היה שלא עבר יותר מדי זמן וכך הצלחתי להיכנס (אולי ברגע האחרון) שוב, עם הסיסמה הזמנית שקיבלתי קודם. כלומר, הסיסמאות החדשות שהגדרתי לעצמי לא נשמרו. למה? למה?

אני לא יודע למה

אבל כן נתקלנו במקרים שסיסמה עם רצפי תווים מסויימים גרמו לכך שלא ניתן היה ללחוץ על כפתור השליחה. בד"כ שינוי קל של הסיסמה החדשה פתר את הבעיה במקרים הנ"ל.

אתם רציניים?

תשמעו, אני מבין שלא לכל פורום יהיה אדמין שפנוי אליו 24 שעות ביממה, אבל אם יש אחד שכן צריך שיהיה משהו קרוב לזה - זה האחד שכאן. זה פשוט ביזיון שבפורום תמיכה טכנית המקסימום מענה שמקבלים הוא מבחור שנמצא כאן פעם ביום והוא אפילו בכלל לא המנהל.

Witchcrafts

New member
אני לא רואה צורך להוסיף על הדברים שלו.

"אחד שמשיב" עושה עבודת קודש עם המענה שלו בפורום, הוא לא חוסך בהסברים ומתעקש גם כשהבעיה לא נפתרת אחרי הודעה אחת. כאשר אני נתקלת בתשובה שאפשר להוסיף עליה או בעניין שטרם נפתר ויש לי רעיון, אני מגיבה או מפנה לביג בוסים.
במקרה המדובר, גם לי אין מושג מדוע זה כך. אם זה כ"כ חיוני עבורך לראות תגובה מאדמין, אז, בבקשה.

אולי אין כאן הרבה "כחול", אבל אני צופה ועוקבת (ומשרשרת, כשיש צורך).

Witchcrafts

New member
אז אתה כן מסכים איתי, בסופו של דבר.

שהרי אם המענה שלו אינו לוקה בחסר, מה כבר יש לי להוסיף עליו?

למעלה