שאלות לגבי לברדור
יש לי כלבת פינצ'ר מעורבת בת 11 ואני בן 12 כך שפחות או יותר הגענו יחד....
הכלבה אף-פעם לא אהבה אותי בגללל שהיא כלבה שמקנא מכל דבר וכשהורים שלי פינקו אותי היא התחרפנה! לדוגמא פעם היינו במיטה של הורים שלי ואבא שלי ליטף את הכלבה שנמצאת במצב רוח מתפנק ואז כשליטף אותי (כאילו בצחוק) הכלבה ישר שרטה לו את היד בניסיון לדחוף אותה לכיווני. בתור ילד שהוריו לא נמצאים הרבה בבית (אמא רופא ואבא מנהל חברה לאיכות הסביבה) ובשל היותי לא הבן-אדם הכי חברותי בעולם (ז''א אני לא מתחבר לילדים בכיתה שלי) חלמתי על חבר לבר-מצווה אבל לא סתם חבר, חיה, חיה שתתפנק ותשחק אחרי יום לימודים ארוך ומייאש. לאחר התלבטות החיה שבחרתי היא לברדור (עדיף גזעי) מכיוון שהם ידועים ברצון לשחק ובקלות החינוך שלהם. בתור התנאי לקבלת כלב אני צרייך לצאת עם הכלבה הקודמת 3 פעמים ביום עכשיו הבעיות- 1. אני חושש שהכלבה הקודמת תעשה ממש ממש ממש בעיות בשל בעיית הקנאות במיוחד אחרי שיתפתח קשר (היא ממש ממש אוהבת לטייל והיתה רגילה לטיול ביומים) 2. אני חושש שאני לא יעמוד בזה 3 טיולים של 20 דקות= שעה זה שביעית מיום בלי אימון או חוג או פעילות זה המון.....
3. זה שאלה- לאיזה תקופה הגור יצטרך כמה טיולים? מכיוון שאני מכיר לברדוריתבת 3 חודשים שמטופלת כמו תינוק ויוצאת ל6 טיולים ביום אבל- טיולים קצרים של קקי פיפי והביתה ואפילו חלק מהטיולים מתבצעים לבד! ויש לי גינה שופעת ביות מאחורי הבית ופארק דשא 5 דקות הליכה..... מה אתם אומרים?
יש לי כלבת פינצ'ר מעורבת בת 11 ואני בן 12 כך שפחות או יותר הגענו יחד....