שאלות לגבי טסט

בובילהה

New member
שאלות לגבי טסט

שלום שלום אני ניגשת לטסט בקרוב (טסט שני) בטסט הראשון נכשלתי על כיכר בעע בעיקרון אני נוהגת טוב, אני לא עושה טעויות פטאליות או משהו רציני אז רציתי לשאול-למה כדאי לשים לב? באיזה מקומות/מצבים ליהיות סופר עירניים במהלך הטסט? תנו טיפים, מקרים שקרו לכם תודה ולילה מקסים

מימוזה21

New member
בבקשה:קודם כל בהצלחה.

דבר שני לא לחשוב יותר מדי על הטסט כי זה סתם גורם ללחץ מיותר... ביום של הטסט תבואי רעננה...בטסט עצמו תיהי ערנית ותשימי לב לכל דבר על הכביש והעיקר לשים לב. תחשבי שזה עוד שיעור נהיגה רק שזה הפעם יקבע את הגורל שלך. בהצלחה.

אממממ...לא יכולתי להתעלם...

"לא לחשוב יותר מדי על הטסט כי זה סתם גורם ללחץ מיותר... " "תחשבי שזה עוד שיעור נהיגה רק שזה הפעם יקבע את הגורל שלך" - אני חושבת שיש קצת סתירה בין שני הדברים. אם יש לך ביטחון עצמי כשאת נוהגת - את תעברי את הטסט כמו גדולה! את חייבת לגשת רק אם אין לך חששות, אל תעשי הימור של "אולי יהיה לי מזל ואני אעבור".... ברגע שאת נוהגת אחלה בשיעורים, מרגישה טוב עם עצמך, ולא נוהגת בחוסר וודאות כמו למשל "אוי, אני מקווה שלא יהיה לי את X כי אני לא טובה בזה" - את תעברי- הכל תלוי בביטחון עצמי!!!!! שיהיה המון המון בהצלחה!!!!

מימוזה21

New member
צודקת.לא הבנת אותי נכון

"לא לחשוב יותר מדי על הטסט" התכוונתי לפני הטסט נגיד היום עד הטסט עצמו...לא לחשוב על הטסט. ולגבי המשפט השני התכוונתי במהלך הטסט עצמו.

aviGODFATHER

New member
אי אפשר לחשוב שזה סתם עוד שיעור....

גם אם מאוד מנסים, קול קטן (אבל מאוד רעשני) צועק במוח: זה טסט!! זה טסט!! . גם אי אפשר שלא להיות לחוץ בטסט - רק חשוב לא לתת ללחץ להשפיע ולגרום לכם לעשות שטויות. פשוט תנהגו כמו שאתם יודעים. בהצלחה

למעלה