שאלות לגבי אילת!

PUNK ROCK DEVIL

New member
שאלות לגבי אילת!

(שאלתי כבר בפורום אילת אבל הם לא ממש עזרו. טוב, נו- בכלל לא) חלקכם בטח יורדים לאילת עם החברים לפני הגיוס אז חשבתי שאולי תדעו.... אני יורדת בעוד שבועיים עם חבר שלי לאילת. מספר שאלות. 1. כמה אמור לעלות טיול טרקטורונים עם נהג? 2. כדאי? 3. אני עוד 3 חודשים בת 18 וחבר שלי עוד חודשיים בן 19. האם ירשו לי להכנס, בליווי שלו, לבר מגיל 18+? 4. התחלתי להתייאש מחיפוש אחר מלון טוב עם מחירים טובים. המלצה טובה, לעניין, פעם אחת ולתמיד בלי הרבה שירשורים מיותרים, מישהו? 5. חוץ מריף הדולפינים, הים, המועדונים והמצפה התת- ימי, אילו עוד בילויים יש לגילאים שלנו? אה, כן- 6. שמעתי שהסקייטפארק באילת לא משהו. די גרוע. פי שלוש מ"ה"-ספורטק בת"א. אז לא להביא סקייט? תודה לכל העונים!! :))

Liraz 6q

New member
מממ אני יכולה לענות

לך לגבי המועדונים.. ברמת העיקרון אם את נראית בוגרת רוב הסיכויים שלא יטרידו אותך בכניסה לפאבים בתיירות עם ת.ז יש כאלה שכן ( לדוג'- הטרויה) איזה מלון את מחפשת?! 3,4,5 כוכבים? כמה מוכנה להשקיע ללילה? עם ארוחות בוקר וערב? בלי?! מממ לדעתי האישית המצפה התת ימי לא כזה לגיל שלנו.. אני הפסקתי להתעניין בו בגיל 12 בערך.. אבל יש את הקניון ואזור הטיילת, כל מיני מועדונים ופאבים הריף נחמד אם את רוצה איזה בילוי רומנטי לך ולחבר, מסעדות ושטויות את תמצאי בכמויות.. סקייטפארק? יש דבר כזה? חחח

למעלה