שאלות לבעלי RX5940

הגרגרן

New member
שאלות לבעלי RX5940

0.
1. עברית: איזה עברית יש שלכם ? איך התאימות לעברית שבמחשב השולחני (הערות לפגישות ב-calendar, מסמכי Word, Notes וכד') ? אם ישנן בעיות, אודה לכם על תאורן, ע"מ שיקל לי להחליט על סוג העברית הרצויה לי. 2. הנדסת אנוש: שיחקתי מעט עם המכשיר בחנות. אכן נראה שהמכשיר מתוכנן לעבוד אופקית, אך אז זה ממש אינו מתאים לתצוגת calendar (רואים פחות מדי שעות והן בשורות רחבות מאוד ולא נוחות לקריאה), או outlook today. כאשר מסובבים את התצוגה לתצוגה אנכית, כזו שבה הסטילוס יהיה למעלה, יוצא שהוא מצוי בצד שמאל, דבר שכמי שכותב ביד ימין, מצאתי מאוד לא נוח. האם מתרגלים לזה ? האם ישנן תוכנות שאינן מסתדרות עם התצוגה האנכית ? איזה ? 3. ניווט בעזרת ה-GPS: האם מישהו בדק תוכנת ניווט כלשהי לישראל על מכשיר זה ? איזה ? איך היתה התאימות ? איך הקליטה ? האם מישהו ניווט בעזרת ה-TOMTOM באירופה ? חוויות ? בעיות ? תודה מראש.

AYELET1

New member
2. כנראה שמתרגלים, כמו ששמאליים

מתרגלים לסטיילוס בימין. אגב, ראיתי כבר כמה מכשירים הבנויים לעבודה אנכית והסטיילוס נמצא בכל מיני מקומו ת משונים. 3. אין יותר מדי ברירות. כיום משווקת אאל"ט רק ה-IGO לפוקט לישראל.

הגרגרן

New member
לגבי ניווט בישראל

יש לי את ה-MioMap ב-C250 שרכשתי לזוגתי. הבנתי שזה ה-I-Go בתחפושת. האם בגרסה ל-PPC הוא תואם כל דגם ? החשש שלי הוא מזה שה-5940 הינו חדש בשוק ושטרם שמעתי על מישהו שממש התקין I-Go ב-5940. מכאן השאלה שלי. ואגב, דומני שיש אלטרנטיבה חינמית. בנוסף ב-CeBit 2007 (האנובר, גרמניה) היו אמורים להכריז על גרסה חדשה ל-Destinator. מישהו מעודכן לגבי התאימות שלו ותכונותיו ?

paqpaq

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

1. יש לי את איירון. פעמיים בעצם, כי יש לנו שני מכשירים כאלו במשפחה. לא נתקלתי בבעיות, אבל אני לא עובדת כמעט עם מסמכים. הערות לפגישות יש אצלי, והן עובדות מצוין. 2. לי משום מה אין בעיה עם תצוגה אנכית. נוח לי גם ככה. שים לב שאתה יכול להגדיר בתצוגה אנכית את שני הכיוונים - כשהג'ויסטיק נמצא למעלה או למטה. (והיות ואפשר לשחק באבלס רק בתצוגה אנכית, אפשר להבין שיש לי המון נסיון עם הנושא...) 3. לא היתה לי בעיה עם igo. ואת ה- tomtom עוד לא ניסיתי. (זו ההזדמנות לציין שאני מוכנה לבדוק את הנושא - מישהו מוכן לתרום כרטיס טיסה ולבקש מהעבודה שיתנו לי חופש?) המכשיר לדעתי באמת נהדר. המסך שלו מעולה, והבטריה נפלאה - כמעט ואין צורך לטעון אותה, וזאת למרות שעות של משחקים, קריאה ומדי פעם צפייה בסרט. תענוג

הגרגרן

New member
תודה ../images/Emo140.gif ולגבי העברית

אני רואה שגם לך וגם לדני יש אירון. גם לי יש עברית זו ב-1910, שעומד לפרוש לגמלאות. השאלה שלי נובעת הן מבעיות ג'יבריש מסוימות במחשב השולחני, שנולדו אצלי בקבצי word ובהערות לפגישות בעת סינכרון ה-1910, שבו הכל מופיע תקין והן מכיון שבחנות המסוימת שבה בדקתי את ה-5940, התעקשו דוקא על ה-pdac. ונאמר, שאני מחליט על אירון, האם יש סידור חוקי של העברת הרשיון מה-1910 ל-5940, או שאני חייב לרכוש רשיון חדש ?

paqpaq

New member
דבר עם מחלקת שירות הלקוחות של אירון

אולי יסכימו להעביר לך את הרשיון ממכשיר למכשיר. (בכל מקרה לא ניתן להשתמש ברשיון של ה-1910 ל-5940)

erezstr

New member
עברית PDAC

לי יש איירון, לחבר PDAC בהשוואה "בעיין" ללא בנצ'מרק או סטופר, לא שמנו לב לשום הבדלי מהירות. אם אתה רגיל לאיירון- תישאר איתה ארז

zac11

New member
הכל נהדר

יש לי את ה 5915, גרסה אמריקנית, עברית איירון עובדת מצויין IGO עובד בסדר, למרות שלעיתים רחוקות תוקע מכשיר דסטינטור 6 עובד מצויין מכשיר נפלא ומוימלץ

zac11

New member
ושכחתי

גם הסאונד בחיבור אוזניות משביע רצון ביותר (גל לאודיופיל כמוני)

הגרגרן

New member
תודה לכולכם ../images/Emo140.gif השתכנעתי ו...

מהיום ב-16:30 גם אני הבעלים הטרי של מכשיר כזה.

paqpaq

New member
מזל טוב

אתה מזכיר לי את אמא שלי, שראתה את המכשיר שלי, שיחקה איתו קצת, ואחרי כמה ימים שלחה אותי לקנות לה גם
..... בהצלחה עם המכשיר

הגרגרן

New member
תודה ואני מאוד מקווה בשבילך

שאינני מזכיר את אמא שלך. מי רוצה אמא עם שפם
וזקן ?

paqpaq

New member
אין לה... ../images/Emo161.gif (מזל)

אבל ההתלהבות, ההתלהבות... המכשיר אכן כובש

הגרגרן

New member
כן

ישנה אפשרות להעברת הרשיון. אני צריך עוד לסכם עם התמיכה הטכנית שלהם את התהליך ואז אוכל לעדכן אתכם.

paqpaq

New member
סבבה,

אצלי תהליך העברת הרשיון לקח כ-10 ימים. (שליחת הרשיון בדואר וקבלת חדש)

הגרגרן

New member
העברת רשיון עברית אירון

הם ממש נחמדים. התהליך: 1. קיבלתי מיידית רשיון זמני לחודש עבור ה-5940 החדש שלי והוא כבר עובד. 2. שלחתי להם בדואר את התעודה המקורית של הרשיון של ה-1910 הישן. 3. בדואר חוזר (בתוך 10 ימים) אני אמור לקבל רשיון קבוע ל-5940.

AYELET1

New member
נראה לי שמן הדין והצדק ש-HP

תתחיל לשלם תמלוגים לדני ולטלי

למעלה