שאלות כביסה - HELP

שאלות כביסה - HELP

בוקר טוב יש לי כמה בעיות עם כביסה ואולי תוכלו לעזור לי (ולהציל את הנישואים שלי
) 1. אחרי כביסה בתא של המרכך מצטברים מים מה עושים? 2. הכביסה יוצאת עם כתמים לבנים (לא תמיד ולא כל הבגדים), הפחתתי דרסטית בכמויות האבקה ואני שמה רבע כוס/כף מדידה מה הבעיה לדעתכם? 3. הכביסה לא יוצאת מריחה כמו כביסה אני משתמשת באבקה של "טייד" (לפני זה בפרסיל) ומרכך של "מקסימה" , ללא מייבש ומייבשת את הכביסה רק בתוך הבית (כצעד מונע נגד השכנים המעשנים שלי), ויחד עם זאת אחרי הייבוש הכביסה פשוט לא מריחה טוב,היא מריחה כמו חולצה רטובה שהתייבשה ? 4. הבנתי שיש שימושים שונים לחומץ שאולי יכולים לעזור לי בחלק מהמקרים מה הם ? ומה צריך לעשות? המון תודה וסליחה על האורך
אורטל {שרבה כל שני וחמישי עם בעלה על איכות הכביסה בבית-זו המטלה היחידה שלי את כל השאר הוא עושה}

goanin

New member
אנסה לעזור

1. זה קורה גם אצלי. המכונה מציפה את תא המרכך וככה הוא נשפך פנימה. מה שצריך לעשות: לפני הפעלת המכונה, לשפוך מים לתא המרכך על מנת שיתנקז. לחכות כמה שניות ואז לשים מרכך. 2. אין לי שום מושג מה גורם לכתמים הלבנים
.. 3. בקטע הזה של ריח, תמיד הדשא של השכן ירוק וריחני יותר. אני בטוח שאם תשאלי מישהו שלא גר אתך להריח, הוא יאמר לך שיש לבגדים ריח טוב. הבגדים לא יכולים להריח כמו בושם, אין מה לעשות. נסי להוסיף מעט יותר מרכך בדיוק בזמן שבו המכונה לוקחת, ומעט מיץ לימון ביחד יעזור להתקבעות הריח הטוב
4. חומץ יעזור לך לרכך את הבגדים, לנטרל ריחות ולמנוע דהיה. הוא עוזר בפירוק אבנית. ו...... אם יש לו טענות שיעשה לעצמו כביסה. ואללה יופי..

כביסה שהיתה לבנה

לאחרונה משווק מוצר נוסף של קליה אוכסי המיועד לכביסה לבנה בלבד.האם יש למישהו נסיון ותוצאות של שימוש במוצר זה?האם הוא אכן גורם להלבנה? אורק לנקוי ?האם יש בשוק מורים שאמורים להביא לתוצאות דומות?תודה למגיבים

מלח לימון../images/Emo85.gif

למרות דבריו המחכימים של goanin, כדאי בכל זאת לנסות כביסת מלח לימון: מכונה ריקה, תוכנית חסכונית 40 מעלות, תא אבקת כביסה מלא מלח לימון (במקום אבקה) ... ולהפעיל! עושה רק טוב למכונה, אולי יועיל גם לשאר הצרות. בנוסף, כדאי לשלוף (כן, החוצה לגמרי) את המגירה של האבקה / מרכך ולנקות היטב במים חמים וחומר ניקוי, אולי יש סתימה בתא של המרכך. בהצלחה!

רוני1955

Active member
תשובה

מים נשארים בתא של המרכך עקב סתימה בצינורית שבה אמור לעבור המרכך. עקב כך המים שנכנסים לתא מוציאים את המרכך בעזרת הצפה. יש צורך לנקות את הצינורית הנ"ל.

למעלה