שאלות? כאן

jako1234

New member
שאלה למוקדנים..

שלום לכולם, אני עובד במוקד העירוני 106. עכשיו אני יושב מול מחשב וצריך לענות לטלפונים ולתת שירות נו מה לעשות זאת העבודה. אבל מפעם לפעם אני שואל את עצמי למה לעזזל לשבת מול המחשב ולהסתכל על התוכנה של העיריה בזמן שמישהו מבלבל את המח ואני צריך להקשיב לו או לדבר במירס עם אחד הצוותים שבשטח בנוגע למפגעים אחרים. אבל לפעמים יש מצבים שאזרחים מדברים ומדברים כל כך הרבה שאני צריך להיות גם אסרטיבי אבל גם שרותי. אני משתדל להיות מאוד נחמד ומבין אבל לפעמים אזרחים צודקים בטענות שלהם שאני צריך להקשיב להם. אבל בשלב מסויים זה חוזר על עצמו "העיריה מזדיינת" "שראש העיר יבוא לפה ו.." "במקום לשבת בכסא שלך ולקבל משכורת מפוצצת תבוא לפה ותראה את החרא הזה" כן כאלה אנחנו עם ישראל עכשיו צריך לעשות משהו בזמן ששומעים את זה..לפעמים כמו שציינתי אני עולה במירס (שצריך כמובן) או מתעדכן בדברים חשובים עם האחמ"ש. (שמים השתק כמובן) אבל יש רגעים שפשוט צריך לעשות עוד משהו. מה אתם עושים במקרים כאלה? י

Oיון

New member
עובדי חברות ביטוח.. גם לשעברים..

זקוקה לעזרתכם, הציעו לי עבודה במכירות של חברת ביטוח גדולה.. מישהו התנסה? מכיר? יכול לחוות דעה?

א ו ר3

New member
מכירה את זה טוב מאוד...

אני עובדת במוקד של בתי המשפט, ואנשים יודעים טוב מאוד איך לקלל את מערכת המשפט ואת כל המדינה בכלל ... והרבה פעמים מוציאים תתסכולים שלהם בשיחה עם מוקדנים .. אין מה לעשות- מקרים כאלה היו ותמיד יהיו, כל מה שאתה יכול לעשות זה להגיד "אני מבין" ולא "אתה צודק" כי אתה לא אמור להזדהות עם הבנאדם אלא רק לתת לו תשירות המקצועי הנדרש בצורה סימפטית ולנסות לעזור לו כמה שיותר ... מעבר לזה יש דברים שלא בשליטתנו.

מכירה את העניין מקרוב...

אנשים פשוט מאוד רגישים לכסף שלהם- וברגע שאנחנו כחברות נוגעות להם בכסף- הם מתחרפנים.... אבל בזמן האחרון יצא לי לראות שהרבה אנשים שמתחילים בצרחות וקללות בסוף השיחה נהיים החברים הכי טובים... צריך לדעת איך להתיחס אליהם- לדעתי אלה האנשים עם הכי הרבה פחות בטחון.

א ו ר3

New member
לדעתי

ברגע שהבנאדם צורח, אבל את משדרת רוגע וקור רוח- זה משפיע עליהם באופן מיידי .... הם אפילו אומרים "סליחה שהתנפלתי עלייך עם זה" ומרגישים מבוכה ...

שאלות? כאן ../images/Emo27.gif

שאלות בנושאי עבודה, מי למה מדוע ואיפה, נא לשרשר לכאן.

אלירן19

New member
ידיעות מנויים

שלום , אני תמיד קורא סמוי בפורום , שמח תמיד לקרוא פה על החוויות של כולם :) (בקרוב גם אני אשתף אתכם :) ) חזרו אלי מ"ידיעות מנוים" לגבי קורות חיים למשרת שירות לקוחות בידיעות מנויים מישהו יכול לספר לי על הג'וב , ובעיקר על הקורס ותנאים ושכר ? (עשיתי חיפוש מתקדם והוא לא העלה תוצאות שממש עזרו... ) תודה לכל העוזרים! :)

אורנג' - איך מגיעים?

מישהו יודע מאיזה חברת כח אדם אפשר להגיע לעבוד במרכזי השירות הפרונטלי של אורנג'? טנקס.

הם לא חוזרים אליי..או שלוקח זמן

אני יודעת שאפשר דרך חברות כח אדם שונות.. מישהו?

Black Star

New member
חבר, אדם מילוא

(אלו שתי חברות שאני יודעת בוודאות שמגייסות לאורנג') ומן הסתם גם עוד חברות השמה...

את עובדת שם?

תמיד כשאני מגיעה למרכזי השירות (אחה"צ ובערב) מפוצץ! ככה זה גם בבוקר ובצהריים? יש לכם הפסקות לנשום? לאכול? למרות שבטח הזמן טס..

and5

New member
שאלה לגבי שעות בשבתות

מאיזה שעות מתחילים לספור כשעות שעובדים בשבת כלומר ממתי מתחילים לחשב את התוספת של ה50% ומתי מסיימים? ואם המעסיק שלי מתחיל לשלם 125 אחוז ב 2 בצוהריים שישי וב 8 בערב שישי 150 אחוז עד שבת בשעה 2 בצוהריים ומ שעה 2 עד 8 בערב זה הופך להיות 125 אחוז ואחר מכן משכורת רגילה לפי שעות רגילות? האם זה חוקי? ושאלה נוספת אם אני עובד רק כ 50 אחוז משרה לפי עבודה של 6 ימי עבודה בשבוע כלומר יוצא לי רק 3 או 4 משמרות בשבוע של בין 6-8 שעות במשמרת אם אני זכאי לשעות נוספות על משמרות ערב למשל ב 18:00 עד 2:00 כלומר 8 שעות ?

אין מה לעשות.

ככה זה, תושבים הם נודניקים, כל דבר מפריע להם, ולפעמים הם מתלהמים. אתה כמוקדן אמור להקשיב להם, ולנסות לעזור. מה שהם אומרים זה לא אישי נגדך, הם מחפשים להוציא קיטור. תן להם. אני יודעת שיש אנשים שפותחים את הפה ושוכחים לסגור, אבל אתה אמור לפתח מיומנות ולדעת מתי ואיך אפשר לסיים שיחה. אם אתה לא מצליח, אני לא יודעת מה לומר לך, אולי אתה באמת במקצוע הלא נכון....

איזו חברה?

יש המון חברות ביטוח, אני יוצא מנקודת הנחה שאצל כל חברה הדברים מעט שונים. מנסיוני בחברת AIG , אני יכול לומר כמעט בבטחה שזהו המקום הטוב ביותר לעבוד בו בתור מוקדן. העמלות גבוהות, שיחות זורמות ואפשר לעשות כסף והרבה. בתקופתי הלא מאוד ארוכה בחברה, במחלקת המכירות איש מכירות בינוני היה יוצא עם משהו בסביבות ה7,000 ברוטו, כאשר בחודשים טובים הוא היה יכול להגביר זאת יותר. התנאים היו די אופטימליים, תנאים של מוקדן כולל כל התנאים הסוציאלים, מסיבות, גיבוש ושאר חרטה בורטה. זה נשמע אופטימלי, אולם יש עם זה בעיתיות מסוימת: מאוד קשה להתקבל לעבודה. לאחר מרכז הערכה, יש קורס שהוא סינון עצבני של המועמדים. אני חושב שהמחזור שלי אולי עשרה אחוזים הגיעו בצורה ממשית לעבודה. AIG נוקטת בגישה מאוד פוריטנית בקשר לעובדיה, הם מקבלים רק לפי צרכים ולא לפי מספר הגולגלות שהם צריכים. זה יוצר מצב אבסורדי, בו אדם עובר שבועות של הכשרה אבל מועף רק בשל פיפס או אמתלה מגוחכת של אי התאמה. דבר נוסף, אני לא יודע מה תוכניותך לעתיד או האופק התעסוקתי שלך אבל מכל החברות שהייתי בהם AIG היא המקדמת הטובה ביותר. אנשים שהיו בחברה לא מספר מאוד רב של שנים, הגיעו למשרות של מנהלי מחלקה. אם את באמת טובה לכי על זה, אם לא לפחות לעניות דעתי הסיכויים להתקבל ולשרוד הם לא מאוד גבוהים.

Oיון

New member
האמת שקיבלתי הצעות מכמה מקומות

, בינהם AIG, אני בהחלט אבדוק את העניין.. תודה!!

למעלה