שאלות טריוויה...

sideshow

New member
שאלות טריוויה...

1. מה השם של אחיו האובד של מר ברנז? מתי הופיע? 2. מה הוריד את נד פלנדרז מהפסים? את מי הוא מאשים במזג החם שלו? 3.כיצד הצליח "הפורץ-החתול" לברוח מהכלא?

ליטן א

New member
תשובה:

2. הבית שכל השכונה בנתה לו, שהתפרק (אחרי שהבית המקורי שלו נהרס בסופת ההוריקן). אחרי זה, הוא פרץ במסכת קללות לעבר כל מי שהוא ראה מולו.. את מי הוא מאשים במזג החם שלו? אולי התכוונת את מי הוא מאשים בהדחקה הגדולה שלו... ואלה ההורים שלו. הוא שונא 3 דברים: את ההורים שלו, את הומר, ואת רשות הדואר..

sideshow

New member
נכון, זה מה שהתכוונתי. יפה מאוד

אבל מה עם השאלה הראשונה?

לינק

New member
תשובות

הרברט, יוברט... משהו כזה הפורץ חתול שלח את כל ספרינגפילד למצוא אוצר מתחת לעץ רחוק וניצל את הזמן לברוח.

ליטן א

New member
חשבתי באמת שזה זה...

מה שמצחיק בכל הקטע הזה, זה שיש לי את הפרק על קלטת, אבל הוא נקטע בערך 2 דקות לסוף הפרק, שניה לפני שכל ספרינגפילד מגיעים ל"אוצר" שמתחת לעץ... אז כאילו יש לי "בלאק אאוט" על אקט הבריחה שלו.. בכל מקרה, בפרק הזה הוא גנב את יהלום הזורקין (ככה קוראים לו, לא?) הגדול, כשהומר הלך למשמר האזרחי..

היונתי

New member
תשובות

2. הוריקן שפגע בביתו. הוא מאשים את הוריו 3. הוא סיפר לכולם שיש אוצר תחת טי גדולה וברח בזמן שכולם חיפשו אותה 1. אני לא מכיר את אח של ברנז

sideshow

New member
ובכן, התשובה לשאלה הראשונה היא...

האח של מונטגומרי ברנז, שמו ג´ורג´, הופיע בפרק "רוזבאד" בעונה 5, כחלק מחלומו של ברנז, זיכרון שלו מהילדות. מהיום בו עוזב ברנז את המשפחה ואת הדובי, ונוסע לחיות עם איזה מליונר. ג´ורג´ נראה בקטע הזה מעשן סיגר ומדבר כמו איש זקן. הערה: ג´ורג´ ברנז הוא שחקן ותיק ידוע, שאותו חיקו בפרק זה. הוא נפטר ב 1996

למעלה