שאלות טריוויה

sideshow

New member
שאלות טריוויה

הנה, בשעה טובה, חזרתי לפורום מצוייד במחשב חדש ובשאלות חדשות: 1. מיהו היריב המושבע של מגי? באילו פרקים הופיע? 2. מתי הופיעו שוב סזאר ואוגולין,הצרפתים הנוכלים שהופיעו השבוע על מסכינו (ב"ביפ")? 3. איזו עיר במזרח התיכון הוזכרה בפרק מהשאלה 2? תשובות יתפרסמו ביום שני לכל המאוחר. להתראות בפעם הבאה...

אני יודע רק תשובה אחת

היריב המושבע של מגי הוא התינוק החד גבה, והוא הופיע בפרק עם המנהל סקינר ובארט (לא זוכר ת´שם).

sideshow

New member
יפה. זה נכון

הפרק נקרא "שירו העצוב של סימור סקינר"(בתרגום חופשי) בעונה5,שהיה ,אגב, פרק מס´ 100 של הסדרה. אבל התינוק החד גבה הזה הופיע בעוד פרק או שניים, מי זוכר? נסו לפתור גם את השאלות האחרות.

B a n j o

New member
התינוק הופיע גם בפרק שהיה היום

שאני לא זוכר את השם שלו הוא הופיע בתור התינוק שהומר משגע על הספה ואני חושב שהוא הופיע גם בפרק שהסימפסונס שמים את מגי במעון יום והם מבצעים בריחה לצלילי "הגשר על נהר הקוואי" (או שזה היה "12 הנועזים?")

sideshow

New member
נכון, אבל לא ממש...

כלומר, לא לזה התכוונתי. כששאלתי את השאלה, לא היה לי שמץ של מושג שיראו את התינוק הזה בפרק של היום. אני התכוונתי לפרק יותר ישן. ובאשר לפרק עם מעון היום, ראיתי שם הרבה תינוקות, אבל לא את החד-גבה. מצד שני, יכול להיות שזה נכון..., לא זוכר.

starman

New member
לתינוק קוראים גראלד

והוא הופיע בשלושה פרקים : הפרק עם סקינר ובארט, מאהבה של גברת בובייה ובפרק שבארט קונה בכרטיס אשראי כלב חדש.

sideshow

New member
אכן, זו התשובה לשאלה 1...

התשובות לשאלות האחרות הן: 2. הנוכלים הצרפתים הופיעו שוב בקטע קצר מתוך הפרק "ליסה המהמרת" (LISA THE GREEK) בעונה השלישית. 3. בפרק המדובר עליו בשאלה 2 הוזכרה העיר תל-אביב.

זה היה קטע לא ברור במיוחד

הראו בטלוויזיה כמה מקומות ברחבי העולם שבהם צופים בסופרבול, והמקום האחרון הוכרז כתל-אביב, אבל רואים את שני הצרפתים יושבים ליד טלוויזיה קטנה כשברקע אפשר לראות בבירור את מגדל אייפל...

למעלה