שאלות טכניות

BlogTV Police39

New member
שאלות טכניות

מספר משדרים פנו אלי במספר שאלות -כיצד אפשר לשדר קול ולא דרך המיקרופון -כיצד אפשר לשדר תמונה -למה לא רואים אותי אשמח לעזרתכם כדי שנוכל לעזור למשדרים בפתרון הבעיה בפעם הבאה כשזאת תצוץ.

BlogTV Police25

New member
קשה קשה

היי לשדר קול אתה לא יכול חוץ מהפקרופון אלה אם יש לך כרטיס-טלויזיה ואז את היציאה של הכרטיס טלויזיה אתה מחבר לכניסה של הכרטיס קול. אותו דבר לתמונה...שדרך אגב אם עושים את זה כך...כל אלה שהיו עם המשחקי כדורגל יראו הרבה!!!! הרבה!!!\ יותר טוב וכמעט בלי דיליי זה ניקרא שיטת שידור שלוידאו קומפריישן רק שזה גם תלוי במהירות חיבור האינטרנט. "למה לא רואים אותי" תמיד שיעשו ריפרש זה יעזור (עוד בעיה בוידאו קומפרשיין). מקווה שעזרתי.... לילה מקסים לכולם

BlogTV Police12

New member
בקשר לקול

לבעלי הכרטיסים התומכי DIRECTX ואלו מהדורות האחרונוים כגון CREATIVE עם שבבי EMU ניתן לבחור "WAVE/MP3" במיקסר (מסך הקלטה) ואז כל תוצאת צליל כגון ווינאמפ, משחקים וכו' יועברו לתוכנת השידור וכך אין צורך במקרופון. יש לזכור לכוון את ווליום ההקלטה נמוך ככל האפשר במצבים כאלו כי איכות השידור נמוכה, 8 קילוהרץ בערך, ולכן ווליום גבוה לא ישמע ברור.

eYaL

New member
יש כמה תוכנות כאלה..

כמו Camtasia ו SoftCam שמדמות דרייבר של capture device - כלומר מאפשרות שידור של מה שמופיע במחשב, ללא צורך במצלמה. כמובן, שזה גם מאפשר לשדר פשוט עם מקרופון, ללא כל צורך להציג משהו.

BlogTV Police22

New member
לפי דעתי זה טעות

אם אנחנו נתחיל לעזור בבעיות טכניות לא נוכל לצאת מזה כל הזמן ישאלו אותנו לגבי בעיות ולא נוכל לעשות את מה שאנחנו צריכים לעשות וגם יש הרבה פעמים בעיות טכניות שאנחנו לא יכולים לעזור(בעיות בשרת וכדומה) ענת אשמח לתגובה ממך לפני שהיה לנו מבול של פניות מצד הגולשים תודה שלמה

BlogTV Police39

New member
נאני משתדל יותר לעזור...

אני בשביל לשמור על ההגינות והסדר אבל גם כדי לשמש להם לעזר. לא? תודה על התשובות

BlogTV Police22

New member
זה לא שאלה של לעזור

בישביל זה יש את הפורום הטכני ברוב המקרים את לא יכולה לעזור ביכלל

Queenati

New member
בעיות טכניות

ברגע שיש בעיה טכנית כמו בשרת - אין הרבה מה לומר, יש לציין שהעניין בטיפול ואכן העניין מטופל מיידי ולפעמים אין מה לעשות, זה מתעכב קצת יותר זמן... באשר לשאלות הטכניות השוטפות, יש להפנות לפורום הטכני (952) שם אנו עונים לכל אחד בצורה פרטנית ויש את מנהלי הפורום שגם מסייעים.

למעלה