שאלות חשובות

בלה96

New member
שאלות חשובות

בחודש האחרון הפסקתי את חפיסת הגלולות ביום שישי ואז קיבלתי מחזור 4 ימים לאחר מכן: ביום שלישי. אני לא זוכרת מה קרה בחודשים שלפני וכמה ימים אחרי הפסקת החפיסה קיבלתי מחזור אבל אני נוסעת לצימר עם החבר בחודש הבא בתאריכים 16-18/7. את החפיסה אני מסיימת ב14 ואני מפחדת שיהיה לי מחזור על התאריכים של הצימר...רציתי לשאול מה אתם אומרים? המחזור יבוא רק ב18 (4 ימים אחרי) או שכדי לא לקחת סיכון כדאי לי לחבר שתי חפיסות של גלולות? מה הסיכונים בחיבור שתי חפיסות? מה זה עושה לגוף?

בנוסף רציתי לשאול...אנחנו רוצים להשתמש בשמן כי האיזור לא מספיק רטוב כדי להיכנס ללא קונדום..איזה שמן מומלץ? איזה שמנים צריכים? האם זה מלכלך ועושה כתמים?

צריכה תשובות..תודה

Maldini Girl

New member
תשובות

1.סביר להניח שאת המחזור תקבלי בתאריכים של הצימר, קודם כל כי זה מסתדר עם סיום החפיסה, ושנית, כי זה חוק מרפי. ככה שאם את רוצה להמנע- חברי שתי קופסאות, אבל רצוי לפני כן להתייעץ עם רופא/ת נשים.

2.כמובן שלא מורידים קונדום לפני שבטוחים ששניכם נקיים ממחלות מין,
אבל לא הייתי מתעסקת עם שמניםאלא עם חומר סיכה. אם כי אני זוכרת שתמיד החדירה הייתה הרבה יותר פשוטה כשלא היינו עם קונדום.

בהצלחה.

בלה96

New member
אבל על הקונדום

יש שמן ובגלל זה החדירה חלקה. כשהיינו בלי..זה לא כל כך הצליח..
מה זה בעצם חומר סיכה? מה זה עושה? והאם זה עושה כתמים?

ואת ממליצה לחבר חפיסות? וגם לפי הניסיון שלך..המחזור מגיע בפרק זמן קבוע אחרי סיום החפיסה? כלומר ב18 אני אקבל? או שיכול להיות לפני או אחרי?

Ein Li SaFek

New member
אם לא בא לך לקבל את המחזור

אחד הדברים שאני תמיד מנסה להגיד לאנשים, זה שאי אפשר לנצח את הסטטיסטיקה. אם מישהי תשכב בלי קונדום ובלי גלולות ובלי שום הגנה, אז מתישהו היא כנראה תכנס להריון, אז כן, במקרה שהיא הייתה לא חכמה, עדיף לקחת פוסטינור מאשר להצטער על זה אחר כך.
אם לבחור יש הרפס, אז אם לא היום או עוד חצי שנה, אז מתישהו את עלולה להדבק בזה ולכן אין מה לדסקס על מה הסיכוי להדבק.
ואם את יודעת שאחרי שאת לוקחת גלולות המחזור שלך די סדיר, והוא מגיע בד"כ בזמן שאת יודעת, אז אין טעם להמר האם הוא יגיע או לא יגיע בדיוק כשאת צריכה שהוא לא יגיע - פשוט תמנעי את זה.
(את הרי לא ברצינות יכולה שמישהי אחרת תגיד לך אם כן או לא תקבלי מחזור בתאריך מסויים, נכון?)

את בהחלט יכולה לחבר שתי חפיסות, ויהיה לך זמן צימר איכותי ללא ווסת.
בהנחה שבאמת נבדקתם (ואל תגידי, זה בסדר הוא\אני נקיים - אפשר להיות עם מחלות מין גם אם חושבים שאין) ואתם מורידים את הקונדום, ההמלצה היא לא להשתמש בשמן, אלא בנוזל סיכה על בסיס מיים
לא חסרים כאלה, אפשר לקנות אותם בכל חנות מין, או בכל בית מרקחת (סופר פארם, ניו פארם וכו'). הכי מפורסם של דורקס נקרא KY GEL
ובגלל זה הרבה פעמים אנשים אומרים "KY". אבל יש עוד מותגים, זולים יותר ולא פחות טובים. חומר הסיכה הזה לא מבוסס על שמן (שיכול לפרק את הקונדום), אלא על מיים, הוא גם חמים ונעים ולא קר ולא נעים.
לגבי כתמים, הכל תלוי כמה תשפריצי :)
בגדול, אפשר להשתמש באצבעות כדי לשמן את הנרתיק, אפשר גם לשים קצת על איבר המין הזיכרי, וזה פותר בד"כ בעיות של חוסר רטיבות.
אם את חוששת מכתמים (אגב, שמן באמת עושה כתמים של שמן, שלא ממש יורדים, חומר סיכה על בסיס מיים לא עושה כאלה) את יכולה להביא אתכם מגבת חוף גדולה ולפרוש על המיטה.

אגב, הוא לא יורד לך? לא עושה לך ביד לפני שהוא חודר?
את לא מגורה מספיק כדי להיות רטובה בלי שימוש באמצעים אחרים?

בלה96

New member
אני מאוד מאוד רטובה מהמשחק המקדים

אבל עדיין למרות זאת, כשניסינו בלי הקונדום (הייתה רק פעם אחת כזו), לא הצלחנו להכניס אותו אלי.. וכן שנינו נבדקנו למחלות מין והכל בסדר.
כמה עולה בערך החומר סיכה שהמלצת עליו?
ועדיין לא הבנתי אם בחיבור החפיסות יש איזושהי סכנה כלשהי או שזה בסדר לחבר גלולות.. (לא כתוב על זה כלום בעלון שבא עם התרופה)

תודה

Sharoman

New member
כמעט כל חומר סיכה ניתן לרכוש בפארמים

ואת אלו שלא, ניתן לרכוש כמעט בכל חנות סקס (גם באינטרנט).
בנות הפורום השכן ממליצות על ID GLIDE ולדעתי הוא דיי מוצלח.
כמו שאין ספק אמר, חשוב לוודא שחומר הסיכה שאת משתמשת בו יהיה על בסיס מים כדי שלא יעכל קונדומים.
בנוסף, אם את בכל זאת לא רוצה לקבל מחזור יש סוג של גלולות שמונעות אותו לחלוטין (אני ממש לא זוכר איך קוראים להן, אני יכול לשאול אם תרצי אבל עדיף לך לבדוק עם רופא הנשים שלך במקום).

Ein Li SaFek

New member
תוספות והארות

את יכולה להמשיך את הגלולות בלי להפסיק גם לחפיסה שניה. כל עוד לא תפסיקי לקחת אותן, לא תקבלי מחזור.

כל חומר סיכה על בסיס מיים יהיה מצויין
הם עולים בתלות במותג, לא בדקתי לאחרונה, אבל הם עולים כמה עשרות שקלים, תלוי בכמות ותלוי במותג. בואי נגיד ש50 שקלים יהיה מחיר ממוצע, בטוח אפשר למצוא ביותר או בפחות.

אין שום רע להשתמש בחומר סיכה
אבל על סמך פעם אחת לא הייתי מזדרז לקבוע שלא תצליחו בלעדיו
(למרות שזה לא משנה, הוא יכול לעזור מאוד, הבאסה היחידה שלי כשהשתמשתי בכזה, הייתה ש(בצדק) היא לא הייתה מוכנה להכניס אותו לפה אחרי השימוש, מה שהיה יכול לקרות בלי בעיה כשזה היה רק הברתולין עליו ולא חומר הסיכה, אבל אם את לא מתפסיקה באמצע ומכניסה את האיבר שלו לפה, אין בזה שום בעיה להשתמש)

Maldini Girl

New member
אין לי ניסיון בלחבר חפיסות

אבל אני יודעת שהרבה בנות עשו את זה ועושות, וכל עוד עושים את זה כמו שצריך ובהתייעצות עם רופא/ה אין סיבה שתפגעי.

למעלה