שאלות חשובות!!

CarmitF

New member
שאלות חשובות!!

1.מתי העונה השנייה של "החיים בלופ" תגיע? 2.יהיו שידורים חוזרים של העונה הראשונה?

LeRanch

New member
לשתיהן אין תשובות

שאלתי את השאלות האלה בהודעה שאדם ישלח למנהלת הערוץ, אז נקווה שהיא תענה

LeRanch

New member
../images/Emo207.gifשידור העונה השנייה של "אהבה גדולה" נדחה

אסף כתב בפורום "חדשות המדיה" שיש כמה בעיות ואילוצים טכניים שהובילו לכך שקודם ישודר ש.ח של העונה הראשונה של "אהבה גדולה" ורק אח"כ תעלה העונה השנייה. באסה

LeRanch

New member
גבר שנשוי לשלוש נשים

עם כל אחת מהם יש לו מספר ילדים, וכולם גרים בשלושה בתים שצמודים אחד לשני בחצרות שלהם. הסיפורים העיקריים הם היחסים של הגבר עם כל אחת מהנשים, היחסים של הנשים אחת עם השנייה ובעיקר הנסיונות להסתיר את העובדה שהם פוליגמיסטים (הם גרים בשכונה שאף אחד לא יודע שהם פוליגמיסטים ומנסים להסתיר את זה מכולם כל הזמן). ממש מומלץ לראות
ובנוסף היא של HBO ככה שאין סיבה שהיא לא טובה (והיא גם חודשה לעונה שלישית
)

קובי221

New member
../images/Emo6.gif, נשמע מגניב!

היא קומדיה/דרמה או סטיל עקרות בית(כלומר, שילוב)? ובאותו עניין, מתי היא אמורה לעלות ובאיזה ערוץ? (ומתי היא שודרה? איך זה שלא שמעתי עליה
) ותודה על המידע
.

snier1991

New member
יש סצינות שאתה חושב

שהיא עקרות בית נואשות ויש סצינות של כיוונים אחרים[ כמעט אין פן קומי זו בעיקר דרמה סדרה מאד בעייתית היא יכולה להיות עם עלילה מצוינת אחת ומפגרת לחלוטין אבל בסה"כ מאד מומלצת אבל אל תצפה ליותר מדי סדרה טובה אפילו טובה מאד אבל לא יותר

LeRanch

New member
היא שודרה לפני שנה ומשהו ביס פלוס

אחרי שהעונה השנייה של עקרות בית נואשות הסתיימה.. והיא תעלה ביס סטארס 1, ולפי מה שהבנתי קודם ישדרו את העונה הראשונה בימי שני ב-21:15 (במקום גריי) ואח"כ תעלה העונה השנייה.

LeRanch

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקריסטן בל הצטרפה לגיבורים!!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סלחו לי אבל אני באטרף של החיים שלי עכשיו
פאק. הידיעה הזאת עשתה לי את היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

TheLost

New member
אבל למההה למהה לא לאבודים!

ככה אני אוכל לסבול את הסדרה גם ולא לראות בכוח כי היא שם!

LeRanch

New member
היא לא רצתה לעבור להוואי

תכלס לראות אותה באבודים היה יכול להיות הרבה יותר מגניב
אבל נסתפק גם בתפקיד בהירוז

קובי221

New member
../images/Emo45.gif קריסטן../images/Emo99.gif.

את העונה הבאה של הירוז לא כ"כ תכננתי לראות- למרות שהעונה הראשונה(מהאמצע) היתה טובה... אבל בגלל קריסטן אני אמשיך!

LeRanch

New member
מישהו התלונן?

אפילו בכתבה אין ספוילרים (אלא אם כן מישהו מחשיב את פרסום השם שלה בסדרה כספוילרXD) וגם בפורום טלוויזיה-רייטינג ובחדשות המדיה פרסמו את זה ולא סומן ספוילר..

snier1991

New member
לא

הם מקדישים את השחים השונים כרגע לדברים יותר ישנים למען האמת יש כרגע מעט מאד ש"ח מהתקופה של סטארז הרוב מהתקופה של וויקהנד ופלוס(אבל לא אלה של הסוף אלא המוקדמים יותר)

למעלה