שאלות חשובות של מתחיל..

snaw

New member
שאלות חשובות של מתחיל..

אני מתחיל בתחום הפורקס. קראתי קצת ספירם בניתח טכני ופסיכולוגיה של מסחר (מרפי, אלדר, ניסן, דוגלס). רציתי לשאול אם יש ספרים שמומלץ לקראו/לקנות כדי להכנס יותר טוב לתחום. גם בנושא הטכני וגם ספרים יותר ספציפיים לפורקס. כמו כן, ראיתי ואני בודק כל מיני קורסים שנותנות חברות שונות יש מקומות שאתם ממליצים שכדאי.? תודה מראש:)

שושן7

New member
ספרים

ספרים בעברית חבל לך על הזמן באנגלית שמעתי שיש טובים באתר של אפיקס יש הפניה לאמזון תבדוק שם

nirten

New member
אל תלך לקורס

אני לא ממליץ לך לעשות קורסים אתה רק תפסיד שם כסף תאמין לי מניסיון מליונים לפנייך הלכו לקורסים וכמובן שהם מפסידים ברובם המכריע את שיטת המסחר שלי אני פיתחתי לבד בלי שום קשר למה שלימדו אותי בקורס

Megapuzik

New member
יש מספיק מקומות

ברשת שבהם ניתן ללמוד כל מיני אסטרטגיות מסחר. אני אפילו יודע כל כמה קורסים בארץ שמלמדים כל מיני אסטרטגיות שפורסמו באינטרנט. אם זה לא בזבוז זמן וכסף, אז אני לא יודע מה כן.

לא לכולם יש

זמן לשבת ולחפש ימים ושנים באינטרנט ,ישנם אנשים שעובדים לפרנסתם . לעבור על כל הפורומים ברשת להכיר למי ומה להתייחס לוקח שנים ,קורס במקום הנכון , מסוחרים רציניים , עוזר לשים סדר בדברים , מאחר וכל אסטרטגיות המסחר בנויות על אינדיקטורים טכניים ,חייבים להבין ניתוח טכני מה הוא ועל מה הוא מתבסס. קורס טוב עם מורים טובים , מומלץ , למי שמתעניין ויש לו באמת כסף לסחור איתו ..

Veliky_Magistr

New member
למתחיל

קודם כל לכל הטריידרים המתחילים ממליץ בחום לקרוא את "זכרונותיו של סוחר המניות מוול סטריט". חוץ מזה לגבי קורסים - אז ככה אני סיימתי קורס למסחר, להגיד שאני סוחר לפי כל מה שלימדו אותנו בקורס, זה ממש לא נכון, אבל לדעתי נותנים לך נקודות מבט חדשות על שווקים פיננסיים, אז בגדול קורס טוב שווה את ההשקעה בו, אבל בשום פנים ואופן על תלך על קורסים שמאורגנים על ידי חברות ברוקרים או חברות פורקס או כל אחד אחר שיש לו אינטרס בעמלות שלך, הם ילמדו אותך שיטות שיכניסו להם יותר עמלות לכיס (למרות שהקורסים שלהם יותר זולים).

למעלה