שאלות חשובות מאוד

sivan 11

New member
שאלות חשובות מאוד

היי... אני חיילת מתנדבת ויש לי כמה שאלות חשובות: 1. האם מתנדבים ומתנדבות לצבא צריכים לעשות טופס טיולים לפני שהם יוצאים (במהלך שירותם הצבאי) לקורס/ים צבאי/ים או כשהם חוזרים מהקורס/ים ? 2. מאילו סיבות חיילים וחיילות (כולל מתנדבים) יכולים לקחת חופשה (חוץ מרגילה ומיוחדת) ? ממי הם צריכים לבקש את החופשה/ות הללו ? 3. אני הייתי אמורה לשרת שנה (התגייסתי יותר מאוחר לצבא)...ועכשיו אני אמורה לשרת שנתיים. אם אשרת שנה וחצי (במקום שנתיים) אוכל לקבל דרגת סמלת יותר מוקדם ? קיבלתי דרגת רב"ט יותר מוקדם... ואם כן אוכל לקבל סמל יותר מוקדם-איך אוכל לקבל את זה יותר מוקדם ? אילו אפשרויות יש להקדמת סמל/ת ? 4. תפקידים בספריות בצבא (כמו מש"ק/ית ספריה, מש"ק/ית אינטרנט, ספרן/נית)- האם גם מתנדבים/ות יכולים/ות לשרת בהם ? אני מבקשת גם פירוט מלא על התפקידים שרשמתי ועל תפקידים אחרים (אם יש) בספריות הצבאיות.

TRANSFER

New member
תשובות חלקיות

נתחיל שמתנדב הוא חייל רגיל, אותם החובות והזכויות. 1) כן 2. שוב אין הבדל, למתנדבים וחיילים רגילים החובות זהות, לכן אין הבדל גם בחופשות. אם חייל רוצה לקחת חופשה[ לא רגילה ולא מיוחדת] הוא צריך לקוות שהמפקד שלו טוב לב ויאשר לקחת יום חופש. 3.לא יודע 4. בוודאי מתנדבים יכולים לתפקד בתפקידים הנ"ל. פירוט- אין

sivan 11

New member
היי

אני מאוד מבקשת שתענו לי בפירוט על כל 4 השאלות ששאלתי אתכם ב-9/2 (אתמול,יום רביעי). זה מאוד חשוב לי. זה מאוד יעזור לי אם תענו לי בפירוט על כל השאלות הללו.

Dizen

New member
שוב,

אני מבינה שזה חשוב לך. אבל לפתוח הודעות חדשות כל הזמן לא יעזור... בועז ענה לך, ואני בטוחה שמי שעוד יודע יענה גם. אין צורך לפתוח הודעות חדשות בנושא כל פעם. תודה
והנה קבלת גם הקפצה

sivan 11

New member
תגובה

אני מבקשת מאוד שיענו לי בפירוט על 4 השאלות ששאלתי ביום רביעי (9.2), זה מאוד חשוב לי! ועוד שאלה יש לי: אני בוגרת מחזור 010 בטירונות מתנדבים (מרץ 04')...האם יש בפורום עוד בוגרי מחזור 010 בטירונות מתנדבים ? אפשר ליצור איתם קשר ?

למעלה