שאלות+חדשה

Slow Cheetah

New member
שאלות+חדשה../images/Emo9.gif

הכותרת יצאה קצת מוזרה, אבל לא נורא
אני דני, בת 14, גרה ביישוב המכונה "חור" [
], מתה על גיבורי-על בייחוד על אקס-מן וגיבורים. יש לי כמה שאלות, מקווה שיהיה ניתן לענות.
1. איפה ניתן לקנות בארץ חוברות קומיקס של אקס-מן/ספיידרמן בארץ, חוץ מקומיקאזה [סליחה על הבורות אם קוראים לחנות בשם אחר, פשוט עדיין לא הצלחתי לקלוט אותו
]? 2. איפה ניתן לקנות חפציי גיבורים/אקס-מן [חולצות, סיכות, פוסטרים וכו'..]? 3. יש חוברות קומיקס לקנייה בעיברית [של אקס-מן וספיידרמן
], אם כן, איפה? 4. איפה ניתן לצפות בפרקיי הסידרה המצויירת של אקס-מן [אפשר גם באנגלית]? 5. מה היה כוחה של אמה פרוסט? 6. כמו שהבנתי, ג'ין מתה בקומיקס, לאחר סאגה ארוכה של חזרות-לחיים, איך זה קרה?

קנטרו

New member
אני לא יודע עם מותר לפרסם חנויות ...אבל ....

1.חוץ מקומיקאזה יש את קומיקס וירקות שזה דיי קרוב לקומיקאזה אז כנראה לא כל כך רלוונטי לשאלה .... 2.אוטוקו בדיזינגוף סנטר של דברים של אקס מן ....לא נראה לי שיש של גיבורים ... מצד שני מזמן לא הייתי שם ... 3.היו לפני שנים כרגע לא נראה לי שיש ... חנויות ספרים מסויימות מוכרות אותן באיזה 5 שקל ל אחת ....נראה לי יש בגן העיר בתל אביב 4.נראה לי שאני אשלח לך לינק בהודעה אישית .... 5... היא תלפטית ....להמשך וויקופדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Emma_Frost 6.אין לי מושג ....נראה לי שהיא לא באמת מתה .....אבל אני לא כזה מבין ב אקס מן .....

0Pandemonium0

New member
אוטאקו מתמקדת בעיקר באנימה ומנגה. בטוח שיש

שם גם של אקסמן וקומיקס אמריקאי? אני אישית לא ראיתי, אבל מצד שני, גם אני מזמן לא ביקרתי.

DDN

New member
ברוכה הבאה

1. קראת לחנות נכון. חוץ מקומיקאזה יש את קומיקס וירקות, 2. לדעתי גם בקומיקאזה וקומיקס וירקוס 3. לצערנו כיום לא. היו מתרגמים והפסיקו 4. אני לא יודע איפה משדרים עכשיו 5. מה היה? הרגת אותה? חוץ מכך שהיא טלפאתית ברמה גבוה מאוד, היא יכולה להפוך את עצמה לקשה כמו יהלום.

למעלה