שאלות ותשובות....

golden energy

New member
שאלות ותשובות....

יש פה שאלות ותשובות שמאוד עניינו אותי.. אני ממליצה לכולם לקרוא...
(נכון שזה מ2004,אבל יש תשובות שם שעדיין רלוונטיות,לדעתי לפחות
) ושאלה,רותי- יש שם מישהו ששואל (שאלה מספר 19) עלינו, וחלק מהתשובה שקריון שם עונה לו היא: "אתם מייצגים את המקום היחיד שיש לו יכולת בחירה לגבי הרטט שלכם כפלנטה, ושיכול לשנות את מסגרת הזמן אם תרצו. אתם הישויות היחידות שיכולות להשיג מאסטריות רוחנית אם תרצו. אתם הישויות היחידות בעלות היכולת לחשוב מחשבות שיכולות לשנות חומר, או לחסל מחלה בתוך התאים שלכם באמצעות תהליכי הדנ"א הפנימיים שלכם. אתם מייצגים את הפלנטה היחידה של הבחירה החופשית, אולם הבחירות שאתם מקבלים ישפיעו על פלנטות אחרות! אתם הפלנטה היחידה שיש לה אנושות שנולדת כשהיא מאמינה בחיים שלאחר המוות, ושהגנים שלה נושאים את הצפנים לחיפוש אחר האלוהים. חשבו על כל שאר הפלנטות כמייצגות כלי רכב, אבל אתם ההגה. האם תתלוננו שכל האחרים אינם ההגה אף הם? לא. לכל חלק את המטרה שלו במסגרת המערכת." והשאלה שלי בעצם היא...שהרי אמרת שגם אנשים מעולמות מקבילים משפיעים עלינו פה, ולא רק מה שאנחנו עושים משפיע עליהם.. אז..איך זה מסתדר? או שלא הבנתי את התשובה שהוא נתן לו?...
(וסתם עוד הערה...אהבתי את התשובה מספר 26...על המוזיקה...
) תודה...

רותי 11

New member
מתוקה - כמו שציינת לא ממש הבנת

גם מה שציינתי שאנחנו חווים בעולמות מקבילים או יקומים מקבילים אנחנו עדיין נמצאים באותו מישור, באותו עולם, באותו כדור. ציינתי שחלקי נשמה אחרים שלנו משפיעים עלינו באישית פה, אלה חלקי נשמה שלנו וכל הזמן יש אינטראקציה עם אותם חלקים. ומה שהוא אמר שם על הד.נ.א. ועל יצירת המציאות זה אכן נכון מאוד.

golden energy

New member
אז בעצם אלה

שחיים בעולמות המקבילים הם כולם חלקי הנשמה שלנו..? תוכלי לפרט מה זה אומר- עולם/יקום מקביל אבל באותו מישור?

רותי 11

New member
golden energy מתוקה

אני אנסה להביא משהו מפורט יותר בהמשך ויכול להיות שאני אביא את זה בשרשור נפרד. אם כמובן השרשור הזה יעלם.

רותי 11

New member
יקומים מקבילים ../images/Emo41.gif

אני אביא לך כאן קישור שמסביר בהרחבה את עניין היקומים המקבילים - מקווה שזה יעזור לך ויעשיר אותך. למרות שיש עוד הרבה מידע אם למשל תקראי את התפיסה של מכניקת הקוונטים או תורת המיתרים תביני את העניין הזה - כי הם די יודעים היום (מדענים) שאכן קיימים יקומים מקבילים רק יש להם בעיה להוכיח את זה

למעלה