שאלות ותשובות לHOT3

alcar

New member
שאלה חשובה מאוד

מישהו יודע מה קורה עם הסידרה פסדינה היא שודרה בעבר בערוץ 3 אבל מה קורה עם העונות הבאות של הסדרה חיפשתי הרבה זמן לשאול את השאלה הזאת וסוף סוף מצאתי את הפורום המתאים במזל רב תודה רבה אלון

axnholic

New member
../images/Emo41.gif עוד תשובות ../images/Emo41.gif

פליסטי- כל העונות של פליסיטי ישודרו. ג'ק וגיל ודוסון לא צפויים לחזור. דברים שאני הייתי חייב לברר: "מלך השכונה" ו"ריימונד" צפויים לעלות ב- 19.10, ימי רביעי בערב. "ככה זה בחיים", עונה 5 - לקראת סוף השנה. תודה רבה לתפוז ולHOT3 על המידע.

Carpet Crawler

New member
2 שאלות בקשר ל"המגן"

קודם כל שלום נעים מאוד, הודעה ראשונה שלי כאן עושה רושם של פורום אינפורמטיבי ושימושי מקווה שיהיה כך גם עבורי
ולשאלות: 1. לא מזמן היה שידור חוזר לילי של המגן אך של העונה השניה בלבד. למה העונה השלישית עוד לא שודרה בשידור חוזר מאז שידורה הראשון בספטמבר האחרון (קרוב לשנה)? האם היא תשודר שוב, ואם כן מתי
2. האם גם העונה הרביעית של הסדרה נרכשה ע"י הוט 3? ואם כן האם כבר יש מועד שידור
מראש.

shawn 1

New member
וויל וגרייס

מהיום , בשעה 17:18-17:43 מתחילים שידורי הסדרה המצליחה "וויל וגרייס" ממהתחלה! רק שאלה, עד איזה עונה ישדרו HOT3 את וויל וגרייס???

shawn 1

New member
אני מ-ת עליייה! אני מת שיהיה לה

שידור חוזר! AXNHOLIC, ידוע לך על משו כזה? ש.ח. ל"פסדינה"??

shawn 1

New member
בבקשה, וAXNHOLIC...

תוכל לשאול את הוט3 עד איזו עונה הם יישדרו את וויל וגרייס??

shawn 1

New member
זתומרת, מתי שייגמר "פליסטי" מה

יהיה אחריי.... ותגיד להם שזה ממש טמטום אם הם לא מתכוונים לשים בש.ח. את דוסון קריק! ואם זה בגלל הסכסוך שלהם עם THE WB אז שלא סתם ישקרו, כי פליסטי זה מאותה רשת של דוסון קריק! תודה!

shawn 1

New member
עוד שאלה, בקשר ל"מה בנים רוצים",

HOT3 תשדר אל כול 13 הפרקים (כמה פרקים היו? 13?) ???

axnholic

New member
שאלות ותשובות לHOT3

כל השאלות מעוברות לHOT3. תחכו בסבלנות לתשובות

למעלה