שאלות ותשובה

שאלות ותשובה

השאלה היא כזו- האם נתקלתם בתופעה בשם "דיסאורינטציה"? במעקב אחר קול איה לא סובבה את הראש לצד שמאל. האם בכלל זה לא מוקדם מדי לבדיקה כזו? אלו השאלות. התשובה היא שכנראה, (אני שמח להגיד שבעיקבות הפניה שלנו) משרד הבריאות יחייב את הפגיות לתת חיסוני RSV ללא קשר לגיל, משמע, אם התחלתם- תסיימו את העונה. לתשומת לבם של כל מנהלי הפגיות למניהם!!!!כאשר יתפרסם החוזר הרישמי אני אסרוק אותו לאתר. אנא, תענו לי על הדיסאורינטציה... תודה, אני

קרן משם

New member
סליחה תזכיר לי בת כמה איה?

והאם כשהשמיעו לה קול בצד ימין היא כן הפנתה את ראשה? מוכר לי מאוד! מתי בני מגיל צעיר מאוד שכב רק על צד שמאל ולא היה מוכן להשאר על צידו הימני...כשהשמיעו לו קולות וכו´ בצידו הימני הוא פשוט נותר אדיש! נאמר לי שעלי לעבוד על הנושא (אולי לסובב את המיטה לכיוון השני יעזור) וכו´...אפילו רואים אצלו שהוא שוכב על צד אחד בלבד...מין פלטה כזאת בצד שמאל לעומת ימין...לציין שעד היום הוא מעדיף את צד שמאל אם כי לעיתים הוא ישן על הגב*בטן וזה קצת מקל על הראש בלטה שלו.. בעניין הקולות עם הזמן הוא סיבב את ראשו גם לצד השניאם כי ממש לשניות ספורות... מקווה שהבנתי ועניתי לשאלתך...

קרן

איה בת חמישה וחצי כרונולוגי וחודשיים מעורכן. בן כמה מתי? בהתחלה אמרו לנו לשנות מיקום מטה, שידה וכו´ ואכן כך עשינו וראינו שיפור (לא סובבה בהתחלה בכלל ראש לצד השני ועכשיו זה בסדר) אך לגבי שמיעה והסתובבות לכיוון לא השתנה כלום. לצד השני היא סובבה כמו ענקית, ובמעקב ראיה גם סובבה, אבל במעקב שמיעה פשוט קפאה במקום... יש לך מידע שיוכל לעזור לנו? תודה, אורן

קרן משם

New member
מתי יהיה בן שנתיים בחודש הבא

והבעיה בציינת התעוררה כמובן בגיל כמה חודשים....פחות או יותר חצי שנה.... לצערי אין לי מידע לעדכן אתכם בו בנושא יש לי רק את הנסיון האישי שלי, דאגתי מאוד ונלחצתי מאוד מכל העסק אך לא הפנו אותי לשוב בדיקה/מכון וכו´ ולעניות דעתי אם לא עשו זאת סימן שאפשר להכנס ´לאדישות´ מסויימת (תמיד כשהיה משהו חריג נתנו הפניות וכו´) ובצורה הזאת עם הזמן, סבלנות ועבודה משותפת זה השתפר... השכבנו המון על הבטן ושמנו טייפ בצד השני ושכבנו בצד השני וחיכינו לתגובה אפילו רגעית....בהתחלה הוא היה אדיש ולאט לאט ´עשה לנו טובה´ ונתן בנו מבט לשניות... מצטערת שלא יכולתי לעזור לכם יותר מזה...

לגבי הRSV

אין כמוך, אמרתי כבר פעם?? האחד ויחידי שהולך עם דברים עד הסוף . תודה בשם אשחר וחשבון הבנק שלנו . לגבי הדיסאוינטציה פשוט אין לי מושג לא ניתקלתי בזה .

למעלה