שאלות וקשקושים...

Raffael

New member
"עוצמה" "עוצמתי"

למה אתם מתכוונים? השאלה עלתה בהקשר של "צבע עוצמתי" תודה

elior123

New member
יש המביעים דעתם שאיני כותב פה מספיק

אז הנה אני כותב פה. זהו כתבתי =) סתם, אתם מאמינים באלוהים?

לוחם אור

אלה הדברות ששום "לוחם אור" אינו יכול לציית להם: ראשון: אלוהים הוא הקרבה. סבול בחיים האלה ותהיה מאושר בבאים אחריהם. שני: מי שמשתעשע הוא ילד. חייה על קצה גבול המתח. שלישי: האחרים יודעים מה טוב עבורנו, כי יש להם יותר ניסיון. רביעי: חובתנו לספק תמיד את האחרים. נחוץ לשאת חן בעיניהם גם אם משמעות הדבר לוותר על דברים החשובים לנו. חמישי: לא לשתות מגביע האושר, אנחנו עלולים לאהוב זאת ולא תמיד יהיה הגביע בהישג ידינו. שישי: עלינו לקבל את כל העונשים. אנחנו אשמים. שביעי: הפחד הוא אות לסכנה. לא נסתכן לקוח מתוך הספר המדריך ללוחם האור של פאולו קואלו

IC4

New member
a sign?! for what?

היי (היי!!!) הייתי היום עם חבר במקדונלדס קנינו שתי ארוחות קיבלנו שני כרטיסים להגרלה של ג´יפ סוזוקי (woohoo) כשחזרנו הביתה אני התקשרתי לטלמסר ונתתי את המספר שלי הוא לא עשה זאת כלא מאמין שיש סיבה ואני התעקשתי שמה זה משנה לפחות לנסות אז ביקשתי ממנו שייתן לי את הכרטיס כדי שאני אעשה זאת בשבילו וכשהוא פתח את הארנק להוציא את הכרטיס, הוא הפיל הרבה הרבה מטבעות שאחר כך היינו צריכים לאסוף מהרצפה וישר עלתה לי המחשבה - זה בטח איזה סימן שלא היה טעם אפילו להוציא את הכרטיס אבל אחר כך חשבתי שאולי להפך ! אולי זה מראה שבכל זאת צריך לעשות את זה, ושדוקא זה מראה שכן המספר בכרטיס יהיה זוכה - אז שאלה 1 היא - מה אתם חושבים
? (יזכה/ לא יזכה / איזה מן שאלה משוגעת אני שואל) ואחר כך חשבתי אז בעצם כל סימן שיהיה , איך נדע כיצד לפרש אותו? אפילו חלומות איך נדע איך לפרש דברים בצורה הנכונה ? (ובבקשה אל תגידו "אם זה נכון בשבילך אז זה הכל" כי אני לא זה שקובע אם החבר שלי יקבל סוזוקי או לא רק בגלל שהמטבעות נפלו כשהוציא את הכרטיס)

Raffael

New member
האם לדעתך האמונה באלוהים

היא חלק מדרכו של הלוחם? כלומר, האם לוחם חייב להאמין? חייב שלא להאמין? מחוייב לסוג מסוים של אמונה?

Talia E

New member
אני לא רואה שיש בהכרח קשר

בין שני הארועים (לפחות לא קשר ישיר-שכלי כזה - של זה אומר שהוא יזכה, זה אומר שהוא לא יזכה). אני גם לא חושבת שיש דרך לדעת שאנחנו מפרשים משהו בצורה "נכונה" או "לא נכונה" - או אם בכלל הצורה שבה אנו מפרשים את ה"מציאות" היא בדיחה מהלכת (רוב הסיכויים שכן
).

BBOAZ

New member
מק´דונלדס-לא!!!!!!!!!!!

לא קראתי את ההודעה אבל תלך לפורום אנטי גלובליזציה ותתחיל ללמוד על חברות כמו מק´דונלדס...לא ממש תורמות לעולם בלשון המעטה

Talia E

New member
אכן

מקדונלדס מענים בעלי חיים (ילדי בני אדם בכללם) והורסים את כדור הארץ. ממליצה להמנע מלתרום להם כסף.

BBOAZ

New member
שתתבייש לה!!!!!

סתם.....אני לא מכיר את אחותך ואין לי שום דבר נגדה אבל תקראי קצת מאמרים ותביני שזה באמת עסק מלוכלך

elior123

New member
לא אהבתי את השימוש במילה "חייב"...

אין כזה דבר חייב, יש בחירה חופשית. אתם משתמשים פה רק בין שתי מושגים: חייב ולא חייב, כן או לא,שחור או לבן. יש גם בין השורות; חייב או לא חייב = בין השורות, בחירה. כו או לא = בין השורות, אולי (מוצא של הנחה). שחור או לבן = בין השורות, אפור. אם כן הלוחם בוחר שלהאמין או לא להאמין או (שזה האמצע) חושב הם זה דרכו להאמין. בוחר, לא חיב. חובה הוא דבר שאתה מביא על עצמך לקיים. ואם משהו מחייב אותך שלא בעל רצונך אז זהוי כפיה. הלוחם בעצם אמונתו (אם הוא כן מאמין) אז למטרת הלחימה נוסף עוד אלמנט, זוהי האמונה. האמונה מחזקת כידוע. לפעמים כאשר אתה מאמין ביישות מעליך זה עוזר לך לבחור את הדרך שבה אתה רוצה ללכת.

Raffael

New member
אתה חייב לאהוב או לא לאהוב? ../images/Emo8.gif

העלת שאלה על אמונה באלוהים בפורום שנקרא "דרך הלוחמים" . אם אני קורא בין השורות נכון, השאלה עולה כי יש קשר מובהק בין שני התחומים, לדעתך. אם אתה טוען שאין פה כן/לא-שחור/לבן, אז אני לא מבין מה הקשר לדרך הלוחמים, תהיה אשר תהיה. במילים אחרות, כמו שה "לוחם" בוחר להאמין, לא להאמין, קצת להאמין, במה להאמין וכו´, כך גם כל אחד אחר ואין בבחירתו זו כדי ללמד משהו על דרכו כ"לוחם" דוקא. אני מקווה שאני ברור...
אני אנסה דוגמא... מישהו יכול לשאול "האם אתם מגדלים חתולים?" . תטען בודאי שזה לא משנה - מי שרוצה יגדל, מי שלא רוצה לא יגדל, מי שרוצה יגדל רק קצת... ואז אני אשאל אותך מה הקשר ללוחמים.

wisdom16

New member
הטיעון הכי טוב בשרשור הזה..

אליאור, רוצה תשובות? תקרא פרק או שניים באחד מהספרים של קסטנדה ואולי תבין שכאן לא מדובר בישויות עליונות אלא בעצמנו והאנרגיות של היקום.

elior123

New member
הנה....יפעת אמרת זאת בעצמך......

"...לא מדובר בישויות עליונות אלא בעצמנו והאנרגיות של היקום..." האנרגיה של היקום בשבילך היא הישות העליונה. ישות עליונה = דבר כלשהו המתעלה (נסגב) ממך. אבל היחיד שיתן לי תשובות לא יהיה שום ספר אלא אני, כי אמונה זה דבר משתנה אצל כל אחד ואחד. אלוהים בשבילי הוא האנרגיה של היקום...

L i z a r d

New member
חחחחחחח

אני אגיד לך ולכל מי שמתעניין דבר אחד, מי שחושב שאנרגיה כשלהי היא מעליו לא יגיע רחוק....

rainbow too

New member
אלוהים קשור לדרך הלוחמים.

אם דרך הטולטקים היא דרך הלוחמים אז אלוהים קשור לדרך הלוחמים. האהבה היא אלוהים, האור הוא אלוהים. האהבה, האור ורמות המודעות השונות הם אין סופיים כמו האלוהים - נצחי. באהבה

למעלה