שאלות וכ'....

shusha05

New member
שאלללה..

קלי (
) שרה פעם את השיר heaven באמריקן איידול??

looly618

New member
שאלה

יש מצב שאדיקטד טור יגיע לארץ עם יותר הופעות מפעם שעברה? אם כן אז אותם אנשים שקנו כרטיסים יקבלו כרטיס (וישלמו שוב כמובן) או שההרשמה תיהיה חדשה לגמרי?

otollo

New member
../images/Emo180.gifנראה לי שלא.

תקנו אותי אם אני טועה
של מי השיר הזה

Beautiful SouI

New member
../images/Emo27.gif.

לא הסיבוב הופעות של אדיקטד טור הוא רק ארה"ב. וכמובן שאם יהיה סיבוב הופעות חדש[
] ימכרו מחדש.זאת אפילו לא שאלה.

looly618

New member
תודה.. (?)

מותר לשאול טוב שלא הרגתם אותי.. אז לא ידעתי.. עזבו לא חשוב

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo24.gif

איך שאני הבנתי הם רק ניסו לעזור
הם לא אמרו את זה בטון כועס או משהו

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifשל ברייאן אדאמס{כמעט בטוחה}../images/Emo9.gif

אוי, אם קלי ביצעה את השיר הזה באמריקן איידול, זה כל כך כל כך יהיה מושלם! זה השיר שאני הכי אוהבת שהוא לא של קלי

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלא נורא...

את האמת שאם היא הייתה מבצעת אותו, אז כל השירים שאני אוהבת בערך היו קשורים לקלי וזה קצת היה מוזר
שיישארו כמה שירים שהם לא של קלי שאני אוהבת

יו2לושש

New member
.... אין מה לרשום2@

גם אם כל השירים שאת אוהבת היו קשורים לקלי זה לא היה רעע בכלל..

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלא יודעת, זה מוזר

להיתקע על זמרת/להקה/זמר/משהו אחד/אחת
לא שיש לי משהו נגד זה שרֹב הזמן אני שומעת רק שירים של קלי, אבל יש לי עניין בעוד מוזיקה חוץ מהמוזיקה של קלי, אבל המוזיקה שלי קלי מועדפת עליי, ובגלל זה אני פה {יו הקטע הז עעכשיו הזכיר לי בדיחה מטומטמת...}

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאבל זה יישמע רע ככה

כל הקטע שזה בדיחה לאנשים שמדברים מהר {me me me!} אבל בכל זאת... ילד אחד התחצף למורה שלו...אז המורה שולחת אותו למנהלת, ששואלת אותו מה קרה. אז הוא אומר לה "רבתי עם המורה שלי היא שלחה אותי למנהלת והינה אני כאן"...המנהלת החליטה לשלוח את הילד הזה הבייתה. הילד מגיע הבייתה, ואימא שלו רואה אותו ושואלת אותו מה קרה? אז הוא אומר לה "רבתי עם המורה שלי ששלחה אותי למנהלת ששלחה אותי הבייתה והינה אני כאן"...האימא מתעצבנת על הילד, שולחת אותו לרחוב...ברחוב הוא פוגש איש אחד, ששואל אותו למה הוא לא בביצפר, מה קרה? אז הילד אומר לו "רבתי עם המורה שלי ששלחה אותי מנהלת ששלחה אותי הבייתה אימ שלי זרקה אותי מהבית והינה אני כאן" האיש ממליץ לו לעלות למטוס לברוח לחו"ל {אל תשאלו אותי, לא אני המצאתי את הבדיחה הזאת
}...הילד עולה למטוס, והדיילת רואה אותו, לא מבינה מה הוא עושה במטוס ולא בביצפר {שוב, לא יודעת איך כל זה קרה תוך פחות מ-5 שעות, אבל שיהיה
}, מה קרה? אז הוא אומר לה "רבתי עם המורה שלי ששלחה אותי למנהלת ששלחה אותי הבייתה, אימא שלי זרקה אותי מהבית, פגשתי איש ברחוב שאמר לי לעלות למטוס והינה אני כאן" הדיילת מחליטה לזרוק אוטתו מהמטוס {
} הילד הולך עצוב ברחוב {חי וקיים...לא יודעת, אל תשאלו!
} ורואה אישה זקנה, ששואלת אותו למה אתה לא בביצפר, מה קרה? אז הוא אומר לה "רבתי עם המורה שלי ששלחה אותי למנהלת ששלחה אותי הבייתה, אימא שלי זררקה אותי מהבית, פגשתי איש ברחוב שאנמר לי לעלות על מטוס, הדיילת זרקה אותי מהמטוס והינה אני כאן" האישה הזקנה מתחשבת בו, ומבקשת ממנו שייעזור לה לחצות את הכביש... הם מתחילים לחצות את הכביש, ונדרסים!{
} מה המסקנה?
להתסכל ימינה ושמאלה לפני שחוצים את הכביש!
חזק, לא?

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

YouFoundMe

New member
חחח נייס! |כתר../images/Emo129.gif

אני ארשום את המסר לפניי
חח עזבו

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אווייי זה גדוווווווווווול!!!LOL
XDDDDDDDDDDDDDDDDDגגג

למעלה