../images/Emo80.gifאבל זה יישמע רע ככה
כל הקטע שזה בדיחה לאנשים שמדברים מהר {me me me!} אבל בכל זאת...
ילד אחד התחצף למורה שלו...אז המורה שולחת אותו למנהלת, ששואלת אותו מה קרה. אז הוא אומר לה "רבתי עם המורה שלי היא שלחה אותי למנהלת והינה אני כאן"...המנהלת החליטה לשלוח את הילד הזה הבייתה. הילד מגיע הבייתה, ואימא שלו רואה אותו ושואלת אותו מה קרה? אז הוא אומר לה "רבתי עם המורה שלי ששלחה אותי למנהלת ששלחה אותי הבייתה והינה אני כאן"...האימא מתעצבנת על הילד, שולחת אותו לרחוב...ברחוב הוא פוגש איש אחד, ששואל אותו למה הוא לא בביצפר, מה קרה? אז הילד אומר לו "רבתי עם המורה שלי ששלחה אותי מנהלת ששלחה אותי הבייתה אימ שלי זרקה אותי מהבית והינה אני כאן" האיש ממליץ לו לעלות למטוס לברוח לחו"ל {אל תשאלו אותי, לא אני המצאתי את הבדיחה הזאת
}
...הילד עולה למטוס, והדיילת רואה אותו, לא מבינה מה הוא עושה במטוס ולא בביצפר {שוב, לא יודעת איך כל זה קרה תוך פחות מ-5 שעות, אבל שיהיה
}
, מה קרה? אז הוא אומר לה "רבתי עם המורה שלי ששלחה אותי למנהלת ששלחה אותי הבייתה, אימא שלי זרקה אותי מהבית, פגשתי איש ברחוב שאמר לי לעלות למטוס והינה אני כאן" הדיילת מחליטה לזרוק אוטתו מהמטוס {
}
הילד הולך עצוב ברחוב {חי וקיים...לא יודעת, אל תשאלו!
} ורואה אישה זקנה, ששואלת אותו למה אתה לא בביצפר, מה קרה? אז הוא אומר לה "רבתי עם המורה שלי ששלחה אותי למנהלת ששלחה אותי הבייתה, אימא שלי זררקה אותי מהבית, פגשתי איש ברחוב שאנמר לי לעלות על מטוס, הדיילת זרקה אותי מהמטוס והינה אני כאן" האישה הזקנה מתחשבת בו, ומבקשת ממנו שייעזור לה לחצות את הכביש... הם מתחילים לחצות את הכביש, ונדרסים!{
}
מה המסקנה?
להתסכל ימינה ושמאלה לפני שחוצים את הכביש!
חזק, לא?