שאלות וזה

ברררר

New member
שאלות וזה

קודם כל אני חדשה אז היי לכולם :) דבר שני ניסיתי להשתלב בתעשייה, שלחתי לכל הסוכנויות אימיילים עם תמונות [לוק, עלית מודלס, אימאג', דיאנאיי, HH..] והתשובות של לוק, עלית ודיאנאיי היו שליליות, של אימאג' שאני נמוכה אז אני צריכה לבוא לפגישב [מה שעוד לא עשיתי] וHH קבעו איתי פגישה, באתי ועכשיו קוראים לי לאודישנים מאוד מסויימים. בקיצור, הבעיה שלי היא שכנראה התמונות לא מספיק טובות. אני אשים פה עכשיו את התמונות ששלחתי לסוכניות ועוד כמה תמונות גוף ותגידו לי אם החששות שלי היו נכונים [שהתמונות לא מספיק טובות]. נתונים: 1.67 45 ק"ג ביקורת ב-ו-נ-ה תתקבל בברכה. תודה.

abi123

New member
צלם אופנה

שלום, ראיתי את התמונות שלך ואת ההודעה שכתבת ובקשר לסוכניות. אני עובדת הרבה זמן בתחום לצד צלם אופנה. אין לך בעיה לפי המראה שלך להתקבל לכל סוכנות אבל את חייבת תמונות מקצועיות בשביל זה. אם את רוצה לעשות בוק כמו שצריך, כמו שכל אבל כל דוגמנית עושה תיצרי איתי קשר ואני אקשר אותך איתו. אני לא ארשום פה את הפרטים שלי אבל אם את מעוניינת תכתבי לי מייל ל: [email protected]

Melvina

New member
את לא צריכה להשמין

זה מעולה, רק אל תרזי יותר כי אז זה באמת יהיה מוגזם.

Gingerhores

New member
לדעתי

תמונות גרועות את אולי יפיופה ופוטוגנית...אבל הם לא משקפות אותך בכלל!!!....כדי שמישהו יצלם אותך ולא את את עצמך!!!......כי אם את יפה ופוטוגנית אז גם תמונות ביתיות יכולות לשקף ולהיות מעולות... תמונה ביתית שלי..

hilala20

New member
דעה לא מקצועית

אני מאפרת ולא סוכנת דוגמנים אבל בעין לא מקצועית אני יכולה להגיד לך שהחששות שלך בעיני היו נכונים... כשאת מציגה תמונות לא מקצועיות לא יתייחסו אליך יותר מידי ברצינות. שימי לב ש-2 או 3 מהתמונות מטושטשות וזה קצת לא לעניין. התמונות שתופסות את כולך לא עוזרות לראות את הגוף. אין תמונות תקריב של הפנים. התמונות של הגב מיותרות בעיני. בקיצור, חלק מהתמונות יכולות להיות מאוד יפות כאומנות, אבל לא כבוק שמציג אותך בצורה טובה. לדעתי, אם תעשי לעצמך בוק קצת יותר מקצועי זה מאוד יעזור לך ויתייחסו אליך קצת יותר ברצינות. אני בספק אם הסתכלו על התיק שלך יותר מדקה. ומהנישה המקצועית שלי - גם איפור זה משהו שמאוד חשוב בתמונות האלה. להדגיש את מה שיפה ולטשטש את הפגמים. למשל באחת התמונות קפצו לי לעין הגבות הלא מסודרות שלך.

Adar Azulay

New member
צודקת במאה אחוז

האמת שהתמונות ששלחת לא בדיוק מראות מי את התמונה שהכי ברורה היא כשאת עם הגב למצלמה את הפנים בקושי רואים

ברררר

New member
שוב.. את התמונות גוף ל-א שלחתי

והגבות שלי דווקא כן מסודרות.. חח וכן התאפרתי קצת... שמתי מייק אפ... אבל רציתי גם להיות טבעית.. אם אני לא אהיה טבעית אלא מזוייפת אז גם אם יקבלו אותי לאן שהוא זה יהיה לא אמיתי... אם הבנת מה נסיתי להגיד.

Melvina

New member
איפור

אני לא חושבת שהיא דיברה על איפור כבד אלא על צללית קלילה ומסקרה וקצת שפתון לא יותר מזה. לא יודעת אם היא התכוונה לזה אבל אני בהחלט חושבת שאיפור כזה תורם.

למעלה