שאלות והתייעצות...

לולולה4

New member
שאלות והתייעצות...

1. רופאת הנשים שלי שאצלה אני במעקב הריון, שאלה אם לרשום בבדיקת מעקב האחרונה אם זו תרומת ביצית או לאו. היא אמרה שהיא לא נוהגת לרשום כי אז זה נמצא במערכת ויש לזה נגישות ורשמה רק IVF.
עכשיו אנחנו לקראת בדיקות נוספות אצל רופאים אחרים שהתוצאות שלהן משוקללות לפי גיל האם (כגון: שקיפות עורפית), שמן הסתם זה אמור להיות לפי גיל התורמת ולא לפי הגיל שלי. על מנת שהתוצאות יהיו נכונות אין בכוונתי להסתיר מהרופאים את העובדה הזו, אך אני ממש לא רוצה שיופיע במערכת העובדה שמדובר בתרומת ביצית.
מה אתן עשיתן במקרה הזה?

2. כמו כן רציתי לשאול, בהתחשב בזה שזה מלחתחילה "הריון יקר" האם עשיתן את בדיקות המעקב דרך הקופה (במקרה שלי מכבי) או באופן פרטי?

3. גיליתי שיש לי ביטוח של מגדל שמכסה חלקית פרוצדורה של IVF. אני די בטוחה שאם ידעו שמדובר בתרומה הם ימצאו דרך להתחמק מההחזר. למישהי יש ניסיון עם קבלת החזרים מביטוח משלים? אילו מסמכים הגשתן? עד כה בכל המכתבים (גם במכתב מאוריגו) רשום שזה IVF עם תרומת ביצית.

סופ"ש נעים

זהקרה555

New member
פרטי או מכבי

היי לך אני כרגע בהריון שני מתרומה. בהריון הראשון הייתי במעקב פרטי ובמקביל גם במכבי. כרגע מכוונת לפרטי גם... הרגיש לי הרבה יותר מקצועי.

מנסה לענות :

בשקיפות וגם בסקירות אני ציינתי שמדובר בתרומה.
אני לא עשיתי את הבדיקות דרך מכבי, לא היה לי אומץ לשים את עצמי שם- עשיתי את כל המעקב פרטי(רופא, סקירות ושקיפות).אם יש לך מכבי שלי, מגיע לך החזר של 2000 ש"ח על מעקב הריון. אם אין לך ואת בתחילת הריון, ממליצה לך בחום לעשות עכשיו, את תוכלי לנצל עד חודש אחרי הלידה(כולל מלונית, השכרת/קניית משאבה, כדור פיזיו וכו).אולי גם דרך מגדל יש לך החזר על מעקב הריון. תבדקי.
לגבי החזר ממגדל- אני מניחה שזה לא מכסה תרומת ביצית. זה שני דברים שונים ivf ותרומה. לא תקבלי החזר ,לא בגלל שהביטוח מתחמק, אלא בגלל שזה שני טיפולים שונים.
מהביטוח המשלים מגיע לך החזר של 13,000 ש"ח(בערך, אל תתפסי אותי במילה). את צריכה להגיש קבלה מקורית ומכתב סיכום טיפול( את מגישה את זה באל תור, בלי לגשת לפקידה).במכתב של אוריגו אמור להיות רשום שמדובר בתרומה, כי זה הטיפול שעברת.
מקוה שעזרתי, בהצלחה !

שאלה לגבי המחזור

סיימתי את הכדורים ביום שישי ועדין לא קיבלתי מחזור
מישהו יודע מה קרה?

לקחתי PROVERA

לקחתי 5 ימים 3 כדורים ביום ולא קיבלתי מחזור
מה הסיבה?
הייתי אמורה אתמול לקבל

למעלה