שאלות, והרבה.

AfarsheziF

New member
שאלות, והרבה.

אמרו לי לבוא לכאן, באמת נראה שהפורום הזה חיי יותר מפורום ריזון... קיצר ; שלום לכולם. שמי אור, אני גיטריסט וסטודנט ברימון, וממש חדש בקטע הזה של מוזיקה אלקטרונית, אשמח אם תעזרו לי. ברשותי Peavey AddVerb II, Delay\Reverb Processor. יש לו חיבור מידי, אז קניתי קבל וחיברתי. ריזון לא מזהה אותו כמובן, ואין לי מושג איך להתעסק עם זה, אשמח לקבל עזרה. הבנתי שמקלדת שליטה זהו אמצעי בסיסי בעבודה עם התכנה, האם תכלו להמליץ על מקלדות טובות וזולות? אני נתקל בקושי רב כשאני מנסה להעביר קטע גיטרה לתוכנה, האם אני יכול להקליט את הקטע על הגיטרה ולהעיברו למחשב? האם יש איזושהי דרך לחבר את הגיטרה באופן דיגיטלי למחשב? המון שאלות של ילד טמבל, אבל אשמח מאוד לקבל תשובה :)

HeavenlyB

New member
תשובה

אני לא בטוח מה המכשיר שיש לך אבל נשמע כמו מולטי אפקט לגיטרה. מולטי אפקט לגיטרה לא יקליט לך את הגיטרה דרך מידי. מה שהמידי המכשיר האפקטים שלך נועד הוא האפשרות שתוכנת מידי תוכל לשנות לך אפקטים בלי שתצטרך לגעת המכשיר אפקטים, או, שהמכשיר אפקטים שלך ישלוט על מכשיר אחר שמסוגל לקבל פקודות מידי. בכל מקרה, כבל מידי הוא לא כמו USB והמחשב לא מזהה אותו אוטומטית. אם יש לך ממשק מידי, אז המחשב מזהה את הממשק, מה שבא אחריו כבר דורש או התקנה של תוכנה (אם יש לאותו מכשיר מידי) אם ידיעה של פקודות מידי כדי לדעת איך לשלוט על המכשיר שלך.

AfarsheziF

New member
RE תשובה

תודה על העזרה :) בעקרון זהו לא מולטי לגיטרה, זה פשוט Reverb\Delay Processor שחיברתי אליו את הגיטרה, באותה מידה אני יכול לחבר לו מקרופון. מהו ממשק מידי? המכשיר מחובר בחיבור מידי דרך חיבור הג'ויסטיק למחשב. הבעיה שאני לא מוצא את התוכנה שאיתה אני יכול לשלוט במכשיר. דיברו גם על להקליט את הגיטרה ולערוך בתוכנה, יש לי מיקסר, הבעיה שאני מקליט דרך המחשב יש רעש ברקע, האם יש דרך יותר נקיה להקליט? האם אני מחוייב לקנות כרטיס קול?

HeavenlyB

New member
עוד תשובות

ממשק מידי הוא אותו מכשיר/קופסא שמחברת בין החיבור מידי שלך במכשיר לבין המחשב. מה שיש לך, החיבור דרך הג'ויסטיק נקרא גם כן ממשק מידי. לא תוכל להקליט את הגיטרה דרך מידי, כי מידי לא מעביר סאונד, אלא פקודות. כדי להקליט את הגיטרה, אתה צריך לחבר את המכשיר אפקטים שלך לכניסת ליין בכרטיס קול. להקליט אודיו לריזון, עד כמה שאני יודע, גם כן עדיין לא אפשרי. יכול להיות שאני טועה, כי לא בדקתי את הגרסא החדשה, אבל עד גרסא 2.5 אין אפשרות כזאת. הרעשים שיש לך בהקלטה יכולים לנבוע מכמה סיבות. אבל אם אתה מנגן איתו בעוד מקומות, או מחבר למגבר והוא נשמע נקי, אז הסיכוי הוא שאו שהכרטיס זול מאוד ולכן האיכות ירודה, או שאתה מקליט חזק מידי וההקלטה נכנסת לדיסטורשן (לא להתבלבל עם אפקט דיסטורשן).

למעלה