שאלות ובקשות~

שאלות ובקשות~

זה לא הולך להיות קבוע, אלה פשוט דברים מצטברים ואני אשמח אם תוכלי לעזור לי איתם XD
מה זה sannin ומזה זה sennin? אלה השמות ה"מיוחסים" לג'ראיה אבל אין לי מושג בגרוש מה ההבדל >>;;; (אני לא זוכרת הסברים בסדרות ;;)
מה הדברים הארורים האלה שנופלים בשיר הסיום האחרון?!?!?!?! ><
זה הורג אותי~ הוא נמוך. בן כמה נארוטו אמור להיות?
מישהו מוכן בבקשה להשיג לי תמונה של הילדונת מפרק 137 עם הכובע המגוחך הזה שלה מהpreview? נורא בא לי להשוות אותה לזרבוב

Ashaman

New member
...

Sannin - השמות המיוחסים לשלושה האגדיים. אאל"ט SANNIN = HERMIT באנגלית. SENNIN = 3 ביפנית. כוכבים
נארוטו בן 12 אין לי כוח ;<

Snake Bandage

New member
D=

- sannin = שלוש נינג'ות. sennin = hermit, ואין לי מושג איך מתרגמים את זה לעברית. אני לא שולטת בעברית כמו פעם. ;XD אז ג'יראיה, אורוצ'ימארו וטסונאדה = sannin. ג'יראיה = Ero-sennin. ^_^ - הדברים בשיר הסיום הם שאריות של זיקוקים, אני משערת. - נארוטו בן 12-13, וכן, הוא נמוך. אבל גם גאארה נמוך, ואף אחד לא בא אליו בטענות. P= - אין לי מושג. הפסקתי להוריד נארוטו עד שיתחילו להוציא פרקים מעניינים שוב.

kaji to mizu

New member
נכון מאוד ^^

SANNIN זה שלוש נינג'ות וזוהי בעצם מילה אשר מורכבת משניי מילים : SAN שזה שלוש ביפנית, ו NIN שזה קיצור לנינג'ה. לגביי הדברים שנופילם מהשמיים, אני חושב שהם כאילו כוכבים נופלים שמדמים את סאסקה שהלך ועזב את הכפר, אז כאילו הכוכב שלו נפל או משהו כזה. אני חושב שהכוכבים הנופלים שם זה מין דימוי לכך שנארוטו וסאקורה בדיכי בגלל סאסקה וניתן לשער שכוכב נופל מסמל גם לעיתים סוף של משהו, ובשבילם זה מין הסתם סוף החברות שלהם עם סאסקה(או לפחות סוף דרכו כנינג'ה של קונואה. לדעתי עשו את קליפ הסיום מאוד מרגש! אני אישית מאוד התרגשתי ואני חורש על השיר! XD

renegader

New member
לאא!!!

SANNIN זו השיטת ספירה של אנשים במיקרה הזה 3 אנשים או בעלי חיים(לא בטח לגביהם) 1-HITORI FUTARI-2 SANNIN-3 YONIN-4 GONIN-5 וכו' וכו'....

למעלה