שאלות ובקשות

the pitria

New member
שאלות ובקשות

היי רותי. לא הייתי כאן הרבה זמן. אני זוכרת שבאיזשהו שלב, ביקשת מהמשתתפים בפורום שאת שאלות התקשור ישאלו ביום ראשון. עכשיו כשאני מסתכלת על הפורום אני רואה כאן רק "שאלות יום ראשון" כאלה, וזה עושה לי קצת עצוב. אני בטוחה שלא תסכימי איתי כשאומר שזה בטח מתיש אותך, אבל זאת דעתי... כשגיליתי את הפורום לפני שנתיים בערך, הייתה לי הקלה ענקית (בגלל שאני מאוד פוחדת מסוף החיים) ואני זוכרת דיונים רחבים ורבי משתתפים על מהות החיים והמוות. עכשיו זה לא קיים. עכשיו זה נראה כאילו כל אחד חושב רק על עצמו. אני חס וחלילה לא תוקפת אף אחד. גם אני איבדתי אמא בגיל צעיר מאוד וגם אני הייתי שמחה לשמוע ממנה (נדמה לי, אם יש לה דברים נחמדים לומר). רותי, אני רק מקווה שאת עדיין אוהבת את מה שאת עושה, ושאת לא נשחקת. ערב נעים לכולם.

רותי 11

New member
את כל כך צודקת ואת פשוט נותת לי

את "הכוח" לשנות את זה, אני באמת נשחקת אבל זה בגלל שאני עוברת תהליכים לא קלים בחיים שלי כרגע ודי קשה לי למצוא את הזמן הפנוי או את הכוחות הנפשיים לפעמים לענות לאחרים בתקשור הרבה פעמים אנשים מחכים הרבה זמן לתשובות שלי וזה לא עושה לי טוב. הכוונה של פינת התקשור היא לעזור לאנשים בהכוונה אבל זה פשוט איבד את הטעם זה איבד את המטרה, נשאלות שאלות שבאמת אין להן מטרה לפעמים, ואין לי כוונה לדוגמא להעביר מסרים מנשמות נפטרים וזה פתאום מציף את הפורום ושוב זאת לא המטרה. הרבה פעמים אני רוצה להעלות כאן דיונים ואני לא מצליחה להגיע לזה בגלל כל אותן שאלות, ובאמת שאין לי שום כוונה רעה לגבי אף אחד אבל באמת שאני צריכה לעצור את זה, בכל אופן עד שאני אתחזק או ארגיש שאני יכולה לחזור לזה.

למעלה