שאלות ובקשות

fuckingcrazy

New member
תגידו...

מי שהוא יכול לשלוח לי קישור לאתר הרשמי של האוס (האמריקני)

courtney2

New member
שיר באלופה

סליחה אנשים שאני משנה נושא אבל יש שיר באלופה שמשגע אותי. שדריה לימדה את ג'לל תרגיל ריכוז היא השמיעה שיר מסוים. מישהו יודע איך קוראים לו?

randomguy

New member
תזכורת לנעמה

אם את יכולה בבקשה לכתוב את הודעת הפרק השבועי כך שהלינקים לא יפריעו (בעיקר הלינק הארוך). עדיף שתכניסי אותם ב"כתובות אינטרנט נלוות" (או בהודעה נפרדת), כמו הלינק בהודעה הנוכחית:

sevenofnine

New member
שאלה

הקטע במרפאה עם הנערה והפריחה בכ@ס House: You probably shouldn't have sex for a while. Patient: For how long? House: On an evolutionary basis, I'd recommend... forever. מה בדיוק היא שמה שם ומה היה בצנצנת שהיא הראתה להאוס?

ריבת תותים. ../images/Emo29.gif

באנגלית ריבה זה jelly, וג'לי זה גם סוג של אמצעי מניעה. התרגום דווקא היה מאוד ברור בקטע הזה.

sevenofnine

New member
לא הבנתי

את זה הבנתי אבל למה זה שימש: כאמצעי מניעה שברור שלא יעבוד כי זו ריבה או כאמצעי טעם לחבר שלה לר@דת לה כי הוא לא מוכן להשתמש בקונדום ולכן היא לא מוכנה לסקס רגיל? למה זה עשה לה פריחה? ולמה האוס אמר לה שיש לה בעיה בראש(ברור שהוא התכוון לזה שהיא משוגעת אבל למה?זה היה לפני שהיא הראתה את הצנצנת?

יש סוג של אמצעי מניעה ../images/Emo29.gif

שקוראים לו ג'לי. ג'לי זה גם ריבה. הילדה שמעה על אנשים שמשתמשים בג'לי כאמצעי מניעה וחשבה שמדובר בריבה, ולכן היא שמה ריבה down there. מה שגרם לאינפקציה. האוס אמר שהבעיה במוח, כי היא מטומטמת, כלומר המוח שלה לא עובד טוב. (וזה היה אחרי שהיא הראתה לו את הצנצנת.)

sevenofnine

New member
אכן משעשע אבל

למה שריבה תעשה אינפקציה שם למטה לא ברור אבל אני מוכן לקבל את הבדיחה תודה על המידע והתרגום אני בחור ובדיחות על ה"אזור" הזה קצת קשות לעיכול :)

יכולות להיות מלא סיבות ../images/Emo3.gif

עצם העובדה ששמים "שם" דבר לא הגייני, כמו ריבה, יכול לעורר אינפקציה...

למעלה