שאלות ובעיות לשרשר לכאן

רק רגע

אם פלורנטין מטלעד עברה לערוץ 3 וטלעד עפה מערוץ 2 אז למה שהיא לא תעביר את כל התוכניות שלה ואת מה שהיא תכננה לערוץ 3 אולי אפילו ערוץ 3 וטלעד יתאחדו פששששש רעיון גאוני אה???????

אני לא מבין

המסות האדירות האלה של השידורים החוזרים לא עולים לכם על העצבים? את הקטע האחרון מהטרמינל ראיתי לפחות 3 פעמים, זה כבר נעשה מגעיל, אין שום פרקים חדשים? אין לטלעד משהו אחר לשים שם? פלא שהם הפסידו במכרז, הם לא יודעים לעבוד עם 3 ימים, הם רוצים 4?

tamar112

New member
יש בעיה..

בבחירת מערכונים זה לא נותן לבחור במקוננות..זה רק אצלי..? כל שבוע יש מערכון שיש לו 0 הצבעות....זה לא רק הפעם...פעם שעברה זה היה "רואים חדשות"...גם אצלכם זה ככה?

dana400

New member
מחפשת קטע של זקן בבית אבותו

שנמצא יחד עם משפחתו במשרדו של המנהל ובסוף הקטע המנהל צועק עליו. זה שודר תחילת שבוע שעבר (סביבות ה-3-1 במאי) (אני לא זוכרת איזה יום)ובבקשה אם מישהו יכול לומר לי איך ניתן להשיג את הקטע או לפחות לאיזה תאריך התוכנית שייכת (כנראה ראיתי את השידור החוזר). זה ממש דחוף, תודה!!!

קוביקי

New member
עזרה דחופה

מי יודע למה אני לא מצליח לראות את המערכונים באינטרנט, אני לוחץ על המערכון ואז הוא פותח לי חלון נפרד אבל הוא לא מגיב כלום. למה???

michblt

New member
הפסיכולוגית המקניטה ../images/Emo22.gif

יש קטע שמטופל שופך את ליבו בפני פסיכולוגית, הפסיכולוגית היא כמובן קרן מור, ובתגובה הפסיכולוגית עונה לו: "אויויויוי אבא שלי לא אהב אותי ואף אחד לא מתייחס אליי..." אשמח לדעת את שם המערכון ובאיזה פרק הוא הופיע בתודה מראש ולהתראות, מיכאל

YLA1988

New member
אנא זה דחוף../images/Emo53.gif

אני לא מצליח לראות את הקטעים ויש לי מדיה פלייר מעודכן תודה גדולה למי שיעזור לי וכמה שיותר מהר

CHADAR

New member
דויד

בבקשה -- תעזרו לי !!!!!! אני הכי אהבתי את המערכון של- המתאבקים !!!!! מושונוב ושמוליק- התחפשו למתאבקים-חופשיים - ורבו ביניהם= ואז התאבקו כמו ב- WWF ! זוכרים?? אני חייב את בקטע הזה- בבקשה ! הכי מצחיק והכי טוב- את אותו קטע הכי אהבתי מבין כל הקטעים שהיו בתוכנית ! אנא-- עיזרו-- זה מאוד חשוב לי- תודה !!

עוד משהו

אולי התוכניות של טלעד יתאחדו אם התוכניות של הוט 3 לדוגמא התוכנית של גיל חובב בטלעד עושים שוק יתאחד עם גיל חובב והתוספות ואז יהיה תוכנית משולבת שגם גיל חובב יהיה בשוקים והוא יבשל את המוצרים איפו שהוא מצלם את גיל חובב והתוספות יש לי עוד רעיון אולי העונה החדשה של מעורב ירשולמי וטלנובלה בע''מ גם יתאחדו דוגמא שההפקה של פירות אסורים מפיקה את הסידרה בירושלים והשחקנים של מעורב ירשולמי גם ישתתפו ואולי התוכנית של יצפאן תתאחד עם לילה גוב ואז אלי יצפאן וגידי גוב יעשו מה זה צחוקים ביחד וגם אדיר מילר ופרוזאק יהיו איתם כי גם ככה ערב אדיר לא משודרת ברשת ואביעד ועופר שכטר ינחו תוכנית לייט נייט ביחד אם יהיה ערוץ כזה מנובמבר בטלוויזיה לערוץ 2 ירד הריטיניג בהרבה אפילו לא ישארו להם צופים

Double U

New member
הסיבה לכך:

אלו תוכניות סוף העונה בהן בוחרים את המערכון האהוב ולכן משדרים פעם נוספת את המערכונים מהעבר

R8002

New member
גם אצלי! רציתי לבחור מקוננות ואי אפ

אי אפשר.........

CHADAR

New member
דויד

זה שוב אני !!! אנא עיזרו לי עם הקטע של המתאבקים-- תודהה !!

CHADAR

New member
דויד

אני מאוד אודה אם אחראי הפורום יעזור לי ! אשמח מאוד !! תודה מראש- דויד !!

Alias4Ever

New member
למה../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif

למה לפתוח כל כך הרבה הודעות חדשות
למה
אנחנו רק מבקשים...ניצלושים...אם אפשר.. תראה...אתה צריך לכתוב את כל השאלות שלך ואז לפרסם אותן קח דף...לא לא דף לא יספיק קח מחברת...בעצם שתיים... ותאסוף את כל השאלות שלך במקום לפתוח שירשורים חדשים..טוב

Alias4Ever

New member
אם הייתי יודעת איפה אפשר למצוא

אותו כנראה שהייתי עונה.. אולי מישו אחר מהפורום יוכל לעזור אבל אני זוכרת שכבר שאלו על המערכון הזה ולא מצאו אותו אז אין לי איך לעזור לך...

עקיאלדר

New member
גלישה

גם אני לא מצליח לראות את הקטעים ויש לי מדיה פלייר מעודכן תודה גדולה למי שיעזור לי וכמה שיותר מהר

למעלה