שאלות ואתן מוזמנות לצחוק עליי...

שאלות ואתן מוזמנות לצחוק...עליי

אני מטופלת אצל רופא שאצלו טיפולים זה חלק מהחיים ואפשר לעשות הכל, כבר ביום של ההזרעה הוא אמר לי ולבעלי שאפשר לקיים יחסי מין ואפילו חזר על זה כמה פעמים. בכל אופן יש לי כמה שאלות- כי הוא אומר "בטח שאת יכולה" לכל דבר. אז ככה: 1. האם כדאי לטוס כמה ימים אחרי הזרעה? 2. האם זה בסדר שאני מנקה את הבית, חלונות, מרימה סלים כבדים ועוד? 3. דרך אגב, הרופא גם אומר שאני יכולה לעשן, למרות שאני בגמילה, האם כדאי להפסיק לעשן וגם להמשיך בטיפול? - מעשנת 5 סיגריות ליום. 4. ואחרי הזריקה שלפני ההזרעה, האם יש סיכויי שהביצית תפול או משהו כזה? תודה על תשומת לבכן. בייבילולו בחיתוליה

שאלות ואתן מוזמנות לצחוק עליי...

אני מטופלת אצל רופא מאד ליברלי כזה, מאמין שבטיפולים צריכים להתנהג רגיל, החיים ממשיכים, אפשר לעשן, אפשר לעשות מאמצים, מאמין שאם צריך להיות הריון הוא יהיה בכל מצב. ביום של ההזרעה, הוא אמר לנו לקיים יחסי מין באותו היום ואפילו חזר על זה למקרה שלא שמענו טוב. בכל אופן: מה אתן חושבות? 1. האם כדאי לטוס שבוע אחרי הזרעה 2. האם אפשרי לעשות מאמצים, בהזרעה הקודמת, ניקיתי את הבית רגיל, הרמתי משאות, בעבודה יש דלת פלדלת ענקית וכבדה שאני פותחת וסוגרת לפחות 10 פעמים ביום 3. אני בגמילה מעישון כרגע ובדרך להזרעה שלישית, כדאי בכל זאת לעשן או באמת לעשות גמילה עכשיו = מעשנת 13 שנה 4. האם בזריקה שלפני ההזרעה, ביומיים האלה, האם יש אפשרות שהביצית "נעלמת" או "נופלת" ואז ההזרעה לא שווה כלום - מצטערת על הבורות 5. מה בקשר ליחסי מין בזמן הזרעות? אודה לתשובות בייבילולו בחיתוליה....

תמרלה

New member
שאלות ותשובות בקשר להזרעות

אני לא יכולה לענות לך על כל השאלות אבל לפחות אני אקפיץ את השאלה שלך שתקבלי תשובות לשאלות שלך, למרות שיש פה שאלות שזה תלוי בגישת חיים ואם הרופא ליברלי השאלה מה ההשפעה של ה"ליברליות" על המצב הפיזיולוגי שלך? 1. לגבי הטיסה -לא יודעת 2. מאמץ מיותר - לא יודעת 3. לגבי עישון- אם הצלחת להחזיק מעמד עד עכשיו אז תמשיכי, תחשבי שאת כבר בהריון ולטובת התינוק אל תעשני.... 4.ביציות שנעלמות? - למה לא לכסות ליתר בטחון את כל הימים? אני עושה הזרעה מחר אומנם פעם ראשונה, אבל לפי הוראות הרופא, או כפי שהאחות עדינת הנפש ( המקסימה) אמרה לי:"הלילה תעשו את זה..." זה היה ביום שלישי וזה כנראה במידה והביוץ יקדים לא לפספס..כמו שאומרים יום כן יום לא ויום למה לא??? אז שיהייה בהצלחה ומקווה שיענו לך על 1-2 כי גם אני רוצה על כך תשובה, והאם זה כואב? יש תופעות לוואי?

נועה 35

New member
אוף! כתבתי לך כזו תשובה מפורטת

ומפלצת ההודעות טרפה אותה! אני אנסה לשחזר: 1. נשים "רגילות" לא יודעות שהן בהריון, שבוע אחרי ה"אירוע" וממשיכות את חייהן כרגיל. אני לא רואה סיבה לא לעשות זאת גם במקרה של הזרעה. 2. כנ"ל. 3. עישון פוגע בסיכויי הפוריות ולכן עדיף להפסיק, גם בשביל הבריאות (גם אני מעשנת ויודעת מה הקושי להפסיק....). 4. אין לי ממש מושג, אבל לא נראה לי שביציות יכולות להיעלם להן ככה סתם. אבל באמת שכדאי שתתייעצי עם מישהו שיודע יותר ממני... 5. ראי סעיף ראשון. ואולי אפילו תגדילי כך את הסיכויים.... (התשובה הראשונה שלי הייתה ארוכה וידידותית יותר...)

נועם@בת

New member
כבר חשבתי שאנחנו מזומנות לכוס קפה

בואי תעשי לך תרגיל קטן. תרטיבי את היד בנוזל סמיך. תרימי את כף היד פתוחה כשהאצבעות כלפי מעלה. עכשיו תסגרי את האצבעות חזק, היד עדיין באותה זוית כלפי מעלה. קחי צינורית דקיק העם נוזל ובתוכו גרגיר אבק, ובעזרת מזרק תחדירי את גרגיר האבק לתוך מרכז האגרוף. עכשיו נראה אותך מצליחה להזיז את גרגיר האבק מתוך מרכז האגרוף מבלי לפתוח אותו. זה בדיוק מצב העובר ברחם, גודל חלל הרחם זהה לחלל בתוך אגרוף קמוץ רטוב, גודל העובר בערך כגודל גרגיר אבק. העובר מגיע לרחם 5 ימים אחרי ההפריה (שזה בערך יום אחרי ההזרעה) ואינו מושפע מכוח המשיכה או ממצב הגוף. חלל הרחם נמצא במקביל לקרקע כמו חלל האגרוף בזוית שתארתי. זה אומר שמותר לטוס, ומותר לעשות אהבה. מותר לנקות את הבית (לא חייבים באותו יום להזיז את הארון מהחדר הקדמי לחדר האחורי). רצוי להקטין את כמות הסגריות, אבל אם את מעשנת 5 סיגריות וקשה לך, חכי לבטא החיובית כדי להפסיק לגמרי. יאללה, לכי לתכנן את ההזמנה בשילב
. נועם ~שבעקרון לא צוחקת על חדשות שממילא יעזבו בקרוב
~

הי נועם

הלוואי והייתי יכולה להזמין אותך לקפה, אבל לא חיה בארץ. תאמיני לי שאם הייתי בארץ, הייתי עושה מפגש אצלי בבית. וכן חדשה, אבל מה לעשות עם בעיה מאד קשה שלא בא לי כל כך לפרט, אגיד בקיצור בעיית זרע קשה, שהסיכויים שלנו להזרעות הם אפסיים, אבל אופטימית. תודה על ההסבר המדליק, לא הבנתי מי יודע מה, אבל את הפואנטה הבנתי. ואת יודעת מה מפיך לאלוהים - הלוואי ואעזוב בקרוב...... לפני שנכנסתי לצ'אט המדהים הזה, הייתי עצובה כמו שלא הייתי עצובה בחיי, להגיד משהו נורא, אפילו כשאמי נפטרה לא הרגשתי כך. אבל כשקראתי את ההודעות ואת התמיכה שאתן מעניקות אחת לשניה, ואת הסיפורים המצחיקים שאתן מספרות אחת לשניה, זה העלה חיוך על פניי, כבר כמה ימים כאן, לחצי שעה בערך כל יום, אבל ממש נהנית. תודה בייבי לולו שמתחילה להגמל מהחיתולים

נועם, תסבירי בבקשה

מה התכוונת שהביצית המופרית מגיעה לרחם חמישה ימים אחרי הפריה שזה יום אחרי ההזרעה... לא הבנתי. תודה

נועם@בת

New member
בדרך כלל עושים את ההזרעה לפני הביוץ

תאי הזרע עושים דרכם מהר מאוד לרחם ולחצוצרות שם אחד התאים מצליח לחדור לביצית. בהנחה שהביוץ יתרחש כ24 שעות אחרי ההזרעה זה הזמן בו תתרחש ההפריה. כמובן שאם ההזרעה נעשתה יחד עם הביוץ או אחריה, ההפריה תתרחש ברגע שתא אחד יצליח לחדור לביצית, טווח של דקות או שעות בודדות מרגע ההזרעה. החל מרגע זה הזיגוטה- התא המופרה מתחיל בחלוקה. אחרי יום הוא יהיה בן 2 תאים, אחרי יומיים בן 4 תאים, אחרי 3 ימים בן 8 תאים וכן הלאה. במקביל הוא מתחיל בנדידתו מן החצוצרה למטה אל הרחם. הוא יגיע לרחם כ5 ימים אחרי ההפריה. בתוך הרחם הוא יסתובב לו עוד יומיים עד ההשתרשות. נועם

למעלה