שאלות התעניינות...

ליללךך

New member
שאלות התעניינות...

סתם כי בא לי לשאול.....וזה לא שיש פה איזה ויכוח סוער להצטרף אליו.. אז תענו:) צום קל! שם? גיל? מה עושה בחיים? ההצגה הראשונה שראית? שתי המחזות המועדפים עליכם? ההצגה שהכי שנאתם ורציתם לצאת באמצע?

שגיא ק

New member
תשובות..

שם? שגיא גיל? קרוב ל- 18 מה עושה בחיים? סיימתי תיכון ההצגה הראשונה שראית? "הקוסם מארץ עוץ" של עזריאל אשרוב שתי המחזות המועדפים עליכם? "ביבר הזכוכית" של טנסי ויליאמס ההצגה שהכי שנאתם ורציתם לצאת באמצע? "רומנטיקה" המזוויעה של הבימה

תורי!

שם - מתן. גיל - 18 וטיפטיפה. מה עושה בחיים - לפני כניסה לגרעין נח"ל. ההצגה הראשונה שראית - אני חושב שזה היה "הקמצן" של החאן הירושלמי. שתי המחזות המועדפים עליכם - "השחורים" של ז'נה, "הבכיינים" של לוין. ההצגה שהכי שנאתם ורציתם לצאת באמצע - "שעה וחצי איחור" של תיאטרון ב"ש. סיוט עולמי. זוועה שאי אפשר לתאר במילים.

Cabaret

New member
שאלון נחוץ בכל כמה זמן ../images/Emo3.gif

שם: רנן (renen) גיל: 19 וכמה... מה עושה בחיים: צבא בדציבלים גבוהים. שני המחזות המועדפים עליכם: קשה מאוד לומר.... קשה מאוד מאוד לומר. נראה לי שאפשר לצמצם את זה לחמישיה: "השחף" של צ'כוב, "הלוויה חורפית" של חנוך לוין, מחזות של לורקה, מחזות של איבסן ואני צריך לבחור אחרון אבל זה עוד לפני שאמרתי "האביב מתעורר" ו"השיבה למדבר" ו"אקווס" וכמעט כל המחזות של טנסי ווילאמס ופינטר ויש עוד המון. הצגה שרציתי לצאת בה באמצע: "שלוש אחיות" של אנסבל רינה ירושלמי, כי הגימיק של להשאיר את האורות על הקהל דלוקים לאורך כל ההצגה לא עבד. וגם "נודניק". כי בשלב מסויים הייתי מחוץ להצגה (כמעט כמו יגאל נאור על הבמה). ואם צריכים לציין הצגה שהייתי מוכן לסגוד לה יומם וליל ולעשות לה הרבה ילדים, ללא ספק "הדה גאבלר" של תאטרון השאובינה מברלין, שהייתה ההצגה הכי טובה שראיתי מעודי. וכי אני מאוהב בה.

עכשיו אני..

בס"ד שם? תהילה גיל: 17 מה עושה בחיים? משהו.. ההצגה הראשונה שראית?לא זוכרת.. בטח משהו כמו שלגיה שתי המחזות המועדפים עליכם? "שורשים" ו"איש חסיד היה" ההצגה שהכי שנאתם ורציתם לצאת באמצע?לא שנאתי... אבל בערך לפני חודשיים הייתי בהצגה "חתונה מושלמת" ולא היה אכפת לי לצאת באמצע, הרגשתי שהדברים "הקומיים" חוזרים על עצמם וזה שיעמם אותי. אבל לא שנאתי אותה יעני לא אהבתי..

הממ

שם? יערה. גיל? 15, 16 באוקטובר. מה עושה בחיים? לומדת, מחפשת דיאלוגים בקדחתנות, מחליפה בחנות פיות בסנטר. ההצגה הראשונה שראית? "הענק בגנו" בתיאטרון הבובות בפארק הירקון:) שני המחזות המועדפים עליכם? "חשיבותה של רצינות", "הא הא". ההצגה שהכי שנאתם ורציתם לצאת באמצע? לא ממש יודעת. מדיאה לא הייתה מהנה במיוחד, אבל אני לא חושבת שרציתי לצאת באמצע. מה אתם אומרים על הדיאלוג של הזונות מתוך אשכבה לבגרות? יותר מידי? אני מרגישה שאני קופצת מעל הפופיק.

מרמרה

New member
:)

שם? יעל גיל? 18 מה עושה בחיים? מתכוננת לשנת שירות :) ההצגה הראשונה שראית? מממ הקוסם מארץ עוץ.. למרות שיש מצב שהראשונה גם כמו של מישהי שכתפה פה היתה בתיאטרון בובות בפארק הירקון =] שתי המחזות המועדפים עליכם? שני!! שני מחזות! סליחה.. נסחפתי.. ממ המחזות שאני הכי אוהבת הם יעקובי ולידנטל ומחכים לגודו ההצגה שהכי שנאתם ורציתם לצאת באמצע? מממ לצערי היו כמה כאלה.. העז או מי זו סילביה- של הבימה.. מיתוס- של אנסמבל עיתים והצגות של בית צבי למניהן..

צול1

New member
תשובות:)

שם? אלעד איצקוביץ' גיל? 18 וקצת מה עושה בחיים? מתכונן לשנת שירות עם יעל ההצגה הראשונה שראית? "משרתם של שני האדונים" עם וילוז'ני שני המחזות המועדפים עליכם? בקריאה אלה-"הכיסאות" של יונסקו ו"חפץ"\"פופר"\"קרום", ואיך לא? רומיאו ויוליה:) ההצגה שהכי שנאתם ורציתם לצאת באמצע? אני מתחבט בין "פלונטר" ל"אנטיגונה"

אני

שם? מור גיל? 17 מה עושה בחיים? תלמידה, עובדת , רוקדת, משחקת חחח ההצגה הראשונה שראית? נראה לי את הקמצן.... היה בכיתה ט'... אבל לפני ראיתי המון הצגות פשוט לא זוכרת איך קוראים להן שתי המחזות המועדפים עליכם? וואו שאלה קשה מאוד! יש המון ההצגה שהכי שנאתם ורציתם לצאת באמצע? נודניק... הצגה כמו השם שלה חחחח לא אהבתי

yonti261

New member
תשובות לשאלון

גיל-12 שם-יונתן הצגה ראשונה שראיתי-גן ריקי מחזות מועדפים-"המלך ליר","גם הוא באצילים","טרטיף","המיזנטרופ". הצגה ששנאתי ורציתי לצאת באמצע-לא עולה לי כרגע,אבל עולים לי מחזות שרציתי להפסיק באמצע-"חשיבותה של רצינות" מחזה עם הומור צונן שמעוררר תגובות צוננות.זה עשה לי לפהק.ועוד אחד:סירנו דה ברז'ארק-לא הבנתי למה סירנו עוזר לכריסטיאן לחזר אחרי רוקסן שגם הוא מאוהב בה וכותב בשמו מכתבי אהבה חוצבי להבות.אומרים שסירנו הוא אציל נפש,אבל לדעתי יש הרבה תחנות ביניים בין להיות אציל נפש ובין להיות פראייר...

ובכן

שם: אלה גיל: 19 מה עושה עם חיי: מאבחנת פסיכוטכנית מרגשת בצבא ההגנה לישראל ההצגה הראשונה שראיתי: לא כולל מחזות זמר ילדותיים למיניהם, "מעגל הגיר הקווקזי" של ברכט בכתה ז'. שני מחזות מועדפים- ממש קשה לי להחליט על רגל אחת...כל דבר של ניסים אלוני ועמוס קינן יתקבל בברכה:) הצגה שרציתי לצאת באמצע- עד לפני שנה חשבתי שזה לא ממש יכול לקרות, אבל כשזה קרה זה היה נוראי! "פרידות" שהציג בתאטרון תמונע...(אם מישהו זוכר הלכתי דרך הפורום). גם משחק לא אמין ולא קשור לכלום, גם בימוי שפשוט לא היה קיים, ומעבר לזה חוסר דיוקים שלי תמיד מביאים את הג'ננה לדוגמא מישהו שמשחק חייל ושמו לו דרגת סמל (וכל מיני סיכות לא קשורות בכלל..) והוא אומר שהוא בסך הכל כמה חודשים בצבא...לא נחמד בכלל.

למעלה