שאלות הדיוט

שאלות הדיוט

שלום לכולן יש לי שאלות של הדיוט: 1. מה ההבדל בין דילדו לויברטור? 2. על עיזה דגם אתן ממליצות למישהי מתחילה כמו אישתי? 3. איפה ניתן למצוא מידע מה לעשות בו (זה דווקא עבורי ולא עבור אישתי ...) תודה לכולכן

תמבר

New member
מממ...

אני לא איזה מומחית גדולה בתחום אבל אני אנסה: 1. דילדו זה "מקל" פשוט מפלסטיק (סיליקון או אקריליק) להחדרה, ויברטור זה אותו הדבר רק מפלסטיק יותר קשיח עם מנוע שמכניסים בו בטריות והוא גם רוטט. 2. אני שונאת את הויברטורים שמוכרים בחנויות סקס לגברים (לפחות בפעם האחרונה שבדקתי וזה היה מזמן) כי הם נורא ברוטליים. הוגינה ודגדגן הם איברים עדינים מאד ומה שנהוג למכור בחנויות סקס לגברים - הויברטורים הגדולים עם כל השיפצורים\מהירויות\סיבובים - זה לא מעודן ולא מותאם מספיק לנשים, לטעמי. לי לפחות כאב או היה לא נעים להשתמש בהם. יש חנויות מותאמות לנשים עם ויברטורים ודילדואים שמיוצרים ומותאמים לנשים - אתר בחו"ל בייבלנד - אני אישית שלחתי את חברה שלי כשהייתה דיילת לקנות לי שם. יכול להיות שיש כבר את הדברים האלה בארץ או דברים דומים. תבדוק. יש שני דברים שיענגו אותה לדעתי: א. לקנות לה משהו רוטט שתוכל להניח על הדגדגן בזמן קיום היחסים, ואז משהו קטן כמו רוקט פוקט יכול להתאים (קישורים: רוקט פוקט) ב. לקנות לה דילדו שמותאם לגירוי ה-g-spot. זה מה שאני קניתי, גיליתי עולם חדש והתחלתי גם להשפריץ! כך בחשבון שיש נשים שלא מרגישות את הגי ספוט אבל אתה יכול לנסות קודם עם האצבע לראות אם היא מגיבה. (קישורים: דילדואים לגי ספוט) 3. יש מלא חומר באינטרנט בנושאים הנ"ל (באנגלית). תחליט מה אתה קונה ותחזור להתייעץ.

קודם כל תודה

תודה על המידע המפורט ךדעתי נתחיל ברוקט פוקט לאחר מכן נמשיך ליתר הכל נראה מאוד מעניין ומסקרן אכנס לאתר שקישרת ואחליט איזה. לגבי חומר- אנגלית זה לא החלק החזק שלי ,אך אנסה שוב תודה

ברוך הבא לפורום

1. דילדו הוא ללא רטט בעוד שלויברטור יש רטט. 2. מאחר ואתה רוצה לקנות מתנה לאישתך, נראה היה לי נכון שתבחרו יחד. אני מאוד אוהבת את החנות סיסטרס שיש להם גם אתר אינטרנט ואפשר להזמין דרכו בצורה דיסקרטית, אבל באופן כללי, חשוב שזה יהיה משהו ששניכם תרגישו איתו בנוח, ולא שאחד מכם יהיה מאוים או ירגיש דחייה לגבי זה. 3. לא כל כך הבנתי למה הכוונה עבורך (כי ב 2 אמרתי מישהי מתחילה כמו אשתך....) האם הכוונה היא להחדרה אנאלית? אם כן, יש סרט מעולה שנקרא bend over boy friend שמדגים ומראה דרכים לסקס אנאלי בטוח ומהנה עבור גברים. בהצלחה

יש חלוקת תפקידים

הדילדו עבור אישתי המידע עבורי ,על מנת שאם היא תזדקק לעזרה ממני אוכל לעזור (זאת משום שהיא לא מכירה את זה עדיין ).

למעלה