שאלות הגיוניות...

efi2000

New member
שאלות הגיוניות...

1. למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? 2. האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? 3. אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה? 4. אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס? 5. מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר, "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? 6. כשפנטומימאי נעצר, מותר לו לשמור על זכות השתיקה? 7. איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? 8. האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת? 9. איך זה שדבק מגע לא נדבק לחלק הפנימי של השפופרת? 10. אם אתה אוכל פסטה ואחר כך אנטיפסטה,זה אומר שתישאר רעב? 11. אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה? 12. איך קוראים בצרפת לנשיקה צרפתית? 13. האם להתכונן לבלתי צפוי לא הופך את הבלתי צפוי לצפוי? 14. האם אפשרי להוציא ביטוח על הביטוח שלך? 15. למה קוראים לזה חיתולים חד פעמיים? מישהו התפתה להשתמש בהם שוב? 16. במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים? 17. אם מפציץ-חמקן מתרסק, איך יודעים איפה לחפש אותו? 18. למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן, מה אתה אמור לעשות? 19. אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות? 20. אם הוא מטפל באנשים במצוקה,למה קוראים לו משרד הרווחה? 21. למה מי שמדבר עם אלוהים בבית כנסת הוא דתי, ומי שמדבר איתו ברחוב הוא סכיזופרן? 22. למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת? 23. אם החומר שממנו עשויה הקופסה השחורה לעולם אינו מתרסק, למה לא עושים את כל המטוס מהחומר הזה? 24. אם סינים זורקים אורז בחתונה, אז המקסיקנים זורקים קקטוסים? 25. מה סופרים הכבשים כשהם מתקשים להרדם? 26. האם יש נהג מונית שלא שומר את הכסף הקטן בקופסא של סוכריות? 27. למה כבשה לא מתכווצת בגשם? 28. כשאישה נישאת לערס - היא מתחתנת או מתארסת? 29. למה ליד בור יש שלט של: "זהירות בור פתוח" ? אם הוא לא היה פתוח הוא לא היה בור.... 30. למה המומינים כל הזמן עירומים אבל כשהם הולכים לים הם לובשים בגדי ים ? 31. למה כתוב על שוקו יטבתה השקית עם השפיץ אם יש שני שפיצים? 32. למה בכבלים הדיגיטלים (HOT) יש מקום להחליט אם אתה רוצה עם כתוביות או בלי אבל אף פעם אי אפשר להחליף? 33. אם ילד קטן הוא ילדון, ומחשב קטן הוא מחשבון, אז סבא קטן הוא סבון? 34. אם לקרמבו קוראים "קרמבו" בגלל שהוא מלא בקרם, למה לדמבו קוראים "דמבו"? 35. אם אדם שגר באנגליה הוא אנגלי, ואדם שגר בישראל הוא ישראלי, אז אדם שגר בצ'ילה הוא צ'ילי? 36. למה לקור חזק קוראים "קור כלבים"? מה לאדם ולחתול לא יהיה קר? 37. איך יודע אדם עיוור שהוא סיים לנגב את התחת? 38. אם מילה כתובה לא נכון במילון - האם זה יוודע לנו מתישהו? 39. מי משלם לסוכן ביטוח על הביטוח שלו? 40. האם בבית ספר לחרשים יש צלצול? 41. למה שבן שוכב עם הרבה נשים הוא נחשב "הגבר" וכשבת שוכבת עם הרבה גברים היא נחשבת "זונה"? 42. למה אומרים ערבי טוב זה ערבי מת, אבל כשזה קורה באוטובוס כולם מתעצבנים? 43. למה שילדים משחקים בחול ומוצאים כל מני דברים קוראים להם פראי-אדם וכשהמבוגרים עושים את זה קוראים להם ארכיאולוגים?

freak2100

New member
תשובות הגיוניות...

1. למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? לא יודע, אין לנו עוזרת 2. האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? לא 3. אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה? כי הלוויתנים לא מלאי שומן, ככה מבנה הגוף שלהם 4. אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס? שניהם 5. מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר, "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? האדם הקדמון 6. כשפנטומימאי נעצר, מותר לו לשמור על זכות השתיקה? כן 7. איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? לך לסדנא כזאת ותבין 8. האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת? "סינונימים", אבל זה יותר בלעז... בעברית אין ל"מילה נרדפת" מילה נרדפת 9. איך זה שדבק מגע לא נדבק לחלק הפנימי של השפופרת? כי בתוך השפורפרת אין חמצן והוא עובד רק אחרי שהוא עובד תהליך התחמצנות 10. אם אתה אוכל פסטה ואחר כך אנטיפסטה,זה אומר שתישאר רעב? לא 11. אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה? אז נכשלת 12. איך קוראים בצרפת לנשיקה צרפתית? Baiser de Français 13. האם להתכונן לבלתי צפוי לא הופך את הבלתי צפוי לצפוי? לא, זה אומר שאתה מוכן לכל מה שיקרה אבל לא יודע מה באמת יקרה 14. האם אפשרי להוציא ביטוח על הביטוח שלך? לא 15. למה קוראים לזה חיתולים חד פעמיים? מישהו התפתה להשתמש בהם שוב? כי לפני זה היו חיתולי בד שהיו מכבשים ומשתמשים בהם שוב 16. במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים? אני אברר לך... 17. אם מפציץ-חמקן מתרסק, איך יודעים איפה לחפש אותו? הוא חמקן רק כשהוא בשמיים כשהוא נופל רואים אותו 18. למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן, מה אתה אמור לעשות? להתעלם. גם אם זאת חיה לא מוגנת. "פרח מוגן" זה רק לגבי בני אדם 19. אם דיסלקטי סובל מפזילה, הוא קורא בלי בעיות? לא, דיסלקציה זה של המח ופזילה של העיניים, ולפזילה מתרגלים ואז רק הדיסלקציה עושה "הבדל" 20. אם הוא מטפל באנשים במצוקה,למה קוראים לו משרד הרווחה? רווחה=הקלה, מקל על אנשים במצוקה 21. למה מי שמדבר עם אלוהים בבית כנסת הוא דתי, ומי שמדבר איתו ברחוב הוא סכיזופרן? כי אי אפשר לדבר עם משהו שלא קיים... "דתי"=סכיזופרן במילים עדינות
22. למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת? אצלי אין... יש רק על הוידאו 23. אם החומר שממנו עשויה הקופסה השחורה לעולם אינו מתרסק, למה לא עושים את כל המטוס מהחומר הזה? כי אז הוא לא ימריא - הוא יהיה כבד מדי 24. אם סינים זורקים אורז בחתונה, אז המקסיקנים זורקים קקטוסים? לא, אז למקסיקנים יש מנהגים אחרים בכלל 25. מה סופרים הכבשים כשהם מתקשים להרדם? ראית פעם כבש מתקשה להרדם? 26. האם יש נהג מונית שלא שומר את הכסף הקטן בקופסא של סוכריות? כן. 27. למה כבשה לא מתכווצת בגשם? הפרווה שלה כן אבל כשהיא מתייבשת היא חוזרת לעצמה, גם בגדים אותו דבר אם לא אז זה כי לא יודעים לכבש (וחולצה שמרטיבים לא מתכווצת סתם) 28. כשאישה נישאת לערס - היא מתחתנת או מתארסת? מתארסת ואחרי זה מתחתנת - כמו כולן 29. למה ליד בור יש שלט של: "זהירות בור פתוח" ? אם הוא לא היה פתוח הוא לא היה בור.... למה אתה סתם אומר? למשל סליק של נשק... זה בור אבל תת קרקעי 30. למה המומינים כל הזמן עירומים אבל כשהם הולכים לים הם לובשים בגדי ים ? כדי שלא ירטב להם בין הרגליים 31. למה כתוב על שוקו יטבתה השקית עם השפיץ אם יש שני שפיצים? כי אם תשתמש בשניהם אתה תרטב 32. למה בכבלים הדיגיטלים (HOT) יש מקום להחליט אם אתה רוצה עם כתוביות או בלי אבל אף פעם אי אפשר להחליף? אין לי HOT DIGITAL אז אני לא יודע לעזור לך... 33. אם ילד קטן הוא ילדון, ומחשב קטן הוא מחשבון, אז סבא קטן הוא סבון? בשואה? כן 34. אם לקרמבו קוראים "קרמבו" בגלל שהוא מלא בקרם, למה לדמבו קוראים "דמבו"? כי הוא מלא בדם... מה, הוא לא יצור חי? 35. אם אדם שגר באנגליה הוא אנגלי, ואדם שגר בישראל הוא ישראלי, אז אדם שגר בצ'ילה הוא צ'ילי? כן 36. למה לקור חזק קוראים "קור כלבים"? מה לאדם ולחתול לא יהיה קר? עוד לא מצאתי תשובה. כשתהיה לי אני אחזור אליך 37. איך יודע אדם עיוור שהוא סיים לנגב את התחת? הוא מנגב Extra בשביל להיות בטוח 38. אם מילה כתובה לא נכון במילון - האם זה יוודע לנו מתישהו? זה לא יכול לקרות כי מילון בודקים המון פעמים 39. מי משלם לסוכן ביטוח על הביטוח שלו? הוא 40. האם בבית ספר לחרשים יש צלצול? לא 41. למה שבן שוכב עם הרבה נשים הוא נחשב "הגבר" וכשבת שוכבת עם הרבה גברים היא נחשבת "זונה"? כי גברים חרמנים מטבעם 42. למה אומרים ערבי טוב זה ערבי מת, אבל כשזה קורה באוטובוס כולם מתעצבנים? כי אז זה לא ערבי מת אלא ערבי+המון ישראלים מתים. וחוץ מזה, זה רק הימניים אומרים, ולא כולם ימניים 43. למה שילדים משחקים בחול ומוצאים כל מני דברים קוראים להם פראי-אדם וכשהמבוגרים עושים את זה קוראים להם ארכיאולוגים? כי ילדים מוצאים חרא וארכיאולוגים מוצאים דברים חשובים

I am a freak

New member
ביקורת בונה מעלה חיוך ../images/Emo13.gif

טיפ לחיים [take it or leave it]- נסה קודם להחמיא על דבר טוב ואז להעביר ביקורת בצורה נחמדה- לא סותרת את המחמאה שלך. ככה זה ייקלט יותר טוב ואנשים יעריכו אותך ולא יעלבו. שבת שלום, הפריק.

demoloc

New member
אבל זה יותר כיף

לרמוס למישהו את הביטחון העצמי
...אחח..ההנאות הקטנות

I am a freak

New member
אפשר לתקן אותך../images/Emo35.gif

35. לא. אדם שגר בצ'ילה הוא צ'יליאני. כמו אדם שגר במקסיקו- מקסיקני. 38. תתפלא כמו שגיאות כתיב יש במילון [כתיב כולל גם ניקוד, מן הסתם]. 40. ברור שכן. יש למורים צלצול- ואז הם מכניסים את התלמידים לכיתות. 41. גם נשים חרמניות מטבען. ואם לא יצא לך להתוודות לזה, חבל
. כל הכבוד על ההשקעה
הפריק.

freak2100

New member
OK... לא הייתי בטוח בהכל

לגבי 40, לא יכלו למצוא פשוט דרך יותר טובה? נגיד איזה מנורה שתהבהב ואז יראו אותה?

I am a freak

New member
ולתת לתלמידים תירוץ../images/Emo35.gif

בבית ספר רגיל, תמיד יש לתלמידים ת'תירוץ "לא שמעתי את הצלצול" אז, לתת לחירוש את התירוץ "לא ראיתי את המנורה- וכשכבר ראיתי, גיליתי שאני מאחר ב-10 דקות." הרבה יותר פשוט לתת להם שעונים בשקל- ולהגיד להם מתי להיכנס לכיתה. אתה לא חושב
הפריק.

efi2000

New member
יש מנורה מהבהבת בכל כיתת לימוד של

חרשים וכבדי שמיעה, אני למדתי בבית ספר כזה. (סליחה - אני כבד שמיעה).

Brusi

New member
../images/Emo35.gif

אז איך אתה שומע את מה שכותבים בפורום? טוב מעכשיו אני אכתוב בקול רם...

ny22

New member
מנהל
חדש כאן - תרומה להתחלה

עוד שאלה מהסוג: כאשר אומרים לנו: "סידרנו אותך" - הכוונה לכך שעבדו עלינו, אבל למה כשאומרים לנו : "אתה מסודר" - הכוונה שונה לחלוטין? למה המילה "פחות" ארוכה יותר מהמילה "עוד"? זהו לבינתיים.

Marth Darunia

New member
בקשר לשאלה 11

(מצטער מראש על ההתחכמות והשבתת השמחה) מה שקרה הוא שהצלחתי בניסיון להכשל, ונכשלתי בניסיון לעשות משהו אחר...

למעלה